איך נפטרים מכינים לבן 4?

תוליק 1

New member
../images/Emo5.gifאיך נפטרים מכינים לבן 4?../images/Emo191.gif

ומה בדיוק אני אמורה לעשות עם מסרק הברזל אחרי שסירקתי פעם אחת? לשטוף את המסרק? להמשיך לסרק ואז הביצים (אוי ויי זמיר...בא לי להקיא...) שוב חוזרות לשיער? בקיצור הלפ....

YULI9

New member
להפטר מכינים

השיטה הטובה ביותר היא סרוק חוזר. במיוחד לבן עם שער קצר. אחרי חפיפת הראש סרקי עם מסרק רגיל עד שאין קשרים. את המסרק הסמיך כדאי לטבול בקערית חד פעמית עם מים רותחים אחרי כל סרוק, אם נתפסו כינים וביצים הם יפלו למים, להזהר שטיפות רותחות לא יפלו על הילד, אחרי התהליך לשפוך את המים לאסלה ולזרוק את הקערה. הכי חשוב לסרק מאחורי האזניים ומעל העורף. אם את נגעלת אפשר לנגב אחרי כל סרוק עם מגבת חד פעמית, אחרי הטיפול להשרות את המסרק במים רותחים. חשוב לעשות את הטיפול כל יום במשך חודש (גם אם לא יוצאות כינים וביצים), לא חייבים לחפוף לפני, אפשר לרסס מים ממרסס ולסרק את השער הלח. אם תעשי את זה כמו שצריך זה עובד. בהצלחה.

Yellow Fever

New member
מים רותחים ?

המים הרותחים לא יהרסו את המסרק ? השיניים שלו לא יתעקמו ?

תוליק 1

New member
לא יהרסו השיניים כי המסרק עשוי ברזל

או סוג של מתכת. אבל באמת צריך להזהר כי אחרי הטבילה הוא חם מאוד אז אני מנגבת במגבת נייר ככה שזה מתקרר למגע.

YULI9

New member
המסרק לא יהרס.

גם מסרק פלסטיק טוב לא נהרס, לא ניסיתי את ה'פושטים' שקונים בשוק.

../images/Emo91.gif על ערכת "כינקייר" של מורז

בערכה הזאת יש שמפו ומרכך. חופפים את השיער עם השמפו ומשאירים אותו על הראש כמה דקות. אח"כ מורחים את המרכך ומסרקים את הראש עם מסרק צפוף (אני משתמשת ב- assy 2000). את המסרק כדאי לטבול אחרי כל שימוש במים רותחים ולנקות אותו טוב. לפני שהולכים לגן - כדאי לרסס את הראש בתרסיס של פיור אוייל שנקרא "כי מט". לתרסיס הזה יש ריח לא מציאה אבל יש לו יעילות במניעה.
ולא להתייאש ...

תוליק 1

New member
ומה עושים עם כמות הכביסה המטורפת?

אני מחליפה ומכבסת כל יום את המצעים של בן ה-4 ואת שלנו . הפסקתי לאטום בשקיות כי כבר נמאס לי ולא נראה לי שזה עוזר. האם אני טועה? תודה על הטיפ עם הסירוק וטבילת המסרק בקערת מים רותחים - אחלה רעיון. וגם לנו יש את "כינקייר" בבית. ממזמן. אתמול חפפתי לו ולי והשארתי את זה על הראש כמה דקות נראה היום אחה"צ אם זה עזר בכלל... בכל אופן כבר שבוע אנחנו עם הסיפור הזה ועם סיפור הררי הכביסות שלא נגמרות.

3תיתי

New member
בחיים לא ניסיתי את ענייני הכביסות

והשקיות. הדבקות חוזרות באות בדרך כלל מילדים ולא מכלי המיטה, משום שהכינים מתות תוך כמה שעות ללא אוכל (דם). הכי חשוב להוציא את כל הכינים וכל הביצים ולהתמיד בסרוק כל יום כשחוזרים מהגן (בתנאי שהחברים אחרי הצהריים אינם המקור לצרה...)

למעלה