אני מרגיש כל כך|זבנג|

De-Panther

New member
../images/Emo5.gif אני מרגיש כל כך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מגעיל עם האנשים בפורום שלי נגמרה הסידרה בידיוק הייתי בקורס בצבא קטי גם התחילה קורס עדן נעלמה וככה יצא שלא ממש הייתה השגחה על הפורום הסידרה כבר נגמרה התחיל עוף בכמויות אדירות אנשים התחילו להיות ממש אכזריים אחד לשני אנשים מסוימים אשכרה מסכסכים בין אנשים אחרים או גורמים לאנשים מסוימים לשנוא אחרים וזו אווירה מגעילה מה שהולך בפורום אנחנו מנסים לתקן את זה אבל כרגע ממש מגעיל אותי להכנס לפורום או לחשוב על אנשים מסוימים בפורום... וכל כך חבל לי על השקעה גדולה שלי... על פורום שלמרות שהוא מושך בעיקר קהל יעד מסוים הצלחנו לעשות בו משהו יפה... על איך שהוא נראה כרגע ועל איך שאנשים מתנהגים בו וזה פשוט איכס רציני אני רק רוצה להוציא אותו מהבוץ הזה... אבל בינתיים הניסיון לא כל כך מצליח... נראה שהם יותר מידיי בשוונג של ריבים וקללות

ToryMaster

New member
זה לוקח זמן

מתוהו ובוהו לסדר וקהילה חמה, זו עבודה קשה. אבל לפחות יש לכם בסיס, וזו התחלה טובה מאוד. לאט, אורן, זו מילת המפתח. צריך לחשוב לאט, לעבוד מול כל גולש בנפרד, מבחינתי זה אומר לנהל שיחות במסרים או מסנג'ר עם כל גולש ולהסביר לו שהוא חייב להפסיק להיות קקה, כי אני לא אתן לזה להמשיך ככה. יכול להיות שאנשים יחסמו, לצמיתות או לתקופה, זו החלטה שלכם, אבל צריך לקחת את הזמן, וצריך לזכור שזו קבוצה בפני עצמה, ושזה לא אומר כלום עלייך או על היכולות שלך, רק עליהם.

De-Panther

New member
יש גולשים שפשוט כבר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש אין לי חשק אפילו להגיד להם שלום ולעבוד בצורה של יחידים על 200 ומשו גולשים זה דיי מתוסבך
אבל נראה היום כאילו הפורום קצת נרגע...

De-Panther

New member
הרבה../images/Emo9.gif אני בבית כל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יום ומחפש מה לעשות
ככה שמבחינת זמן יש לי הרבה...

אה - וואללה!

אז באמת צריך סבלנות, כמו שיעל אמרה. ולהתמיד בדרך שלך. לאט לאט אנשים יישרו קו.

De-Panther

New member
רגע רגע../images/Emo3.gif את מכירה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אותי בתור בנאדם סבלני??
סתם נו
יש לי עכשיו 3 שנים

וכשהם יגמרו

לא תאמין כמה מהר החיים עוברים. הכל עניין של פרספקטיבה.

De-Panther

New member
3 השנים האחרונות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש טסו לי וגם ה4 חודשים בצבא עברו מהר...

למעלה