צ'יזס - רעד לי הבית רעידת אדמה מפחידה....... זה מזכיר לנו כמה אנחנו קטנים בעצם כולם בסדר?
צ צוף3 New member 11/2/04 #1 ../images/Emo5.gifצ'יזס - רעד לי הבית../images/Emo5.gif רעידת אדמה מפחידה....... זה מזכיר לנו כמה אנחנו קטנים בעצם כולם בסדר?
../images/Emo5.gifצ'יזס - רעד לי הבית../images/Emo5.gif רעידת אדמה מפחידה....... זה מזכיר לנו כמה אנחנו קטנים בעצם כולם בסדר?
M matal girl New member 11/2/04 #3 הכלבה שלי התחילה לבכות באופן מחריד שניות קודם ולפתע המיטה רקדה ואני איתה. פחד.... ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
הכלבה שלי התחילה לבכות באופן מחריד שניות קודם ולפתע המיטה רקדה ואני איתה. פחד.... ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
צ צוף3 New member 11/2/04 #4 גם החתולים שלי נבהלו הם קפצו בהיסטריה על הספה על המיטה ואחר כך עליי והחלו ליילל האמת שהם נבהלו עוד לפני שהרגשתי שהחדר רועד...
גם החתולים שלי נבהלו הם קפצו בהיסטריה על הספה על המיטה ואחר כך עליי והחלו ליילל האמת שהם נבהלו עוד לפני שהרגשתי שהחדר רועד...
B batgalim New member 11/2/04 #5 ../images/Emo5.gifהכל רעד במשרד... אבל הכי גרוע - לוקחים לי את המחשב עוד מעט לטיפול 10000 נפרדת מכם לשעות .... קשה... קשה... ועצוב לי
../images/Emo5.gifהכל רעד במשרד... אבל הכי גרוע - לוקחים לי את המחשב עוד מעט לטיפול 10000 נפרדת מכם לשעות .... קשה... קשה... ועצוב לי
B blackcat2 New member 11/2/04 #7 חשבתי לרגע שהסחרחור ../images/Emo12.gif שאני מרגישה הוא בגלל שלא שתיתי מספיק. שניה אחרי המוח קלט שזה האדמה רועדת ולא אני. היה די מפחיד. לא מתאים לי תורכיה או אירן פה. גם ככה קשה פה.
חשבתי לרגע שהסחרחור ../images/Emo12.gif שאני מרגישה הוא בגלל שלא שתיתי מספיק. שניה אחרי המוח קלט שזה האדמה רועדת ולא אני. היה די מפחיד. לא מתאים לי תורכיה או אירן פה. גם ככה קשה פה.