מחר חיסון של גיל חודשיים

../images/Emo5.gif מחר חיסון של גיל חודשיים

ואני ממש מפחדת, בעיקר מתופעות הלוואי. בנות, האם הן כ"כ נוראות או שהשד לא כ"כ גרוע? יש לנו אופציה לרדת לאילת על חשבון העבודה של בעלי ביום שלישי ,הייתן לוקחות תינוק אחרי חיסון לנסיעה כ"כ ארוכה . ? ? ?

אצלנו זה לא היה כל כך פשוט...

זה אמור להיות חיסון משופר בלי תופעות לוואי-אבל זה ממש אידיווידואלי לילד. את החיסון של גיל חודשיים בכלל לא הרגשנו, אבל לעומתו את החיסון של גיל ארבע חודשים, שקיבלנו לפני יומיים,הרגשנו במלוא עוצמתו(למרות שזה אותו חיסון עם תוספת שתי טיפות נגד פוליו)דניאל היה ממש חולה-38.8 ועכשיו הוא מתגבר על זה לאט. אז תדעי שיש תופעות לוואי
ובהצלחה

ליבי ר

New member
אנחנו עברנו...

...את החיסון של גיל חודשיים ללא תופעות לוואי וככה גם רוב התינוקות של החברות. גם אני נורא פחדתי ולשווא, אז אל תדאגי יותר מדי, רוב הסיכויים שזה יעבור בקלות. אם אתם נוסעים אז תיקחו איתכם סירופ אקמולי כמובן, ליתר בטחון (אבל את זה תמיד לוקחים גם ככה לנסיעות). ביי בינתיים, ליבי.

dafgol

New member
על כל אחד משפיע אחרת

עד עכשיו , טפו טפו טפו
מים מלח שום בצל ( שכחתי משו ?
) לא נרשמו שום תופעות לוואי אצל בר , החיסון הבא של 6 חודשים ...יש עוד זמן... על כל אחד זה משפיע אחרת אני מניחה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובטח לנסוע...

עמית@

New member
תמר אדישה לחיסונים- אפילו לא בוכה

בזמן הזריקה (נו טוב- הציצי תקוע לה בפה והיא יונקת במרץ..) אין לה תופעות לוואי בכלל. זה נורא אינדיווידואלי

טוטי30

New member
ה|שד| באמת לא כ"כ נורא ../images/Emo57.gif

אפרוחית מתוקה, אל תפחדי כל כך, זה באמת לא כל כך
את החיסון של חודשים עברנו עם קצת בכי והרבה שינה
וגם את החיסון של ארבעה חודשים בצורה דומה
לא לכל הילדים עולה החום, ולא לכולם יש תופעות לוואי קשות
אני בהחלט הייתי נוסעת לאילת (קחי אקמולי לדרך ותעצרו להפסקות)
ותהנו בחופשה הראשונה(?) עם ה
!

niniv

New member
גם אצלנו

החיסון של גיל חודשיים עבר בלי בעיות והחיסון של ארבעה חודשים עבר עם חום... היום קיבלנו את החיסון של גיל חצי שנה ובנתיים... חמסה חמסה
מים שום בצל (כמו שמישהי כתבה פה...
).... אני מקווה שזה ימשיך ככה.... שיהיה בהצלחה מחר, ועד כמה שאני יודעת, התופעות הן רק ב-48 שעות אחרי החיסון, אז נראה לי שיום שלישי לא צריך להיות בעייתי.... תראי מחר איך הקטנצ'יק ירגיש ואז תחליטי.... בהצלחה!

זואי11

New member
לתהלי עלה החום והיא היתה סמרטוטית

אבל יוםלמחרת ובעזרת אקמולי היא חזרה לעצמה. זה אינדיוידואלי וכל תינוק מקבל את החיסון קצת אחרת.

למעלה