שרשור יום הולדת מאוחרת לרותם

Adimenzer

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gifשרשור יום הולדת מאוחרת לרותם../images/Emo13.gif

דבר ראשון - אני מצטערת שלא פתחתי את השרשור כמו שהבטחתי
לא הייתי בבית בסופו של דבר עד היום בצהריים, והייתי כל כך עסוקה שפשוט המחשב ברח לי מהראש... אז אני מקווה שאת לא כועסת והנה שרשור יומולדת מאוחר
אז שיהיה המון המון מזל טוב!
ושתיהני ביוון
שיהיה לך היום הולדת הכי טוב בעולם! (או לפחות מקווה שהיה לך...) ושתיהני סופסוף מהזכויות שלך בתור אישה בוגרת לפי החוק
יום הולדת שמח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo247.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

טוב, אני פשוט נוראנורא גרועה בברכות אבל, מלאמלא מזל טוב עד 120 הרבה עושראושרכושריושר ובאמת, כל מה שאת מאחלת לעצמך אוהבת המון

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה עדי!

לא איחרת היום הולדת שלי הוא היום,ואני ממש לא כועסת גם אם היית פותחת את השרשור אחרי הכוונה היא שחשובה! תודה רבה על כל האיחולים והאכפתיות,זה מאוד מחמם את הלב!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאווו באמת? ואני הייתי בטוחה שהוא היה

אתמול

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמזל טוב!! ../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הרבה הרבה מזל טוב!
עד 120, עושר, אושר, בריאות ושמחה
שתעשי כל מה שתרצי ושתהני מזה
תהני ביוון!
שיהיה לך יום הולדת מעולהה!

Noa L black

New member
מזלטוב!~!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אהע את בת 18 (מגניב, את חוקית ^^) המון מזלטוב, יומולדת שמח, אושר ועושר ושתמיד תהני ותעשי מה שאת אוהבת!! (ואל תפסיקי לאהוב את RHCP!*~*)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמזלל טוב!!! {{:

יאוו , איזה כיף לך~ את בת 18!!!
יומולדת שמח, עד 1238,
אושר כושר בריאות יושר ועושר:) שכל חלומותייך יתגשמו, ושתזכי לראות את רד הוט ומקפליי ~בארץ ~
~ כי זה הכי מאגניב שיש
~ ושתקבלי המון מתנות שוות
ותהני ביוון! (:)

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif רותם קצת באיחור אני מצטערת.. ../images/Emo3.gif

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם..
אניווי, יומולדת שמחחחח!@#$%^ המון המון המון מזל טוב אושר ועושר בריאות שמחה אהבה והצלחה בכל אשר תעשי שכל חלומותייך יתגשמו ותמיד תצליחי להשיג את שעל ליבך

למעלה