אתר משלי הודעה חגיגית: העברתי את הבלוג שלי לאתר משלי אז יאללה?! למה אתם מחכים תיכנסו!!!
ש שלינקה New member 19/5/02 #1 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתר משלי../images/Emo70.gif הודעה חגיגית: העברתי את הבלוג שלי לאתר משלי אז יאללה?! למה אתם מחכים תיכנסו!!!
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתר משלי../images/Emo70.gif הודעה חגיגית: העברתי את הבלוג שלי לאתר משלי אז יאללה?! למה אתם מחכים תיכנסו!!!
ל ליאן. New member 19/5/02 #2 יא, איזה יופי ! תתחדשי..! עכשיו בא לי בלינצ´ס... איך את מוסיפה את התכנים ברשימות הבלוג עצמו ? .. ז"א באיזה כלי את משתמשת ?
יא, איזה יופי ! תתחדשי..! עכשיו בא לי בלינצ´ס... איך את מוסיפה את התכנים ברשימות הבלוג עצמו ? .. ז"א באיזה כלי את משתמשת ?
ש שלינקה New member 19/5/02 #5 אוי! לא נעים! אין דבר מושלם בעולם אני אשמח אם תואילי להכנס ולכתוב את תגובתך שוב. העניין טופל.
ק קופידונית New member 20/5/02 #12 זה מה שאני מקבלת כשאני מנסה לשלוח תגובה... Microsoft JET Database Engine error ´80040e14´ Syntax error in query expression ´´??????! ???? ???, ?? ?????! ??????? ?? ???? ?-html ???´... ??? ???! ´´. /myblog/addres.asp, line 59 יאבה...
זה מה שאני מקבלת כשאני מנסה לשלוח תגובה... Microsoft JET Database Engine error ´80040e14´ Syntax error in query expression ´´??????! ???? ???, ?? ?????! ??????? ?? ???? ?-html ???´... ??? ???! ´´. /myblog/addres.asp, line 59 יאבה...
ש שלינקה New member 20/5/02 #14 לא ממש ברור... ../images/Emo10.gif ובהתחשב בעובדה שאת היחידה שקיבלת הודעה כזאת וכל השאר מצליחים להגיב יופי, אני אעיז לבקש ממך בפעם האחרונה לנסות שוב. יש מצב?
לא ממש ברור... ../images/Emo10.gif ובהתחשב בעובדה שאת היחידה שקיבלת הודעה כזאת וכל השאר מצליחים להגיב יופי, אני אעיז לבקש ממך בפעם האחרונה לנסות שוב. יש מצב?
ש שלינקה New member 19/5/02 #6 תודה! לא ממש הבנתי את השאלה. מה זאת אומרת "התכנים ברשימות הבלוג עצמו?" מה פירוש כלי? הסבר, בבקשה?!
ה היריב New member 19/5/02 #10 תסבירי לה שאת בנית את הכלי שאיתו... את מתחזקת את הבלוג - רושמת את הקטעים, מאפשרת תגובות וכו´. יאללה, תשוויצי. עוד מעט יהיו לך פה קליינטים לכלי הזה. נוי-נוי הראשונה.
תסבירי לה שאת בנית את הכלי שאיתו... את מתחזקת את הבלוג - רושמת את הקטעים, מאפשרת תגובות וכו´. יאללה, תשוויצי. עוד מעט יהיו לך פה קליינטים לכלי הזה. נוי-נוי הראשונה.
ל ליאן. New member 20/5/02 #15 כן... לזה התכוונתי... ראיתי באפשרות של התגובות לבלוג טופס ASP.. זה מתוצרת עצמית או ייבוא ?
ש שלינקה New member 20/5/02 #16 תוצרת עצמית לחלוטין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif
ל ליאן. New member 20/5/02 #19 ואוו, משוכללת! עבודה יפה. יש סיכוי שתחלקי איתנו את הסקריפט אחרי שתוסיפי עליו שורה של שמירת הזכויות ©, אם נבקש יפה ?
ואוו, משוכללת! עבודה יפה. יש סיכוי שתחלקי איתנו את הסקריפט אחרי שתוסיפי עליו שורה של שמירת הזכויות ©, אם נבקש יפה ?
ש שלינקה New member 20/5/02 #20 אם תבקשו יפה וגם תכניסו לי איזה 100$ בכיס האחורי בלי שאני ארגיש - אז יש סיכוי...
א איה@ New member 20/5/02 #24 היי ליאן ../images/Emo6.gif טוב לראות אותך כאן. את בונה בלוג? באיזו בעיה נתקלת בדיוק? יש כאן אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לך. שאלי נא איה.
היי ליאן ../images/Emo6.gif טוב לראות אותך כאן. את בונה בלוג? באיזו בעיה נתקלת בדיוק? יש כאן אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לך. שאלי נא איה.
ש שלינקה New member 20/5/02 #18 יריב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה נשמע לי מודאג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתאאאם, סתאאאם. כל הקרדיט מגיע לך. ברצינות. בלעדיך הייתי חיה עדיין בימי הביניים החשוכים נטולי הבלוגים...
יריב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה נשמע לי מודאג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתאאאם, סתאאאם. כל הקרדיט מגיע לך. ברצינות. בלעדיך הייתי חיה עדיין בימי הביניים החשוכים נטולי הבלוגים...
נ נוי נוי New member 19/5/02 #4 קבלי ח"ח עצבני! ../images/Emo24.gif הגבתי לך גם בפורום של ישראבלוג אבל זה לא עולה כסף להגיב שוב... מזל טוב ויופי של עיצוב. רואים שיש לך את זה! נוי-נוי
קבלי ח"ח עצבני! ../images/Emo24.gif הגבתי לך גם בפורום של ישראבלוג אבל זה לא עולה כסף להגיב שוב... מזל טוב ויופי של עיצוב. רואים שיש לך את זה! נוי-נוי
נ נוי נוי New member 19/5/02 #9 סתם, היתה לי מ"כית שהיתה מדברת ככה וזה נדבק... עצבני = מאסיבי נוי-נוי