אני לא מצליחה

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo5.gifאני לא מצליחה

לצאת מהמחלות האלו... אחרי שתפסנו (שי ואני) וירוס קטלני לפני שבוע, תפסתי פיטריה...שם. מבאס במיוחד. הפעם האחרונה שהיתה לי פטריה היא נשארה לחצי שנה כך שאני ממש היסטרית. אני באטרף למתוק-מה שמאוד "עוזר" לריפוי הפטריה. התחלתי טיפול קונבנציונלי. למישהי יש משהו להוסיף? חוץ מזה שהפטריה "התלבשה" לי על הצלקת של החתך (ההוא, מהלידה, כן, כן) וזה ממש לא נעים... וגם כואב לי הגרון ואם אני אצטרך אנטיביוטיקה זה יהיה עסק ביש כי יש לי פטריה וחוזר חלילה
. בקיצור-שמחה וששון. חוץ מזה- שזה השבוע האחרון במחלקה הפנימית, שמשם אני כנראה מביאה את כל האוצרות האלו...

נטע 123

New member
../images/Emo24.gif

באמת מבאס... אני גם סובלת מפטריה on and off באזור הזה. כשיש לי כח אני עושה שטיפות של חומץ מהול במיים. זה עוזר במניעה בעיקר. כשכבר זה פורץ אז תמיד נרות אגיסטן עוזרים. ופעם בכמה זמן נותנים לי כדורים (נדמה לי "טריקלן", אני לא בטוחה בשם) שלוקחים 3 חודשים, כדור אחד בחודש וזה מאוד עוזר למנוע התפתחות של הפטריה למשך שנה ויותר. מקווה שזה יחלוף מהר ותרגישי טוב

ornaok

New member
אויש, איזה זיפת../images/Emo4.gif

מאחלת החלמה מהירה וסוף למחלות!

T noki

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ-../images/Emo24.gif

מאז שנכנסתי לביה"ח אני כל הזמן חולה + מאז שעודדי נכנס למעון הוא מעביר לי את הסטרפטוקוקים של דלקת הגרון, שלא היה לי מגיל 5... (הוא לא חולה למזלי,הוא רק נשא ומעביר לי - היה לי כבר 6-7 דלקות גרון בשנה האחרונה, לדעתי לפחות 3-4 מהן חידקיות מאז שנכנס למעון) מאחלת לך ולשי החלמה מהירה!

אפרת12

New member
דבר ראשון - החלמה מהירה

דבר שני - אני חסידת אצידופילוס. אני לוקחת באופן די קבוע, וכשיש לי פטריה בנרתיק אני עושה טיפול ביוגורט - מערבבת תכולה של קפסולה אצידופילוס בתוך קצת יוגורט ביו, מורחת על טמפון ועושה מה שעושים עם טמפון. אחרי בערך שעתיים מוציאה. כמה שעות אחרי זה מאוד לא נעים שם, אבל בד"כ אח"כ יש הקלה עצומה.

תומרלי

New member
עצה אחת קטנה

אם תצטרכי אנטיביוטיקה, אז דעי לך שיש בבתי המרקחת והטבע מוצר בשם פרוביוטיק פמינה שמיועד לנשים שנוטלות אנטיביוטיקה מכל סיבה שהיא. מומלץ מאוד. תרגישו טוב

../images/Emo45.gifאני נוטלת פרוביוטיק פמינה

באופן קבוע עקב נטיה לפטריות. בזמנים שהפטריה מוכרחה להוכיח את קיומה ביתר שאת אני עוברת למינון של 2 ביום - זו המלצה של דר' אברמוב, שהייתי אצלה באחת ההתפרצויות הקשות בעבר (נדמה לי שהתארחה פה מתישהו, כשלא הייתי). יוגורט אכן מרגיע (אבל מאוד מלכלך), והפתרון הכי טוב זה להקפיד על תזונה - אבל זה גם הפתרון שהכי קשה לעמוד בו...

nubi

New member
קניתי היום

אני ממש מקווה שזה יעזור. זה ממש יקר - 88 ש"ח!

sharonmx

New member
עיצת סבתא עובדת - גם למניעה

היתה לי תקופה כזו של "שמפיניונים" שלא עזבו. התחלתי לאכול כל יום יוגורט ביו - והם הלכו לבלי שוב. (אגב, לפעמים צריך לטפל גם בחצי השני שמדביק בחזרה, תלוי בסוג ה"תענוג" שיש לך.... ) שיעבור מהר!

גם9 אני בין הסובלות ../images/Emo122.gif

מהצבא בערך הם באות והולכות בתדירות משתנה (אני לא אספר כמה זמן כבר אין כדי לא להעיר את מרפי). בהריון עם טלטל כל כך הבנתי את הגברים שכל היום רק מגרבצים - זו הייתה תקופה מזעזעת. עוד משהו שיכול עזור זה קודם כל לשתות המון המון המון, ולשתוש מיץ דומדמניות - הוא אומנם קצת יקר אבל שווה את זה. מקווה שיעבור לך מהר.

daldan

New member
אני סבלתי מזה שנים עד ש...

עשיתי את ה'דיאטה של הקנדידה' - דיאטה קשה בטירוף אבל הפלא ופלא זה עבד. מהי הדיאטה? בעיקרון היא מותאמת אישית לכל אחת ואחת, אבל בגדול מדובר על המון איסורים (כמעט ולא היה לי מה לאכול) מכוון שהקנדידה יושבת במערכת העיכול (ושולחת אותותיה לכל עבר) היא נהנית מכל המזונות שאנחנו אוכלים 'אהבותיה' הגדולות של הקנדידה הם מוצרים המכילים שמרים ומתוקים למינהם. אבל לא רק... לדוגמא הפירות היחידים שיכולתי לאכול היו תפוחים ירוקים ולימונים
. האמת שהייתי מאד פאנאטית בעניין ולמשך שלושה חודשים שמרתי 'לפי הספר' מה שמן הסתם עזר גם לפיגורה (ככה זה כשאין מה לאכול). במקביל לקחתי כל מיני תוספים כדי שהגוף ימשיך לקבל את כל הויטמינים והמינרלים שהוא צריך. אבל הקנדידה חוסלה. מה שכן היא תמיד יכולה לשוב - רק צריך להשמר. מכוון שההשתלטות שלה על מערכת העיכול מתאפשרת בעיקר אחרי נטילת אנטיביוטיקה (האנטיביוטיקה הורגת את כל החיידקים גם הטובים וגם הרעים - הקנדידה מתאוששת מהר יותר מכולם ומשתלטת על כל חלקה טובה) אז מומלץ לקחת יחד עם אנטיביוטיקה גם אסידופילוס כדי לחזק את החיידקים הטובים בגוף. זה הכל על רגל אחת

אפרת12

New member
../images/Emo45.gif גם אני עשיתי את הדיאטה הזו

חודש אחד - וזה עזר פלאים. רק שעכשיו אני מרגישה שזה קצת חוזר...

nubi

New member
../images/Emo24.gifתודה לכן

אני אלך לקנות אצידופילוס באמת (שכחתי מזה לגמרי) ואם לא תהיה ברירה (וכנראה לא תהיה) אני אתחיל עם יוגורט (ולא לאוכל...).

גבינייה

New member
מזדהה איתך בנושא הפיטריות המציקות

היום בדיוק הלכתי לדיאטנית ואני מתחילה את הדיאטה האכזרית! דוקא נראה לי סביר, חוץ מזה שלא פייר שבעוד שבוע בערך זה יום הולדתי ואני לא אוכל לאכול עוגה! הפיטריה "שלי" חוגגת לי על הפטמות (ואני מניקה מלא!), ושום טיפול קונבציונלי לא עזר. הסתבר בביקור אצל הגיניקולוג שיש לי גם בנרתיק, ובכלל, אני מרגישה שמגרדות לי העיניים והאוזניים. מקווה שיעבור לנו

lulyK

New member
אווף. פטריה זו צרה רצינית.

ניסיתי באמת הכל (דיאטה, משחות טבעיות ולא טבעיות, פרוביוטיק, תוספים תזונתיים, אמבטיות שמנים), ונראה לי שהדרך היחידה להפטר מהן זה מזל.

למעלה