יומולדת לאופק!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifיומולדת לאופק!../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

היום יום הולדת 15 למשתמשת המקסימה Another Grave, הידועה בכינויה כאופק!!! אז שיהיה לך מלאאאאא מזל טוב, עד 21986528316 שנים, שתהיי תמיד שמחה ובריאה, שתמשיכי לכתוב פה הרבה, שתזכי לפגוש את מכ"ר, את הימ ואת יתר הלהקות שאת אוהבת, ושתקחי אותי לפגוש אותם איתך D; והמווווווווווון מזל טוב!!
לב|

QueenCryBaby

New member
|לי../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifמזלטוב!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif

TicketToRide

New member
דאמ איזה תאריך !../images/Emo129.gif

אהבתי ! קיצור , מה קורה ?
סתםסתם המון המון המון המון מזל טוב
! 15 זה גיל מגניב ! אפשר גם ? אז שיהיה לך יומולדת שמח ועד 1402 שנים ! מאחלת לך שתפגשי את מכ"ר ותלכי להופעה שלהם
ווו גם להופעה של אוונג'ד ! יאללה תראי איך אני מפרגנת לך !
שוב , המון מזל טוב
.

NotFamous

New member
איזה תאריך שווה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

המוןהמון מזל טוב!!! תזכי לאושר, אהבה, שמחה, הצלחה, יושר, בריאות, עושר, כושר וכל מה שתרצי!!! תצליחי בכל מעשייך ותלכי בדרכים הטובות לך, ושתמיד תחייכי! תשארי מתוקה ומקסימה כמו שאת, ומי ייתן ותזכי לראות את מכ"ר ולהקותייך האהובות בהופעה חיה (;

יאא לייק על העוגה! *-* ../images/Emo223.gif

מזל טוב אופקו'ש!!! באיחור, אני מצטערת!
שיהיה עד 120! שכל משאלותייך יתגשמו ושתמיד תהי מאושרת.:) שתצליחי בכל מעשי ידייך[כתבתי בטעות שדייך|חבולכ''כ|XDD] ושתלכי רק בדרכים ישרות וכל זה^^ מקווה לראותך שוב בקרוב:)

למעלה