השיר האהוב ביותר

../images/Emo5.gifהשיר האהוב ביותר../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

השיר שזכה ברוב הקולות
!| וכמובן היה צפוי
השיר האהוב ביותר על רוב פורום פלוריסיינטה..... הוא........
|בלון
|בלון
|בלון
|בלון
Un Enorme Dragon
|בלון
|בלון
|בלון
|בלון
השירים שנופו מהתחרות בסדר עולה-יורד:
Vos Podes
Ding Dong
Tu
Algo De Ti
Desde Que Te Vi
A Bailar
Te Siento
Caprichos
Cosas Que Odio De Vos
Que Esconde El Conde
Corazones Al Viento
Flores Amarillas
Hay Un Cuento

מילות השיר בספרדית../images/Emo87.gif

Un Enorme Dragon Cuantas promesas Se van con el tiempo Hoy yo me ahogo En un mar de recuerdos Yo construia Un castillo de suenos Que pronto se derrumbo Cuando te vi En aquel bosque encantado Un duende dijo Que tu eras mi principe azul Como si fuera por arte de magia Llenaste mis dias de luz Pero todo acabo Ya nada quedo Entre los dos Porque como En un cuento Un enorme dragon Nos robo el corazon Por favor donde estas Tu eres mi otra mitad Siempre estare esperando Yo se que algun dia regresaras Algun dia regresaras Y nuestra historia Se pierde a lo lejos No encontrare Tu mirada en secreto Y dibujando mi olvido En silencio Con el color de un adios Yo me invente todo Un cuento de hadas Pero al final nos gano Esa bruja tan cruel Lo que sonamos Quedo en el olvido Todo tu amor se perdio Pero todo acabo Ya nada quedo Entre los dos Porque como En un cuento Un enorme dragon Nos robo el corazon Por favor donde estas Tu eres mi otra mitad Siempre estare esperando Yo se que algun dia regresaras Algun dia regresaras

מילות השיר בעברית../images/Emo87.gif

דרקון ענק כמה הבטחות נעלמות עם הזמן היום אני טובעת בים של זכרונות אני בניתי ארמון של חלומות שעד מהרה נהרס כאשר ראיתי אותך ביער הקסום שדון אמר לי שאתה הוא הנסיך שלי זה היה כמו קסם מילאת את ימיי באור אבל הכל נגמר כלום כבר לא נשאר בינינו בגלל שכמו בסיפור דרקון ענקי גנב לנו את הלב בבקשה איפה אתה אתה החצי השני שלי תמיד אחכה אני יודעת שיום אחד תחזור יום אחד תחזור והסיפור שלנו מתפוגג בעתיד הרחוק לא אמצא את פניך במקרה ואני מציירת את השיכחה שלי בדממה עם הצבע של להתראות אני המצאתי לעצמי סיפור פיות אבל לבסוף ניצחה אותנו המכשפה האכזרית מה שחלמנו נשאר בשיכחה כל אהבתך אבדה אבל הכל נגמר כלום כבר לא נשאר בינינו בגלל שכמו בסיפור דרקון ענקי גנב לנו את הלב בבקשה איפה אתה אתה החצי השני שלי תמיד אחכה אני יודעת שיום אחד תחזור יום אחד תחזור

stavi555

New member
זה השיר הכי יפה../images/Emo3.gif! ../images/Emo210.gif

הגיע לו לזכות

לאאאאאא../images/Emo66.gif

רציתי שישנה אגדה יזכה! וגם אני לא סובלת את השיר הזהה בפעמים הראשונות כבר הדחתי אותוו

ישששש איזה כיףף זה באמת השיר הכי

מדהיםםם מההתחלה ששמעתי אותו נדלקתי עליו ולא הפסקתי לשמוע אותו....
המילים גם של השיר נורא יפות

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifשיר נחמד...אני דווקא לקראת

סוף הסדרה עכשיו התחלתי להעדיף את hay un cuento.. אולי בגלל שהוא השיר היחיד שלא חרשו עליו בתחילת/אמצע העונה..

למעלה