למירב היקרה

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifלמירב היקרה../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

למירב המון מזל טוב ליום הולדתך ה ....( באמת לא יודע
) בריאות ואושר לך ובני ביתך , שנה של התגשמות השאיפות הצלחה והנאה מרובה , איתן .

myh350

New member
אמנם פספוס של יום אבל תודה תודה כייף שזוכרים

את לא מתארת לך מה עברתי אתמול ... ואולי

בעצם כן , סמכתי על עצמי שלא אשכח ..אבל לא תיארתי לעצמי כמה ההתרגשות מהדיסק תיהיה גדולה . אני אספר לך מה קרה לי בנושא הזה ולא תאמיני : כשלבסוף צילצל אלי המוכר בחנות הדיסקים ואמר לי הסוכן הגיע תבוא מהר , עזבתי הכל ומהרתי לחנות ... אחרי האזנה והתרגשות החלטתי שאני קונה את הדיסק
וכאן מתחיל הסיפור לגבי הזכרון שלי : אני חוזר לרכב ממהר להתניע להפעיל מזגן ( 12:00 בצהרים וחם מאד ) ולהכניס את אחד העותקים שלי לדיסק ...אבל אני לא זוכר את הקוד של הרכב ( 3 שנים אצלי ) לא זוכר ! מנסה להירגע מההתרגשות , מנסה שוב ושוב עד שהקוד אמר לי לחכות בסבלנות כמה דקות לניסיון הבא ... הלכתי לשתות משהו ליד החניון נרגעתי חזרתי לרכב עשיתי את הקוד , מזגן דיסק והדרך אל האושר התחילה ... עכשיו את מבינה אותי קצת יותר טוב לגבי הזכרון שהיה לי אתמול ... העיקר שיהיה במזל , כן כן .

karoleking

New member
חחח זה כל הזמן קורה לי...

אבל אני כבר למדתי לכך... אני מתקשרת לבעלי לפני הניסיון השני כבר.. אין לי זמן לבזבז עד שהאוטו יחליט לתתת לי עוד הזדמנות...

karoleking

New member
מזל טוב מירב!

אני לא שכחתי... פשוט לא ידעתי...
הרבה אושר ובריאות!

saritbs

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo212.gifאתמול יום הולדת שמח

יום הולדת שמח כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך, באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש. וכמובן הרבה מוסיקה

solenko

New member
הופ הופ טרללה גדלתי בשנה ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

בגילי אני כבר לא קופץ מאושר שיש לי יום הולדת , הגיל אתם יודעים . העיקר שיהיה המון מזל טוב .

myh350

New member
אני אוהבת את היום הולדת שלי ועדיין

לא מתביישת לקפוץ מגילי ולשמוח עד השמיים תודה תודה

למעלה