מסתבר שאני מצטרפת....

mesh2001

New member
../images/Emo5.gifמסתבר שאני מצטרפת....../images/Emo2.gif

הי לכולן, אני לא מאמינה שאני מוצאת את עצמי פה. זה נשמע רע כי לכאורה כל אחת צריכה לשמוח על הריון חדש וגם אני, אבל הפעם בחשש גדול. בשנה האחרונה עברנו שתי הפלות שאחת מהן הסתיימה בלידה קשה מאד. הכל קרה לא בתכנון (אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה בת 16) אבל עוד לא עברו 4 חודשים ואנחנו שוב בהריון. צריך לשמוח - ממש קל לנו להיקלט. הבעיה היא שאני אוטומטית תוהה מתי תהיה ההפלה הבאה. אני מנסה להיות אופטימית אבל אני מודה, הפעם קשה לי קצת... אני ברגעים מוזרים של אושר ושמחה ושל פחד ועצב.... שלחו אותי לבדיקות קרישתיות ואחת מהבדיקות יצאה מעט חריגה אז עד שיגיע התור להמטולוגית, רופא הנשים שלי נתן לי בינתיים Cartia ואמר שכנראה אהיה על קלקסן...אבל כרגע אני לא. החלטתי ללכת לרופא פרטי אפילו שרופא הקופה שלי מדהים (!!) גם בלחץ אמא שלי וגם כי אני מרגישה צורך לשמוע לפחות עוד חוות דעת אחת. אני אשמח לשמוע: 1. מניסיון שלכן 2. אם מישהי מכירה רופא שהיא יכולה להמליץ עליו באופן פרטי - באזור המרכז (תל - אביב, הרצליה, פ"ת, ראשון וכו'). אני ניידת כך שהמיקום פחות קריטי. סליחה על כל הקיטורים פשוט קשה לי. בהצלחה לכולן, מאש

בואי נהיה אופטימיות ביחד..

באיזה שבוע את אגב? ממליצה מאד על פרופסור קופרמינץ - מקבל פרטי בת"א, או במרפאת הריון בסיכון באיכילוב, אם את מצליחה לקבל הפנייה להתייעצות...אם את בכללית והולכת על פרטי - תקבלי החזר חלקי. הוא נחשב למומחה מס' אחד להריון וקרישיות.. בהצלחה וקטרי חופשי...אני עדיין לא התחלתי לקטר

אז קודם כל מזל ט וב

ממליצה בחום על פרו' הוד, ראש המחלקה להריון בסיכון גבוה בבלינסון , מקבל פרטי בהרצליה בקליניקה שלו, אני מטופלת אצלו כבר מתחילת ההריון, אני באמצע חודש שישי, מקצועי , נעים הליכות , לא לוקח סיכונים מיותרים , מומלץ בחום

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

המערבולת הרגשית שלך מובנת מאוד... החרדה והפסימיות לצערי לא הולכים לשום מקום, אלא במובן מסוים אפילו מקבלים משנה תוקף ככל שההריון מתקדם
, אבל יחד איתם מתחזקות גם התקווה והאמונה, ואני מקווה שזה מה שיקרה לך. לגבי ההמלצות, לא הבנתי - את מבקשת המלצות על רופא מומחה להריון בסיכון גבוה? אם כן, אז אני ממליצה על הרופא שטיפל בי - ד"ר אייל סיוון, מנהל מחלקת ההיי-רייסק בתה"ש, שהציל לי את ההריון פשוטו כמשמעו, ולדעתי זה השבח הנעלה ביותר שאפשר לומר על רופא בהתמחות הזו. נכון, הוא לא בדיוק סחבק של המטופלות שלו, הוא עמוס לעייפה ולא תמיד זמין 24/7, אבל הוא איש מקצוע משכמו ומעלה, עם ראש ענק ואכפתיות אמיתית. מאחלת לך המון המון
ומחזיקה אצבעות להריון ארווווך שיסתיים בידיים מלאות.
עתליה

mesh2001

New member
../images/Emo51.gif רבה עתליה. רציתי לשאול לגבי

רציתי לשאול לגבי ד"ר אייל סיוון - האם את יודעת על התמחות מיוחדת שיש לו. אני לא יודעת מה למעשה הגורם להפלות שלי והחשש הוא אמנם קרישתיות יתר אבל לא בהכרח. את יודעת איפה הוא מקבל פרטי? שוב תודה על כל התמיכה הרגשית. לשמחתי אני לא חרדתית באופן כללי ודי אופטימית פשוט במקרה הזה, אף אחד כבר לא יכול להגיד לי "פעם שלישית זה לא יקרה" כמו שאמרו אחרי ההפלה הראשונה. בכל אופן תודה ואשתדל לשמור על אופטימיות. מאש.

הוא מקבל ברמת החייל

לא זוכרת כרגע אם ברח' ראול ולנברג או ברח' הברזל... לא בעיה לברר. לגבי ההתמחות שלו, אני לא חושבת שהוא קשור לקרישיות דווקא, לדעתי יותר בכיוון של סיבוכים גינקולוגיים פרופר כמו אי-ספיקת צוואר, אבל יכול להיות שאני טועה. תנסי להכנס לאתר של תה"ש, צריך להיות שם קישור ל-CV שלו ושם כתובה ההתמחות המדויקת שלו ב-HR. ואת לא צריכה להתנצל או להצטדק על הstate of mind שלך... תרגישי חופשעי להביע את מה שאת מרגישה, בשביל זה (בין השאר) אנחנו כאן.
עתליה

סאלי33

New member
ברוכה הבאה מש ../images/Emo24.gif

אני מאוד מכירה את התחושה הזאת של חוסר אמון בגוף ובהריון אבל מקווה שבעזרתהשם הפעם יהיה בסדר. אני ממליצה על פרופ איייל שיף שהוא פשוט מקצוען ומדהים. גם אני עברתי הרבה עד שהגעתי אליו - 2 הפלות + לידה מוקדמת ופעם ראשונה שאני מרגישה שמישהו ממש "שומר" עלי...טפו טפו. מקבל בתל אביב אם תרצי אני אשלח לך פרטים.

val2006

New member
סאלי שלום! אני עדיין לא בהריון אבל

זה בתכנון. אם עבר של שתי לידות מוקדמות עקב IUGR (שבוע 27 ו 28) טפו, טפו היום בני 8 ו 5 והכל בסדר, עם סכרת נעורים וכנראה בעיה של קרישיות (כל הבדיקות שעשיתי היו בסדר אבל המליצו לי שבגלל ההסטוריה שלי בטוח אקבל קלקסן בהריון) אני מחפשת רופא מומחה כדי לתכנן את ההריון הבא שלי ולפי מה שאני קוראת בפורום הזה (שאני עוקבת אחריו כבר הרבה זמן) פרופ' אייל שיף הוא מאוד מומלץ, לכן אשמח לקבל את פרטיו או אם יש מישהי שממליצה על רופא אחר אשמח לקבל, אגב אני מאזור אשדוד בת 32.

גם אני חושבת שפרופ' שיף מתאים

במקרים כאו וכן ד"ר מוטי דוליצקי. שניהם עובדים בתל השומר, מתעסקים בהיי ריסק והקליניקה הפרטית של שניהם ברחוב בזל 46 בתל אביב.

סאלי33

New member
פרטים של שיף

הי ואל, פרופ שיף מקבל בימים א,ג,ה אחה"צ במרפאה ברחוב בזל בתל אביב. טלפון: 03-5440920 בהצלחה

למעלה