ל-BSC הלא הוא ה
...

Tami661

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifל-BSC הלא הוא ה../images/Emo47.gif...

בועז חשבת שנשכח הא?
אז זהו... שממש ממש לא! ליום הולדתך ה-28 (אפילו שאתה נראה בן 27 וחצי) המון המון איחולים וברכות מכל ה
שכל הטוב בחייך רק יתעצם הפחות טוב יעלם והלא ידוע... יפתיע לטוב ולטובה כמובן שהכל תחת המטריה של בריאות, אושר, כושר, אהבה ו... כמה
(שיותר... כמובן
)

talis2

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

איחולי אושר, בריאות והכי חשוב לשמור על רוח שטות ! שתקבל אהבה חזרה מכול סובבך כמו שאתה מעניק לנו ! יום הולדת שמח! נ.ב יש לנו העדפה לעשות את זה בחושך....

מזל טוב ל- ../images/Emo47.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עד 120...
שתמשיך לסחוף
, ללמד
, לחייך
, להנות
ולהראות לנו את זה בכל שיעור. שתישאר צעיר לנצח...

beeyourself

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שתמשיך להיות כזה
המון בריאות, אושר וכושר! שאנשים יגרמו לך ל
כמו שאתה גורם לכולם!
המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!
שיהיה יום נפלא!

../images/Emo49.gif בועז ../images/Emo47.gif

מאחל לך מכל הלב שיתגשמו כל משאלותיך.אושר,אהבה,כושר,עושר וכל מה שתרצה. תמשיך להיות מה שאתה ואני מאחל לנו עוד הרבה שנים של שיעורים איתך.

../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד 220 כ- 28 שיתגשמו כל המשאלות כל הברכות והאיחולים בתוספת אור ,אהבה ,בריאות והצלחות

אירו2ית

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo140.gif מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif

ל-
שגרם לי להתאהב בספינינג (אהבה שאני מחזיקה עד עצם היום הזה כמובן), מאחלת כל האושר בעולם והרבה מז"ט... שיהיה לך יומולדת הכי שמח
|פרח

Tami661

New member
יווווווווווו... היא כאן../images/Emo12.gif לא יאומן

ועוד הפעם
את לאן נעלמת לנו יא $%$%ית?... נו, טוב... סלחתי! ככה זה

אירו2ית

New member
MOI???? ../images/Emo132.gif

אני כל יום פה... מתעדכנת בכל פיפס, ומקנאה...
כ"כ הרבה פעמים היה לי בתכנון לעשות לך הפתעה ולהתייצב בממלכה ב- 19:00, אבל כל פעם צץ משהו אחר
אני את שעות האנדרופינים שלי העברתי לאזור ה 21:00-22:00. אבל אל דאגה, בקרוב אני אשוב, ואפילו אני אביא איתי "פרוייקט" חדש (הבטחתי להראות לחבר פינינג טוב מה הוא...
). מתגעגעת הרבה, וחושבת עליכם בכל ספינפון
וחוצמזה - אני מחכה שגב' טלי תגרור אותך אל ממלכתי שלי..

talis2

New member
גב' פולי בשבילך

זה קיצור של פולניה ..... וכן אנחנו בהחלט נגיע רק צריך עוד כמה שעות ביממה והכול יהיה בסדר סתאאאאםםם מתגעגעת ! ובהחלט בקרוב מאוד נקבע

shiri 80

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gifים ../images/Emo65.gifים

אל תשכח היום בסוף השיעור להדליק את האורות ולאחל לעצמך מזל טוב &quot
עד מאה ו120 (סל"ד)

למעלה