sarita4

New member
../images/Emo49.gif

לדיויד מזל טוב שפע ברכות ואיחולים בריאות
שמחה
שלווה
ואהבה

YulaShpil

New member
מזל טוב לדויד ברוזה ../images/Emo140.gif

מזל טוב ושפע איחולים לרגל יום הולדתך החל היום. בשמי ובשם חברי הפורום מאחלים לך רק טוב, שתמשיך ליהנות וליצור מוסיקה טובה, כמו שאתה יודע
ושתמשיך להופיע. אנחנו, מצידנו, נגיע

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב דיוויד מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב לדיוויד המקסים..ידעתי שזה היום! אז רציתי לאחל מזל טוב ממני בעיקר וגם מהפורום שאני אחת מחברותיו הרבות
פורום ריטה מזל טוב דיוויד, תודה על כל מה שתרמת למוזיקה הישראלית! אוהבים אותך המון, מעריצי ריטה ורמי קליינשטיין

keren arbel

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gifיום הולדת שמח!!!

דויד היקר! המון ברכות ואיחולים ליום הולדת שמח, מאושר ונהדר... מקווה לראותך בהקדם באחת מההופעות או במפגש הבא שלנו... מזל טוב ב-
קרן

handlessman

New member
מזל טוב דויד!!!../images/Emo65.gif../images/Emo3.gif

שיהיה לך יום הולדת נהדר, שתמשיך ליצור מוזיקה נפלאה, וכמובן שתיכנס לפה לפורום ותראה את מה שכותבים לך... שנתראה במצדה!!!

glitter8

New member
../images/Emo24.gifיום הולדת שמח!!

לדיויד היקר! מאחלת לך יום הולדת שמח,
שפע ברכות ואיחולים מכל הלב, שיהיה לך בכיף שתהיה לך שנה מבורכת מלאה עשיה יצירה וסיפוק שתזכה באיש השנה, ותגשים עוד כמה חלומות בדרך.. שולחת מכאן חיבוק ענק ענבל

handlessman

New member
וואי נכון שכחנו את איש השנה!!!!!!

אז אני אוסיף - שיזכה כאיש השנה בבמה, כי מגיע לו!!!!

romens

New member
מזל טוב!!! (ראיתי לא כתבתי טוסט)

מזל טוב לאמן שאני הכי אוהב ומעריך שאני שומע אותו מגיל שלוש (בערך) דויד ברוזה מזל טוב! שתמשיך שתמשיך שתמשיך ליצור מוזיקה נפלאה ונתראה במצדה! (או בכל מקום אחר לא משנה לי ..... =])

popikon23

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, מצטרפת לכל שאר הברכות של כולם ומחזיקה אצבעות שתזכה באיש השנה! קרן

alits

New member
מ ז ל ט ו ב!!!!

מצטרפת לאיחולי המזל טוב לדיויד! ורק איחול אחד, לנו - המעריצים: אל תפסיק לנגן ולשיר!

alti26

New member
היי לכולכם !!!!!!!!!!!

היום הכי מאושר בחיי אדם ,הוא למעשה יום הולדתו . על אחת כמה וכמה כשמדובר בחיי אומן שתורם הרבה לתרבות הלאומית והעולמית . על יצירותיו של דיוויד היקר לכולנו אומר כי כל שיריו הם הפכו ברבות השנים נכס צאן ברזל ואבן יסוד לאומנות מוסיקלית גם ארץ ישראלית וגם עולמית.ברצוני לדבר כרגע על דיוויד כאדם ,אומר שדיוויד יקירנו קורץ מחומר מדהים .הוא אדם יחודי והיחוד שלו מתחילה ראשית מהפשטות שבו .אסביר בשפה פשוטה כי דיוויד לא מעמיד את דגולתו לעומת אנשים ואומנים אחרים .מכבד מוקיר ומעריך כל אדם באשר הוא אדם .מפרגן עוזר מתעניין בזולת ומנסה לתת ידו לסיוע כל אימת שידרש .אחזור ואספר סיפור קצר על דיוויד אשר הראו לי כאדם עד כמה חשוב לו לדיוויד לסייע ולעזור. בסיום הופעה רגילה של מיומנה עם דיוויד בעת שאני מתארגן לנסיעה לביתי הקט .העצר לידי רכבו של דיוויד שהוא מזהה אותי בוודאות מוחלטת וקורה בשמי שואל אותי בפשטות האם אני מסודר מבחינת הסעה והאם אני צריך טרמפ. באותו רגע עבורי העולם עצר לא יכולתי לנשום ואפילו לפסוע לכיוונו .הדבר הראה לי עד כמה אני חשוב לדיוויד והדבר חימם לי את הלב מאוד .וסיפור נוסף אספר היות ואני לא מבוסס פיננסית בצורה מזהירה ודיוויד ושירתו די חשובים לי היתה תקופה (לפני שלוש שנים לערך ) שלא היה לי כסף להתארגן להופעות פניתי לרותי ברוזה בעניין ,תוך שאני מסביר מה מקור אהבתי לדיוויד ואת העובדה ששירתו של דיוויד רוממה אותי ממצב רפואי ירוד למצב בו אני מתפקד די טוב .ואמרתי לה שאני צמא לשמוע שירתו וכי שירתו מאוד איכותית וחשובה לי .היא אמרה שאני לא צריך לדאוג ושהיא מתפאלת ממכתבי עד מאוד ובהופעה שהיתה לו בנאות קדומים השאירה לי שני כרטיסים בכניסה למתחם .אך פה לא תם פרק דיוויד עבורי בסיום ההופעה אני עוד זוכר פנו עליי אותם חברה שמכרו דיסקים בכניסה ושאלו איך אני נוסע הביתה והפנו אותי לצוות של דיוויד כדי שיסדרו לי איך לצאת לכיוון מודיעין . אלה הם רגעים שלא אשכח בחיי ונצרתי אותם בליבי כגלעד. לציין כי ליום הולדתך אני מאחל לך הרבה אושר,עושר ,בריאות .וחיים קסומים . שמקסם חייך רק יאדיר ויעלה לשחקים תודה על שנות יצירה,שנים של קידום יצירות מופלאות שעבורי היו הרבה במרוצת השנים . האחל לך רק את הטוב והמדהים לאדם מקסים שכמוך דודי אלטמן מודיעין 4/9/06

שנשוקה

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב דויד!!!

דויד היקר, גם אני מצטרפת לאנשי הפורום המקסים הזה! אני מאחלת לך המון מזל טוב, בריאות, אושר ואריכות ימים. המוזיקה שלך היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ותמיד תהיה. תמשיך ליצור, לנגן ולהקסים אותנו. יום הולדת שמח!!!

למעלה