נחתתי מה עכשיו-בנקוק

amitpizza

New member
../images/Emo5.gifנחתתי מה עכשיו-בנקוק

אני נוחת בבנקוק בעוד כחודש.רוצה לרדת לכיוון האיים (פאנגן/פיפי) איך מגיעים מנמל התעופה לקאוסאן? האם משם זה הדרך הכי טובה להמשיך לאיים?(אוטובוס/רכבת לא טיסה) איפה לקנות כרטיסים? ממי? אוטבוסי תיירים או מקומיים? האם יש לכם זמני נסיעה? תודה מראש

כאתה נוחת בבנגקוק...

אל תיקח מונית משדה בתעופה. צא החוצה, לכביש. ןשם תעצור מונית. יעלה לך בערך חצי מחיר. אם אתה מגיע בשעות הבוקר ובא לך לחסוך 90% בערך, אז אפשר גם באוטובוס. לא יודעת מאיפה. לא נשמע לי נעים, אחרי הטיסה הארוכה. לנהג מונית תגיד שאתה רוצה להגיע ל- BANGLAMPOO [שם האזור/שכונה/ WHATEVER] ואז תגיד לו KHOA-SAN ROAD. ברחוב הקואסן יש המון המון סוכנויות נסיעות, יש שילוט ברחוב ומשם קונים כרטיסים [בדר"כ] לאיים. האוטובוסים יוצאים מהקואסן או מהרחוב המקביל בדר"כ בשעות אחר הצהריים, לנסיעת לילה [לא רחוק] לתחנת הרכבת צריך להגיע עצמאית. הנסיעה יותר נעימה [יש קרונות שינה] ויש גם נסיעות בוקר [אני חושבת] יש גם אוטובוסים ציבוריים, שעולים פחות, והם יותר תכופים. כדי להגיע לקו פי פי אתה צריך לסוע לקרבי ואז לקחת שיט. לקו פנגן נוסעים לסורטאני ואז שטים [אני חושבת שלקו-סמוי קודם, אבל אולי גם יש "שיט ישיר"]

amitpizza

New member
מה פחות או יותר המחירים של הנסיעות

מה פחות או יותר המחירים של הנסיעות האלה(לקאוסאן,לסורטאני,קרבי)

amitpizza

New member
כן אבל חסר שם מחיר אוטובוס

תיירים/רגיל יש שם רק את הדרך חזרה ולא את הדרך לשם בכל מקרה מה אתם ממלצים? אוטובוס או רכבת? את מי אתם אוהבים יותר את אמא או את אבא? איזה סוכנות הכי מומלצת? מי גנב ת´עוגיות מהקופסא? כמה זמן כל אפשרות?

למעלה