חששות ופחדים

../images/Emo5.gifחששות ופחדים../images/Emo10.gif

בס"ד שלום חברים יקרים! את ההודעה הזו אני כותבת לכם כשאני מפחדת וחוששת לקראת הבדיקה הצפוייה לי מחר ברמב"ם. זוהי בדיקה שנועדה לקבוע האם אמשיך לקחת את הכדורים הנוכחיים או שמא אעבור לכדורים אחרים שיפחיתו את ההתקפים, את עוצמתם וגם יאריכו את הזמן שבין התקף להתקף, כרגע הזמן הזה הוא 3 חודשים בין התקף אחד לשני מה שמוכיח מעבר לכל ספק שהדפלאפט 200 (הכדורים שאני לוקחת אינם מספקים את הסחורה). אני לא יודעת איזה סוג של בדיקה מצפה לי, ולא יודעת אפילו אילו שאלות לשאול, (את השאלות תשאל אחותי, מכיוון שאני לא אדע מה לשאול מרוב הלחץ והעצבים שאני בטח אהיה נתונה בהם. אני כותבת אליכם עם דמעות בעיניים ופחד גדול, קשה לי אפילו להתבטא כי אני חוששת מבילבול שעלול להיווצר. אני מפחדת ממה שהולך לקרות, מפחדת מהלא ידוע, מהלא מוכר. מרגישה שאני צריכה תמיכה נפשית ורק כאן אני יכולה להשיג אותה על הצד הטוב ביותר. לפעמים הפחד משתק אותי וגורם לי למצבים מאוד לא נעימים. אני יודעת שאני יוצאת למאבק לא פשוט, מאבק על הבריאות שלי, ועל איכות החיים שלי בשנים הקרובות, ואני מקווה שאני אצליח במאבק הזה, ושיהיו לי רק ניצחונות והישגים. עם התקווה הזו, התקווה הקטנה הזו, אני יוצאת למאבק הזה. ועכשיו כמה עניינים מנהלתיים:הבית נשאר בהשגחתן של ענבלי ועדי שלנו, אז אני סומכת עליהן שתדענה להסתדר ועליכם שלא תעשו בלאגן, ליאת.

qt1

New member
ליאת, קודם כל ... ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מניחה שבסוף הבדיקה שלך נדחתה בגלל השביתה. כפי שכתבתי לך במקום אחר, הפחד שלך מובן וטבעי, אבל הסיכוי שתגיעי למצב שבו לא יהיו לך התקפים כלל קיים ויכול לשנות את חייך,אני לא ממש יודעת איך אני יכולה מכאן לעזור לך לשתק את הפחד , אני לא חושבת שיש כזו אפשרות , אבל אני כן יודעת שאפשר לטפל באפילפסיה ולהביא אותך למצב שלא יהיו לך התקפים כל שלושה חודשים ואולי בכלל לא, האם זו פגישתך הראשונה במרפאה לאפילפסיה ברמב"ם? תרגישי טוב... והאמיני שיהיה בסדר

qt1 יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד תודה לך על הכל, מה שיש לי זו לא אפילפסיה אלא פירכוסים, והבדיקה שלי התקיימה כרגיל, למרות השביתה. זו הייתה פגישתי הראשונה עם המרפאה הזו, תודה לך על הכל, ומחר אכניס לכאן את הדיווח על תוצאות הבדיקה, ליאת.

עדכון - הבדיקה ברמב"ם

בס"ד היי חבר'ה, אחרי כל הצפיות הלחץ והמתח היום זה היה, הבדיקה הקובעת על המצב שלי אצל מומחה ברמב"ם. נכנסנו ודיברנו והרופא אמר בין השאר שההתקפים שלי לא כ"כ חמורים, ולהפתעתי הגדולה הוא גם אמר שבמקרה שלי אין שום הוכחה לקשר ישיר בין זמן שימוש במחשב להתקפים ובסופו של דבר הוחלט על התחלה של תהליך להחלפת הדפאלפט 200 בכדורים אחרים שזה יכול להיות תהליך ארוך ומייגע אבל אני משוכנעת שבעזרתכם ובעזרת כל התמיכה והעידוד שהיו לי עד היום ננצח את הכל! ולגבי הבית שלנו בנתיים לא משתנה כלום, כשצריך נערך מחדש והלוואי שנצליח ונצא לדרך חדשה יותר אופטימית ובריאה וכך תהיה גם השנה החדשה הבעל"ט, תודה על הכל, אוהבת ליאת.

Ronit E

New member
אחרי כל המתח

ואחרי כל הציפיות, עברת את הבדיקה ועכשיו את מתחילה דרך לא קצרה עד לאיזון עם התרופה החדשה. שמחה שאת אופטימית ומאחלת לך המון בהצלחה והרבה בריאות וכוחות.

qt1

New member
../images/Emo50.gifליאת../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני כאן, בפורום,במייל ובמסרים
ושם... שנה טובה וגמר חתימה טובה, תזכרי שאת בידיים מאוד טובות ולא לבד...

Ronit E יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד רק עכשיו התפניתי לענות על הודעתך, ואני מודה שאני עונה לה בהתרגשות ענקית, כי זה מראה על התעניינות, ולדעתי התעניינות בבני אדם זו התכונה הכי אנושית שיש. תודה לך על כל האיחולים, ליאת.

למעלה