אמא של פיונה
New member
../images/Emo5.gifמה עברתי היום?(או בכי וביקורת)
היום, כפי שכבר אתם יודעים, הייתי אמורה להיות ב 10:30 על המטוס לניו יורק, אך עקב אילוצי חברה, הטיסה בוטלה. אין דאגה, אני אטוס ליותר זמן בסוף פברואר. משתמע מכך: א. הייתי מאד עצובה
, אך לפחות חודש הבא יהיה טוב יותר וארוך יותר
ב. לא תהיה חוות דעת על שבוע המסעדות שיש עתה בניו יורק, אבל יהיה על משהו אחר יותר מאוחר. ג. יש לכם זמן לחשוב מה אתם רוצים
אז אספתי את עצמי, את הרכב החדש של אבא וזוג חברותי ונסענו להתנחם בזיכרון יעקב. הגענו רעבות, טיילנו מעט- או יותר נכון חיפשנו מסעדות ומצאנו מקום שנראה נחמד- "CABARET". מקום קטנטן, מציג סטנד אפ בימי שישי, מס´ מועט של שולחנות וללא מקומות נטולי עישון אבל לא היה מורגש (ואני מאד רגישה בנושא). אנוכי הזמינה "מעדן פטה כבד", חברתי ר´ הזמינה "סלט ניסואז" וזוגתה ס´ הזמינה "קיש פטריות". המתנו לנו בערך 1/4 שעה ואז הגיעה השתיה. לאחר 1/4 שעה נוספים, הגיע הפטה, שהובטח כי ישביע אותי לפחות כמו מנת קיש. מה אגיד ומה אומר- פרוסה צנועה של פטה עם 2 טוסטים וחופן עלים בגודל של ידו של בן דודי בן השנתיים. חיכינו עוד 10 דקות ואז הגיעו ה"קיש" ו"סלט הניסואז" שחרג באופן בוטה מהגדרתו בתפריט ("חסות שטופות שמש, זיתים, עגבניות שרי שמחות, פרוסות תפו"א...") לא היה ולא נברא. ר´ קיבלה חופן חסות, מעט טונה וחצי עגבניה רגילה לכל הדעות. המלצרית נתבקשה להחליף עקב חוסר התאמה, נתקלנו בפרצוף, אך המנה הוחלפה לכריף עם רוסטביף (לא זכור לי שמו). הקיש, כמו כל המנות, בצלחת ילדים, קיש פטריות עגול וחינני שהיה טעים ופריך ולידו "סלט" כמו שלי היה. חיכינו 20 דקות, בנתיים אני וס´ סיימנו את המנות וחיכינו לכריך של ר´ שבושש להגיע. כשהגיע, נעצב ליבה של ר´ כי לא לזה ציפינו כ"כ הרבה זמן. על צלחת הילדים היו 4 פרוסות לחם סטנדרטי חום עם כמה פרוסות מלפפונים וכמה חתיכות רוסטביף. ליד היה סלט מהעלים הנ"ל וכמה פרוסות מלפפון. דק, לא מתובל ומאכזב, מאכזב מאד. עדיף היה לחם שחור עם שוקולד השחר. מה לעשות, רעבים-אוכלים. ביקשנו מהר את החשבון ע"מ שלא נצטרך לחכות גם לו 1/4 שעה- 20 דקות וברחנו. עלות- 120 ש"ח כולל 3 שתיה קלה והפוך גדול(שלא היה כל כך גדול אבל ניחא). מחיר נמוך, אך גם האוכל וחבל. CABARET בר תאטרון, המייסדים 52 זכרון יעקב.
היום, כפי שכבר אתם יודעים, הייתי אמורה להיות ב 10:30 על המטוס לניו יורק, אך עקב אילוצי חברה, הטיסה בוטלה. אין דאגה, אני אטוס ליותר זמן בסוף פברואר. משתמע מכך: א. הייתי מאד עצובה