אתר משלי

שלינקה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתר משלי../images/Emo70.gif

הודעה חגיגית: העברתי את הבלוג שלי לאתר משלי
אז יאללה?! למה אתם מחכים
תיכנסו!!!

ליאן.

New member
יא, איזה יופי ! תתחדשי..!

עכשיו בא לי בלינצ´ס...
איך את מוסיפה את התכנים ברשימות הבלוג עצמו ? .. ז"א באיזה כלי את משתמשת ?

שלינקה

New member
אוי! לא נעים! אין דבר מושלם בעולם

אני אשמח אם תואילי להכנס ולכתוב את תגובתך שוב. העניין טופל.

זה מה שאני מקבלת כשאני מנסה לשלוח

תגובה... Microsoft JET Database Engine error ´80040e14´ Syntax error in query expression ´´??????! ???? ???, ?? ?????! ??????? ?? ???? ?-html ???´... ??? ???! :)´´. /myblog/addres.asp, line 59 יאבה...

שלינקה

New member
לא ממש ברור... ../images/Emo10.gif

ובהתחשב בעובדה שאת היחידה שקיבלת הודעה כזאת וכל השאר מצליחים להגיב יופי, אני אעיז לבקש ממך בפעם האחרונה לנסות שוב. יש מצב?

שלינקה

New member
תודה!

לא ממש הבנתי את השאלה. מה זאת אומרת "התכנים ברשימות הבלוג עצמו?" מה פירוש כלי? הסבר, בבקשה?!

היריב

New member
תסבירי לה שאת בנית את הכלי שאיתו...

את מתחזקת את הבלוג - רושמת את הקטעים, מאפשרת תגובות וכו´. יאללה, תשוויצי. עוד מעט יהיו לך פה קליינטים לכלי הזה. נוי-נוי הראשונה.

ליאן.

New member
כן... לזה התכוונתי...

ראיתי באפשרות של התגובות לבלוג טופס ASP.. זה מתוצרת עצמית או ייבוא ?

שלינקה

New member
תוצרת עצמית לחלוטין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ליאן.

New member
ואוו, משוכללת!

עבודה יפה. יש סיכוי שתחלקי איתנו את הסקריפט אחרי שתוסיפי עליו שורה של שמירת הזכויות ©, אם נבקש יפה ?

שלינקה

New member
אם תבקשו יפה וגם תכניסו לי

איזה 100$
בכיס האחורי בלי שאני ארגיש - אז יש סיכוי...

איה@

New member
היי ליאן ../images/Emo6.gif

טוב לראות אותך כאן. את בונה בלוג? באיזו בעיה נתקלת בדיוק? יש כאן אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לך. שאלי נא
איה.

שלינקה

New member
יריב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה נשמע לי מודאג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סתאאאם, סתאאאם. כל הקרדיט מגיע לך. ברצינות. בלעדיך הייתי חיה עדיין בימי הביניים החשוכים נטולי הבלוגים...

נוי נוי

New member
קבלי ח"ח עצבני! ../images/Emo24.gif

הגבתי לך גם בפורום של ישראבלוג אבל זה לא עולה כסף להגיב שוב... מזל טוב ויופי של עיצוב. רואים שיש לך את זה!
נוי-נוי

למעלה