מכורה למישהו שלא בעלי

../images/Emo5.gifמכורה למישהו שלא בעלי

שלום לכולם! אני בת 32 נשואה עם ילדים מקסימים. בערך לפני שנה עשיתי קורסים מסויימים והתאהבתי בראשי בטירוף במדריך בקורסים. מאז ועד היום לא שוכחת אותו עוקבת קצת אחריו בדרכים לא דרכים ומתגעגעת בטירוף. לא היה שום קשר בינינו פרט לזה שהוא מאוד חיבב אותי והיה קשר קצת מעבר אך לדעתי הוא הרגיש שנדלקתי עליו וגם הוא נשוי עם ילדים וזה לא התאים לו. כך אני חושבת לא יודעת כלום בדיוק, הכל בראשי המעוות - בעלי בחור מקסים הכל יש לי - מדוע מדוע הוא לא זז לי מהראש? זה פוגע בי כי אני רוב היום חושבת על מישהו ואין לי אומץ אפילו לבגוד כי אני לא בחורה כזו.. נשמע בעיה פשוטנ אבל האמינו לי לא מסוגלת בככל לשכוח אותו וזה כבר קרוב לשנה, לעיתים מתקשרת ומנתקת אך ורק כדי לשמוע את קולו מסתתרת כדדי לראות אותו ואין לי אומץ אפילו לדבר איתו ולהתקרב אליו.. ככה אני פחדנית איומה אך מאוהבת כנראה בפמטזיה "אהבה וירטואלית"????????????? מישהו יכול לעזור לי באובסיסיה הזו? מה לעשות? איך שוכחים? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לבישנית -כל הכבוד לך על ההמנעות

זה שאת לא פוגעת במשפחתך ובמשפחתו - זה הישג גדול, תכבדי את עצמך על כך ! לדעתי את אדם מאד איכותי וגם חזקה ! שיהיה לך בהצלחה בריפוי מהאובססיה הטורדנית הזאת

את רק יכולה לצאת "מרוסקת" מזה

ידועה הממרא "מים גנובים ימתקו".יש לך איזה ריגוש מסויים של לרצות את האסור.בני אדם מפנטזים במקרים רבים,אך חייבים שדחף יהיה בר שליטה ולא ההפך.אינני אומר חלילה שעלינו להיות רובוטים,אך רציונליות היא חשובה. לרוב,גברים,בשביל רומן זה או אחר,אינם נוטשים את החוקית שלהם ולרוב גם שבים אליה ואותה אשה שקוותה וייחלה שהגבר הזה יהיה שלה,עושה את שלו ושב למכורתו.צאי מזה,חפשי את הריגוש והאהבה בבעל,הרי את מציינת שהוא טוב ומקסים,אז למה להסתבך?! ב ה צ ל ח ה ! ! !

צודקים כולם!

תודה לכל הפונים. אכן כן אני מנסה בכל כוחי למנוע זאת.. כל יום מחדש.. תודה לכולם ואמשיך להשתתף בפורום הנכון והמתאים הזה.. בהצלחה לכולם וחג שמח ושנה טובה

שלום לך ביישנית...

תודה לך שבאת אלינו עם האמון בנו והתקווה שלך בעצמך. פניה לעזרה היא ההתחלה הכי נכונה ליציאה מהמבוך. ולענין. את מספרת שאת מאוהבת בגבר שאינך מכירה בעצם. נחשפת אליו במה שכנראה היה החלק הכי טוב והכי מוחצן שלו . כוונתי, הוא בוודאי מדריך קורסים מעולה ובוודאי והוא בוודאי חשף חלקים מאוד חזקים ומיומנים שלו. מה שאת מספרת זה שלא נחשפת כלל לשום צד אחר של אישיותו. ועדיין את אומרת שהתאהבת בו. את אומרת שאין לכם קשר בכלל ולמעשה, את חשה שמה שבא ממנו זו אפילו הסתייגות מסוימת . אז? מה שאני קוראת כאן זה שאת מתבוננת החוצה ורוצה משהו. באותו רגע שאת רוצה את הדבר הזה (ואני בכוונה כותבת "דבר" ולא אדם) את רוצה אותו כל כך שזה הולך ומשתלט עליך. בדרך את מגייסת עיוורון סלקטיבי. את לא רואה אדם לפניך אלא אובייקט, מודל , למעשה סוג של דבר ששמת עליו את כל הכמיהות , החלומות, והדמיונות שמקורן בעולמך הפנימי. הסירוב לוותר על החוויה הזאת נובע ממשהו שאת אולי לא רוצה לחזור אליו : איזו ריקנות? איזה מחסור? איזה רעב? את מציינת ש"הכל בסדר אצלך" ובעלך מקסים. אין שום סיבה לא להאמין לך . ויחד עם זה את בורחת ממשהו בחיים שלך. אני מזמינה אותך לבוא אלינו ולנסות לברר מהו הדבר שאת מנסה להמלט ממנו. "זרועותיו של גבר" או פנטזיה על גבר, הם מקום קלאסי שאליו נשים נמלטות . ובדרך כלל, הן נמלטות לשם מעצמן. באהבה נורית

אדווה345

New member
מכירה את זה היטב!!

היה לי את אותו הדבר. זה היה נורא קשה. הוא לא היה נשוי. זה היה במקום העבודה. והוא התחתן תוך כדי. זה היה נורא. לא יכולתי להפסיק לעקוב. למזלי פוטרתי אחר כך. אני לא יודעת איך זה היה נגמר אחרת.

למעלה