הוילונות הכתומים המכוערים בטליה...

../images/Emo5.gifהוילונות הכתומים המכוערים בטליה...../images/Emo186.gif

אם מישהו יודע איך להסיר אותם בקלות ואיזה סוג וילון (זה בעייתי, תאמינו לי, ניסיתי בשנים קודמות...) אפשר לשים במקומם - נא ליצור קשר כי אני לא אשרוד עוד שנה עם הדבר הכעור,העבה והלא אסתטי בעליל הזה...

אויש, מצוין! אז ככה...

כפי שכבר ציינתי הוילונות דוחים עולם! הם תפוסים בהרבה ווי פלסטיק כאלה כשאת הוילונות אפשר להסיר אבל את הווים לא. ככה שנראה שהברירה היא או להיות בלי וילון (בחורה, לבד בחדר, לא נראה לי רעיון מבריק) או להשאר עם החרדל הגולמי הזה שממש מכער את החדר (צבע דומיננטי, בולט ומכוער) עוד לא הצלחתי למצא וילון שיכול להתלבש על המוט בגלל הווים התקועים האלה שנמצאים לכל אורכו. מה עושים?

אין וילונות מוכנים למסילה שיש לך

המסילה שמותקנת אצלך (הדבר הלבן עם הפלסטיקים) מיועדת לוילון שנקרא "וילון פַלדים" (faldim), יעני, כפלים. הוילונות האלה נתפרים רק בהזמנה לפי מידה, כך שאם את רוצה לשים וילון אחר, את צריכה להזמין בחנות. הוילונות המוכנים מתאימים בדר"כ למוט של ממש, לא למסילת אלומיניום צמודה לתקרה או מורכבת על קיר. המלצתי אלייך: פירוק של המסילה הקיימת והרכבה של מוט במקומה זה לא סיפור מסובך מידי, אך אם תזמיני איש מקצוע הוא יגבה לא מעט כסף, כנראה. אם יש לך ידיד עם מעט חוש טכני, הוא אמור להסתדר עם זה. לחלופין, את יכולה להתקשר למספר חנויות לוילונות בחיפה, ולשאול אם יש להם במקרה וילון פלדים תפור שמתאים פחות או יותר לחלון שלך. הרבה פעמים ישנם וילונות כאלה שנתפרו ולא נלקחו ע"י הלקוח, וילונות תצוגה וכו'. זה צריך להיות הרבה יותר זול מוילון לפי הזמנה. בהצלחה.

אני חייבת פשוט להוסיף פריט מידע - לא רלוונטי

הצבע הכתום של הוילון נתן את הרעיון בזמנו לצבע של תא יחד! הוא צבע בעל מוניטין ארוך שנים. למי שזוכר את התא הפעיל והתוסס הזה. אני הייתי פעילה בו כל ארבעת השנים שלי בתואר הראשון

היסטוריה לא נכונה

נטו הוקמה כחלק ממסע נקמה של מקימו על זה שלא נבחר להנהיג את יחד. לאחר שנה כל מקימי יחד ועוזריו הנפלאים סיימו ללמוד. לא היה מי שימשיך בפעילות. אבל, אני יודעת שמאחורי הקלעים עושים הכל להפיל את נטו המושחתים.

למעלה