כלבה האוכלת מה שלא צריך לאכול...

m o e

New member
../images/Emo5.gifכלבה האוכלת מה שלא צריך לאכול...

שלום רב! מדובר בפונצ'ה -זאבה מעורבת בת שנה הנמצאת בחצר כל היום והלילה ושם גם עושה את צרכיה. הבעיה היא שהיא גם אוכלת את הקקי שלה
. אין לי כל אפשרות לנקות מיד אחריה כשהיא עושה צרכים או אפשרות לגעור בה מיד כשהיא אוכלת אותם. -------------מה עושים?????????????????----------- תודה מראש!

rockarin

New member
אני חושבת שאין בעיה עם../images/Emo29.gif

זה שהיא אוכלת את הקקי שלה, כי היא שוב אוכלת את מה שכבר אכלה, לא

m o e

New member
לא ממש

ואת , כבר ניסית לאכול את הקקי של עצמך??? שאלתי שאלה רצינית וציפיתי לתשובה רצינית. אין לך כזאת? שתיקה שווה זהב.

rockarin

New member
למה את כל כך כועסת../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

התכוונתי לומר שאם מסתכלים על זה ככה, הקקי שלך הוא בעצם מה שאת אוכלת, אז מה הבעיה

תשובה

יש כל מיני סיבות שיכולות לגרום לזה תבדקי את זה עם רופא, יש מצב שאולי יש לה תולעים, אני מאמינה שרופא ייתן לה טיפול נגד תולעים...

Sweet Fantasy

New member
זה לא ארנבון או שרקן

שמעכל שוב את מה שהוא אוכל, זה לא בריא ולא הגייני. פנו למאלף\וטרינר שיעזור.

shlomiuk

New member
לאכול צואה?!?!

לאכול צואה זה מאד לא מומלץ (לא לך ולא לכלב של אף אחד) - לפני שאת מייעצת אולי כדאי שתבדקי לבד מה קורה לך אחרי שאת לועסת צואה... הצואה היא לא סתם מזון שיצא מהצד השני! היא פליטה של רעלים וחומרים מיותרים לגוף ומכילה גם חיידקים מהרגע בו היא נפלטת. עינת

m o e

New member
תודה למגיבים!

קודם כל: אני גבר, זכר,"אתה"... ולא כפי שהסיקתם בטעות. ולעניננו: תודה למגיבים, אך עדיין לא קבלתי תשובה... אשמח לרעיונות יצירתיים.

gwini1

New member
גם הכלב שלי עשה את זה...

כשהכלב שלי היה גור הוא אכל את הצואה של החתול שלי הוא הפסיק עם זה כשהוא היה בן 10 חודשים בערך...

למעלה