אזהרת זעזוע!

Wildflowers

New member
אוי למה :S

ומה סקורסבי זקן כזה? תמיד חשבתי שהוא בסביבות ה-40 ככה.

JustRain

New member
*פורצת בבכי רם*

למה? למה? למה? זה בגלל שלא צמתי ביום כיפור האחרון? זה בגלל שצחקתי על שלטי "המלך המשיח"? זה בגלל ש|וידוי כואב| פעם שמעתי אבריל לאבין ולינקין פארק |סוידוי כואב|? זה בגלל שלא הצלחתי לשכנע את החברות שלי לקרוא את 'חומריו'? מה? מה החטא?

האבק

New member
זה כנראה בגלל ששמעת אבריל לאבין פעם...

תודה רבה באמת, נגה!!

../images/Emo5.gif

בובות. של גברת קולטר בלונדינית. אלתיומטרים. מפלסטיק. פלסטיק! שמישהו יהרוג אותי כאן ועכשיו, כי המסחור הזה לא הולך לשום מקום טוב יותר מדיי. אבל אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי עם צאת הסרט. הרי צריך לעשות אקסטרה-כסף על המרצ'נדייז... בואו נקווה רק שזה לא יתדרדר ל"מתנות מדליקות מהסרט 'מצפן הזהב' בקניית ארוחת ילדים במקדונלדס!" או משהו כזה. תארו לכם את זה. המון ילדים עם אלתיומטרים מתרוצצים ברחובות...

Fairywitch

New member
טוב, יש לי 2 תגובות:

א. יאייייי
אני רוצה את האלתיומטר ואת סרפינה!!! ב. אני כן אוהבת מרצ'נדייז, אבל... לא כאלה פלסטיקים
אלה נראים כמו הג'אנק שמקדונלדס מחלקים בארוחת ילדים, ואת זה אני פחות אוהבת. משהו יותר רציני יהיה יותר נחמד.

KER13

New member
אכן תמונות קשות ../images/Emo4.gif

אני בטוחה 100% למקדונלד'ס...מזל שאני בדיאטה כי זה יותר מידי לראות ילדה בת 4 שמכניסה לפה את האלטיומטר.. רצון בלתי נשלט של פעוטות >.> חבל שזה התמסחר אבל לכו תדעו, אולי זה רק יעזור, תחשבו כמה עלתה הפקת הסרט.. אני בכל מקרה לא יקנה כי אין של ויל פארי >.> בצחוק.............................. ....................בגלל שאין את פאנטלימון

למעלה