מזל טוב לשרית

YulaShpil

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לשרית../images/Emo70.gif

לרגל אירוסיה לבחיר ליבה המסתורי. אפילו שההודעה המקורית הופיעה ממש לפני יום כיפור, אני בטוחה שכולם שמחים למשמע החדשות
מי המיועד? איך היתה ההצעה, או אולי החלטתם יחד? יש כבר תאריך? שיהיה במזל, ובקרוב אצל כל מי שעודנו רווק בפורום

popikon23

New member
../images/Emo142.gifמזל טוב../images/Emo142.gif

המון המון מזל טוב לשרית, הרבה אהבה ואושר!!! וגם אני מאחלת בקרוב לכל רווקי ורווקות הפורום למעט הרווקים הקטינים לכם יש עוד זמן

romens

New member
מזל טוסט!!!!

שיהיה לכם רק טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר אמרתי לה הכל כבר =] אז שוב שיהיה במזל טוסט ואם אתם מחפשים שם לילד שיהיה רונן זה נחמד=] חחח

handlessman

New member
מזל טוסט עם יותר גבינה מהזה של רונן

שתצליחו בהמשך ושתקבלו הרבה צ'קים בחתונה! ולגבי שם לילד, תרשה לי לחלוק עליך, עדיף אולי משהו כמו יקותיאל או אדוניהו או משהו כזה עמוק מהתנ"ך... ואם זאת בכלל תהיה היא, אז אפשר שניקווה או משהו (זה בכלל מהברית החדשה)

H I L A M A

New member
שריתוש

המון מזל-טוב שפע ברכות אהבה אושר ועושר עצה ממני... תקחו את הזמן, זה מאוד כיף להינות גם מתקופת האירוסין (שאצלי בסופו של דבר נגמרה מהר ממה שחשבתי). בכל מקרה אני אשמח לעזור במה שתצטרכו נשיקות נ.ב. הי גם לכולם. התגעגעתי אליכם. עכשיו סוף סוף יש לי זמן ופנאי ואני לא מתכוונת להיעלם שוב בקרוב...

popikon23

New member
היי הילה!

ברוכה השבה
קדימה, אנחנו מחכים לשמוע חוויות וסיפורים מהחתונה ועוד יותר לראות תמונות. ושוב המון המון מזל טוב !

H I L A M A

New member
הייייייי

תודה רבה, תמונות עדיין אין לי (מתעכב רצח) ובלי התמונות או הסרט קשה להזכר מה היה שם בכלל. מרוב כל המתח וההתרגשות לא אני לא ממש זוכרת. אבל בגדול היה מרגש מאוד...ומאוד שמח והרגשנו שאנחנו מוקפים באהבה. אחלה חוויה. ניסים שתה קצת יותר מידי והתמוטט (אל דאגה הוא התאושש יפה מאוד יום למחרת) וזה קרה לקראת הסוף אז הוא לא הפסיד הרבה...חחח... בקיצור מאוד נהנינו ורק חבל שזה עובר כ"כ מהר. זהו בגדול, מה איתכם? מתקדמים עם ההכנות? בכל מקרה אולי עוד נתראה במצדה... מה קורה עם זה, יש הסעות או התארגנות אחרת?

glitter8

New member
שריתוש לא תהיה פה בקרוב...

היא מתפננת לה בשמש האילתית ואנחנו נחכה לה פה עד שתשוב לספר חוויות והילה..אני שמחה שיש לך גם זמן וגם פנאי!!
ואנחנו נדאג לנצל אותו כהלכה!

sarita4

New member
שלום לכולם

חזרתי מאילת ולמחרת נסעתי לצפון הרחוק היה כייף מאוד... ואני עדיין לא בהריון ואין שום צורך להקדים את המצופה קודם תיהיה חתונה (בעזרת השם) ואחר כך נדבר על ילדון חמוד ובקשר לתאריך עדיין אין ושיהיה אתם תדעו (מין הסתם כאילו דה...) שולחת נשיקות

למעלה