צוות בנים בלבד
New member
../images/Emo5.gif אוי, הזוועה - שבת שלום !
למה זוועה? כי כמעט חצי שעה כתבתי כאן שבת שלום, מהארוכות ביותר שידע הפורום. ובמחי כפתור אחד... הכל נמחק ואין לו שום זכר. בא לי למות. אני אכתוב את זה שוב, אבל קחו בחשבון שזה יהיה מקוצר ועצבני משהו. אז שבת שלום! עבר עלינו שבוע די עמוס יחסית.. הטרמפיסט משלים את מעבר הדירה שלו, ובדרך מגלה שקרים אינטרנטיים, מחווה דיעה על גילאים, למיגנת ליבה של גל שבו בזמן מתחילה פרוייקט מהמם אצלה בפורום - פרטים בהמשך. בנהריה יושב מישהו ולומד לפסיכומטרי - דרור´ינקה, בהצלחה! תספר לנו כמה קיבלת אח"כ. מומין עובר משבר מסוים אבל חוזר לעצמו (יש לקוות) ובכל מקרה זה הכל באשמת החורף הזה, שמבעס את כולנו (כולל את פייד שכבר לא יודע מה לעשות עם הרכש החדש, טום). אבל יהיה בסיידר, חברים. שבוע חדש מתחיל. והכל יהיה טוב. הודעות מומלצות השבוע קודם כל אני רוצה לבשר על גיחתו החפוזה של אימייל, הבן שברח מהבית ויש לקוות שישוב, עם עשרת הטיפים לשרית חדד. אלי שיתף אותנו ביציאה מהארון מול חבריו. הוא אפילו טוען שזה קצת בזכותנו. יאללה, חיבוק פורומי. אלי, אני נורא שמח. ומאמין שכך גם כל שאר החבורה. דרך אגב, אם שמתם לב המשפחה מתרחבת נורא. מה שהתחיל בשלישית אחים הכוללת את משנה תורן, מומין ואנוכי, הופך אט אט למשפחה מרובת ילדים. יש לקוות שנקבל איזו קצבה מהממשלה בסוף. הלאה. מאי שיתפה אותנו במחקר לגבי זוגיות. מעניין נורא. ובאותו שרשור ממש יתיר בן יתיר הזהיר אותנו לא לבגוד בבני הזוג. אז
לכל אחד ואחד מכם, ואני מקווה שמשהו מכל השיחות כאן גם משפיעות על אנשים במשהו. הלוואי שנצא מכאן חכמים יותר. משתתפים חדשים המשתתף היחיד שלמעשה עונה להגדרה הוא ספיינבר. הוא הבליח בשבוע שעבר להדועה אחת והשבוע חזר. אז ספיין, קבל
וברוך הבא. אני מקווה שתמשיך לשלוח לנו הודעות מעניינות. רק את הביקורת העצמית השלילית, תשאיר בבית. ותקשיב לביקורות של אחרים. אולי תלמד מהם משהו על עצמך.
פרוייקט האבה של גל
אז גל, למי שעוד לא יודע, מנהלת את פורום זוגות מעורבים. שהוא אולי אחד מהפורומים הכי אופטימיים שיש. והשבוע היא התחילה פרוייקט חדש - איך אומרים "אני אוהב אותך" בכל מיני שפות? אתם מוזמנים לתרום מנסיונכם וידיעותיכם. סקר הפורום מסתבר, שכמעט מחצית למאיתנו לא רק שלא היה חבר רציני, אלא גם סטוצים לא היו יותר מדי. והיו גם שהודיעו לי חגיגית שאפילו סטוץ אחד לא היה להם. אז מה זה אומר עלינו, בעצם? שאנחנו יותר טובים בדיבורים מאשר בפעולות? כתוצאה ישירה של הסקר, אני שולח אתכם, שהצבעתם וסיפרתם שמעולם לא הייתם עם גבר, לבלות במקום אחד של גייז. אתם לא חייבים לצאת עם זיון. גם לא עם טלפון. אבל תעשו לעצמכם טובה, תצאו מהבית, תכירו אנשים. זה אף פעם לא מזיק. ואם למישהו אין עם מי לצאת... תמיד יש נשמות טובות בפורום שישמחו להכיר לו מקום חדש. אני ביניהם. יאללה, להתלבש. הסקר החדש הוא היסטורי משהו. מתי "גיליתם על עצמכם".. והבנתם שאתם נמשכים לגברים? הפעם אתם מוזמנים לא רק להצביע, אלא גם לספר לפורום. הסיפורים שלכם יקובצו למאמר חדש. פינת ההמלצה כולנו זוכרים את סיפור המצרים שנכלאו ועונו בגלל הנטייה המינית שלהם לא מזמן. מעניין לראות את האתר Gay Egypt דווקא עכשיו. ממש כמו עולם אחר, האתר מזהיר בהתחלה שלא כדאי להיכנס לאתר יותר מפעם אחת מאותו המחשב (בהנחה שאתה חי במצרים). "אין לדעת מי עוקב אחריך". מצמרר. ישנה גם עצומה לשחרור המצרים העצורים, אזהרות ועצות להומו במצרים, ורשימות אימיילים של שגרירויות שונות, בבקשה לגולשים שיכתבו להם מכתבי תמיכה בעצורים. הלוואי שזה יעזור. לא ייאמן שכל זה, מה שנראה כמו מדינת העולם השלישי שחייה במרחק אלף שנות אור מאיתנו, קורה במרחק של חצי שעה נסיעה מאילת. וכמובן שכמו כל הומו טוב, הם לא מסתפקים בבכי ועצב. האתר משופע בתמונות של גברים חתיכים, סיפורי סקס מכל הסוגים (מומלץ במיוחד הסיפור "הייתי עבד מין של אוסאמה בן לאדן", סיפור ההמשך ל"הייתי עבד מין בשבי הטאליבן". הסיפור כולל תיאור של מין עם האוסאמה, וגילוי - אוסאמה פאסיבי. מי היה מאמין), וכמובן, מילון אבן שושנה בגירסא המצרית, שמלמדת סלנג מצרי הומואי. למשל - ששרמוט הוא זונה ממין זכר. טוב, את זה כבר ידענו. בברכת שבוע טוב, רגוע, ולא גשום במיוחד.... והרבה אהבה. גיא
למה זוועה? כי כמעט חצי שעה כתבתי כאן שבת שלום, מהארוכות ביותר שידע הפורום. ובמחי כפתור אחד... הכל נמחק ואין לו שום זכר. בא לי למות. אני אכתוב את זה שוב, אבל קחו בחשבון שזה יהיה מקוצר ועצבני משהו. אז שבת שלום! עבר עלינו שבוע די עמוס יחסית.. הטרמפיסט משלים את מעבר הדירה שלו, ובדרך מגלה שקרים אינטרנטיים, מחווה דיעה על גילאים, למיגנת ליבה של גל שבו בזמן מתחילה פרוייקט מהמם אצלה בפורום - פרטים בהמשך. בנהריה יושב מישהו ולומד לפסיכומטרי - דרור´ינקה, בהצלחה! תספר לנו כמה קיבלת אח"כ. מומין עובר משבר מסוים אבל חוזר לעצמו (יש לקוות) ובכל מקרה זה הכל באשמת החורף הזה, שמבעס את כולנו (כולל את פייד שכבר לא יודע מה לעשות עם הרכש החדש, טום). אבל יהיה בסיידר, חברים. שבוע חדש מתחיל. והכל יהיה טוב. הודעות מומלצות השבוע קודם כל אני רוצה לבשר על גיחתו החפוזה של אימייל, הבן שברח מהבית ויש לקוות שישוב, עם עשרת הטיפים לשרית חדד. אלי שיתף אותנו ביציאה מהארון מול חבריו. הוא אפילו טוען שזה קצת בזכותנו. יאללה, חיבוק פורומי. אלי, אני נורא שמח. ומאמין שכך גם כל שאר החבורה. דרך אגב, אם שמתם לב המשפחה מתרחבת נורא. מה שהתחיל בשלישית אחים הכוללת את משנה תורן, מומין ואנוכי, הופך אט אט למשפחה מרובת ילדים. יש לקוות שנקבל איזו קצבה מהממשלה בסוף. הלאה. מאי שיתפה אותנו במחקר לגבי זוגיות. מעניין נורא. ובאותו שרשור ממש יתיר בן יתיר הזהיר אותנו לא לבגוד בבני הזוג. אז