מה הייתם חושבים אילו...

../images/Emo5.gifמה הייתם חושבים אילו...

שלום לכולם,אני אורחת בפורום,ורציתי לשאול משהו:אם מישהו,בוא נאמר אהבת
חייכם באה ואומר\ת לכם:"יש משהו שאת לא יודעת עלי,לא את ולא אף אחד אחר ואין סיכוי שאי פעם תדעי"... במוחי זה העלה תסריטים יותר ויותר גרועים
.לא הצלחתי להוציא את זה ממנו בשום אופן. אז נו,מה הייתם חושבים
שבוע טוב

מיטללל

New member
שהוא רוצח סידרתי? ../images/Emo196.gif

לא יודעת. האמת ? הייתי מתעצבנת. מותר שיהיו לו דברים של עצמו אבל לא דברים כאלה גדולים ומשמעותיים..... וגם, מה הקטע להיות כזה דרמטי ולהגיד חצאי דברים?
הייתי מדברת איתו על זה ומסבירה לו למה זה מפריע לי.

pain is MY love

New member
יש לי סוד

אבל אני לא יכולה לספר!!!! מה הוא ילד קטן??? לא אומרים גברים כאלה! תסבירי לו שזה קשה לך ומפריע לך.. אני לא מבינה איך הוא יכול לעשות לך דבר כזה...

Cobe Anan

New member
אם זה משהו שיכול לשנות את היחס שלך,

אז מגיע לך לדעת. ואם זה משהו גדול, אבל לא כזה שהיה משנה את התפיסה שלך לגבי הקשר- הוא צריך להרגיש בנוח לספר לך, כי את שותפה שלו לחיים, והוא צריך להיות גלוי ופתוח איתך. בקיצור- בתוך קשר אין מקום לסודות. עצם ההרגל להסתיר דברים בין בני זוג לא עובד. פשוט לא עובד.

Cobe Anan

New member
לאאאא!!!!!!!!!!!!!

ידעתי! ידעתי שזאת את! תגידי לי! תגידי לי! איפה שמת את השעון דרגונבולZ שלי? איפה הוא???

הייתי מתחילה לאכול סרטים -

שאולי הוא הומו
גם הייתי קצת מתעצבנת על העודה שהוא אמר את זה, ועכשיו אני סקרנית..

הייתי חושבת שהוא אדיוט, סורי

אם אין סיכוי שאי פעם תדעי- כפי שהוא אמר, אז למה הוא בכלל מעלה את זה?? מה הקטע שלו? שישמור את זה לעצמו! אני הייתי מתרחקת מבחור כזה.. עושה רושם לא טוב בכלל.

keren888

New member
שהוא מטומטם!

שהוא ילד..למה לומר את זה מלכתחילה אם אין בכוונתך לומר מזה... אוייייש זה כזה מעצבן.. הוא רצה שתימצצי ממנו את המידע..שהוא יעניין אותך...שתקרקרי סביבו בגלל זה..למתוח אותך..הלוא דוגרי בנות סקרניות..וזה הכח היחיד שיש לו עליך כנראה.. ונראה שהוא הצליח "לא הצלחתי להוציא את זה ממנו" וואלה לא יודעתתתתתת זה כזה ילדותי..שאין לי מה לרשום אפילו.. אני עברתי את זה..אבל הייי אדישה אמרתי לו פשוט:"וואלה לא מעניין..תמשיך הלאה" ופה זה נסגר..אדישהההה אבל הלכה ההזדמנות הגבת..האכלת אותו..

למעלה