הפרק של היום

Fairywitch

New member
../images/Emo5.gifהפרק של היום../images/Emo5.gif

אני מניחה שאף אחד לא פתח שרשור, כי כולם עוד בשירותים מקאים את ארוחת הצהריים... מה זה היה, לכל הרוחות?8 -{
מחווה דוחה לנוסע השמיני? מחווה לפרק מאוד מאוד מאוד דומה ב"תיקים באפילה"? ולמה לא נתנו למגי למות? ככה היינו מתפטרים מהצרה המעצבנת הזאת
אין לי מה להגיד, פרק גרוע ודוחה במיוחד.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo31.gifלא מסכים איתך בעליל

אחד הפרקים הטובים...ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים מאיפה כל השנאה הזאת למגי? לי היא עשתה את הסדרה

GrandPrix2OO7

New member
רציתי לסבול אבל לא הצלחתי

עברו כל כך הרבה שנים מאז שראיתי את הפרקים האלה שעכשיו אני ממש נהנה לצפות בהם, גם בלי הפרופסור ועם מגי. הדבר היחיד שלא מוצא חן בעיניי בעונה הזאת זה החריש האין-סופי על הסט של המערה התת-קרקעית. הם השתמשו בה בכל פרק שזה נהיה כבר מגוחך.

Lord VoIdemort

New member
פשוט גועל נפש

זה מחזור גרוע של הפרק עם האש המתפשטת, פשוט איכס. שלא נדבר על היצור הזה שבכלל נראה כמו העתק מהנוסע השמיני, אבל מילא. הפרק הזה הוא אחד הפרקים הכי גרועים שהסדרה הזאת הוציאה, ויש כמה וכמה כאלה.

חפY

New member
היו דווקא קטעים חשובים מאוד:

1: השיחה בין השלושה לגבי האחריות של קווין, כביכול, לגבי מיתות שונות במהלך המסע (גם של הפרופסור) ואיך הם הראו לו את החיים שהוא הציל בזכות המצאת הגלישה. 2. השיחה של רמי וקווין לגבי דיכוי. "באנו ממימד מקביל- אך מעולמות שונים..." העבירה מסר חשוב של שיתוף-פעולה למרות הקשיים (ככה לפחות הבנתי)... בסה"כ פרק טוב, מפתיע ומרתק.

Fairywitch

New member
זה נכון- מסר ניסו להעביר כאן.

אבל הוא הלך לאיבוד בין הגועל לנפש
וחבל.

pusher

New member
חחח ראיתי את זה כבר פעם ששידרו

ובכללל לאאאא השיתופן היה כזה מתוק!

pusher

New member
סתם סתם כאילו תקשיבי למה../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

אבא שלי נכנס וראה אותה עם כל הציצים שלה בחוץ נוגעת בגבר,וזה מ-8 ומעלה כאילו ואני גדולה וזהXD אבל הוא אומר לי שזה ממש לא יפה ושאני אסגור את זה
ואמרתי לו:"זה מ-8 ומעלה
" והוא:"זה לא נראה ככה
"

Lord VoIdemort

New member
חמוד? =_=

זה שילוב של הנוסע השמיני ליצורים הפיצים מגברים בשחור 2.

Burger4

New member
אין ממש קשר לנוסע השמיני...

הפרק דומה יותר לסרט Species למי שמכיר.. הסרט והפרק הזה זהים לחלוטין

d a s t

New member
פרק מזעזע

כל הפרק כל מה שחשבתי לעצמי זה שהם צריכים להשאיר את מגי שם, וברוך שפטרנו. ואז כשקווין עוד אמר שהם במקרה הכי גרוע יגלשו בלי מגי... איזה אושר היה לי, כי הם בחיים לא היו גולשים בלי מישהו מהרבעייה המקורית, והם אמרו את זה בערך כל פרק שני בשלוש עונות האחרונות. אז טוב לדעת שזה לא חל גם עליה. היו כמה קטעים טובים, בעיקר הוויכוחים ביניהם. (כל עוד מגי לא שם... )

Th3onE

New member
אני אהבתי תפרק..

פרק חמוד שדי זכרתי אותו.. רק המשחק של מגי הרתיע אותי :p

MetalSlider

New member
נראה ששכחתם

שהסדרה מקוטלגת כ'מדע בדיוני' . אני לא רואה הגזמה בפרק, היו פרקים מוגזמים בהרבה. זה לא היה פרק כ"כ נורא, אפילו די מעורר. עובדה שנוצר פרק שזוכרים, אני מאמין שזה היה הגול שלהם.

Fairywitch

New member
זה התחיל כפנטזיה והפך למד"ב-

שזה לא כ"כ נורא, אבל לא כשמבצעים רעיון שכבר נטחן במקומות אחרים
אני לא זכרתי את הפרק עד שראיתי אותו אתמול שוב...

MetalSlider

New member
שנספור ביחד את הפרקים שהתבססו

על ספרים\סרטים שכבר היו? נראה שהטינה האישית שיש לך כלפיי מגי משפיעה על חשיבתך, אני מתערב שאם היא לא הייתה שם לא היית חושבת ככה.

Fairywitch

New member
זה שהיו עוד פרקים גרועים-

לא מצדיק את קיומו של עוד אחד כזה. ואת הפרק הזה הייתי שונאת בכל מקרה. הרעיון פשוט לעוס.

d a s t

New member
הסיבה היחידה שזוכרים את הפרק הזה

זה כי הוא נוטף סקס, ולא משום סיבה אחרת. זה פרק מגעיל והעלילה היא לא מהמבריקות. היו פרקים עם עלילות הרבה יותר טובות.

למעלה