א ו ג י

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif א ו ג י ../images/Emo48.gif

לאיש המיקלחות, לאיש המצחיק, לנשמה הטובה שבך מזל טובבבבבבבבבבבבבב והמון אהבה
יש לי יום הולדת קנה לי מתנה יש לי, יש לי יום הולדת רק פעם בשנה יש לי יום הולדת אל תשכח אותי מה שמתחשק לך לשתות היום תשתה איתי תקטוף לי איזה פרח תביא בקבוק עשה אותי שמח אתה יודע, אתה יודע יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי יש לי יום הולדת לא כל כך נורא יש לי, יש לי יום הולדת כל שנה הבאה יש לי יום הולדת בוא לחגיגה למה, למה לא תדליק לי נרות על העוגה תיקח אותי לסרט או הצגה תראה שלא שכחת שלא שכחת מה שהבטחת יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי תקטוף לי איזה פרח תביא בקבוק עשה אותי שמח אתה יודע, אתה יודע יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי/מילים: יענקל´ה רוטבליט

tairon

New member
../images/Emo13.gifיש לו יומהולדתת../images/Emo65.gif השמחה רבה

לאיש והשעה.. אוגיייייי האחד והיחיד זוזזזזז.. אז לפני כך וכך שנים.. באת לעולם.. וכבר אז ככל הנראה ידעו כולם שיש פה משו מיוחד מה משו? מישהו אתה איש מיוחד במינו.. ואני רוצה לאחל לך מהמיטב לשנה הזו הצלחה
אהבה
אושר
בריאות
שמחת חיים
שכל משאלות ליבך יתקימו אמן סלע... מזלללללל טובבבב אוגיון

אוגי

אחי שיהיה לך מזל טוב ושתגשים את כול החלומות שלך וכל מה שתבקש לו יהי ממני גבאי רועי

Mוניk

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifאוגי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

לאיש המקסים, המצחיק, המיוחד עם נשמה ענקית
אוגי ז´וז´ו מזל טוב וימבה של אהבה ואושר
Happy Birthday יום הולדת יום הולדת זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving. ביצוע : להקת עדן מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifאו גי פה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

יום הולדת שמייח אוגי מלאן אושר ואושר כל שתבקש לו יהי..

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

מזל טוב מי יתן וכל משאלות לבך יתגשמו!
יום הולדת שמח

תלתלית

New member
אוגי יקר../images/Emo49.gif

הרבה מזל טוב ליום הולדתך, שפע ברכות של אושר ואהבה. שיתגשמו כל חלומותיך ויהיה לך יום ושנה נהדרים.. רק טוב לך, happy birthday

../images/Emo49.gif אוגי עוגי

לאוגי יום הולדת והשמחה רבה מאחלת לך שתהיה לך שנה שמחה ושנה מענינת ושנה מרתקת ושנה שבה יהיו הרבה ימים כמו היום הכי טוב שהיה לך בשנה שעברה, ועוד קצת ושיהיה לך מה שאתה מאחל לעצמך ועוד יותר מזה שיהיה לך מה שאתה צריך בשביל לגדול ברכות
מתנות
נשיקות
ואהבות
והרבה שמש שתאיר לך

רינת228

New member
אוגי אוגי אוגי

במעגל נחוגי. למרות שאנ לא מכירה אותך ואף אחד מכאן, מזל טוב.

sunset*

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifאוגיייי../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

יאאאאא פספסתי את החגיגות???
אוגיייייייי
המון ברכות ואיחולים ליום ההולדת, תמשיך להיות שובב, מצחיק ומתוק כמו שאתה.
מי יתן ותדע אושר, בריאות ואהבה, ותתגשמנה כל משאלות ליבך.
זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר.
ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving
אוגיוןןןן - Happy Birthday

למעלה