כן, אני יודע שאני איטי בימים אלה

../images/Emo5.gif כן, אני יודע שאני איטי בימים אלה

ובאמת באמת שכבר נורא בא לי לספר לכם על השבת שלנו בפסטיבל ובמיוחד על ההצגות: "מטמורפוזה", "סיפור הפול" ו "הריקוד של פלורה" בהן צפיתי. עם כל הרצון ולמרות שיש שיפור קל במצבי, אני עדיין חולה עם חום, חלש ומותש וחייב לנסות לשמור על איזון כי במקביל אני מופיע הערב למשל אני מופיע ב19.00עם: "בת הים הקטנה" באמפי נתניה - במה גדולה, מקום פתוח עם הגב לים והמווווווווווון קהל מבצע שדורש הרבה כוחות ואנרגיות...
מחר אני עם "מעשה ב5 בלונים" בהיכל התרבות נס ציונה ביום חמישי "הקוסם מארץ עוץ" בתיאטרון ירושלים וכמו שאתם רואים, לא נעלמתי ואני מעדכן ומגיב בפורום ככל יכולתי בשלב זה. אז אני בטוח שאתם מבינים וסולחים
לאט לאט אבל בטוח - יגיעו גם הדיווחים המובטחים.

הרבה ויטמין סי לחיזוק המערכת החיסונית

מסיס במים כך שאתה יכול לשתות חבית
שנרגיש טוב ביחד

דודי, מה יהיה? עוד פעם חולה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

תרגיש טוב

../images/Emo24.gif תודה לכן חברות שלי ../images/Emo24.gif

דבי צודקת לגמרי
ההודעות שלכן באמת חזקות, שוות ומועילות יותר מכל הכדורים, הויטמינים או כמו שהיא קוראת לזה: אנטיאוקסידנטים אתם כל אלה עבורנו כשאנחנו מרגישים לא טוב
על כך
יהב - תודה על הסבלנות והאיפוק
שחרזדה - תאמיני או לא אבל לפני ההצגה חיסלתי ארטיק ו 2 קרטיבים כדי להוריד קצת את החום הנורא שהגוף שלי פלט
דבי - כבר לוקח כמה ימים
חגית - אני לא אשם!!!!!!!! אשמים המזגנים והחום בחוץ!!!!!! כפיצוי על כך שהסכמתן לחכות עוד קצת לשאר הסיקורים והתמונות מהפסטיבל אני מצרף לכן תמונה של הנוף בגב הבמה ( מאחורי התפאורה ) של במת האמפי בנתניה בו הופעתי היום
היה בכלל לא קל אבל עבר בהצלחה גדולה ועם נוף מהמם שעושה נעים בלב

דודי, תמונות יפיפיות. לגבי המזגנים אצלי זה

בגרון. אבל אני לא יכולה בלי המזגנים. הבעיה היא בהפרש הטמפרטורות אם אני מדליקה מזגן או בעלי (רמז...אלסקה) .

למעלה