צעקה

Mrs CoStA

New member
../images/Emo5.gifצעקה../images/Emo5.gif

אוקיי אז ככה: קראתי כבר הרבה פעמים וגם שמעתי מאנשים אחרים שהסרט מטופש, לא מפחיד בכלל וכו' וכו'.. לעזאזל..! אני היחידה שמפחדת מהסרט הזה?? ושרגע לפני שהוא קופץ על אחד הקורבנות אני מתכוננת מראש ומכסה את העינים...???
חחחח. זה ישמע לכם מוזר\ לא הגיוני (תבחרו מה שאתם רוצים
) אבל הבעיה שלי היא לא שאני פוחדת מכמות הדם שנשפכת או משו כזה ...להפך ...כמה שיותר יותר טוב וגם מצחיק.. פשוט כשאני רואה את המסכה של צעקה לא יודעת למה אבל זה מפחיד אותי..
..וכן אני יודעת שזה רק פרצוף עפ עינים שחורות אבל זה פאקינג עושה לי צמרמורת ולצערי גם הרבה חלומות רעים בלילה ומן דמיונות שמאחורי הצללים יש מישו עם גלימה....בעעע..
בטח חלקכם יצחקו כשיקראו את זה...
.....ממ חפיף...חח אקיצר כדי שאני ירגיש אולי טיפה טוב עם עצמי...קרה לכם שראיתם סרט (מפחיד כמובן) ואחד הדמויות רדפה אחריכם זמן מסוים ואולי אפילו עד היום..?

heavenly girl

New member
אני איתך לגמרי!../images/Emo24.gif

גם אני פחדתי מ"צעקה 1" וגם מ"צעקה 2" בפעם הראשונה שראיתי אותם. אחר-כך כבר לא,כי את כבר יודעת מה עומד לקרות...... בעיני הם 2 הסרטים הכי טובים בז'אנר האימה! עד עכשיו עוד לא עשו סרטים שעלו עליהם במצוינות! אולי עוד יהיו בעתיד......... רק אולי.............. בקיצור,אל תרגישי רע עם עצמך. גם אני חולמת לפחות 3 לילות בשבוע על כל הסרט-כל סצנה בנפרד אני חולמת שאני נמצאת במקום השחקן/ית.

Mrs CoStA

New member
חחח גם אני..

אבל ראיתי את הסרט כל כך הרבה פעמים..ואני יודעת שעכשיו הוא הולך להופיע ושהוא מאחורי הדלת....אבל בכל זאת.. פשוט יש לי פוביה ממסכות..

Fre3Style

New member
צעקה לא כזהההה מטופש.

בעיקרון זה הסרט אימה הראשון שראיתי ושאני זוכר! זה היה בערך בגיל 11. ופחדתי רצח. מאז אני לא חושב שראיתי שוב. כיום אני לא ממש מפחד מסרטי אימה. יותר מפחיד אותי כשלא ממש יודעים מה הורג את כולם. [במקרה של צעקה הרוצח כל הזמן מופיע]. "הצילצול" קצת הלחיץ, אבל לא ממש הפחיד. בקיצורררררררררררררררררררררררררררר את רוצה סרט אימה טוב? תראה את "סיוט ברחוב אלם 1" ואת "סיוט ברחוב אלם 3".

המטרה העיקרית של הסרט הזה

הוא להפחיד אותך בפחדים ילדותיים.... האיש עם המסיכה המפחידה והסכין הגדולה והשיחות המפחידות בטלפון. הכל נועד כדי להפחיד אותך. עכשיו תלוי אם את קונה את זה או מפהקת ושואלת את עצמך אם הם עושים צחוק ממך.

דם דם

New member
יש לי פיתרון ../images/Emo62.gif

כול מי שמפחד לו מצעקה שיסתכל על התמונה הזאת ותראו כמה הוא חמוד וחביב ואיך אפשר שלפחד ממנו ולא לאהוב אותו. תראו אותו איזה קוצ'י לי פוצ'י לי...עכשיו לא תפחדו שוב מהסרט הזה

Mrs CoStA

New member
לעזאזלל!!!

ידעתי שתהיה תמונה של החרא הזה!! וזה לא עוזר... תודה בכל מקרה...

דם דם

New member
רוצה אחת אחרת?

הינה אני מקווה שזה יעזור...אם לא אני יראה לך מה קורה לו כשהוא חולה ויש לו בחילה.

דם דם

New member
טוב

היא לא מוצלחת כול כך אבל בכול זאת..תראי את הצעקה כשיש לו בחילה והוא לא מריגש טוב, הוא דיי בהלם הייתי אומר לא..חח

FrecCo

Active member
מה עם "מת לצעוק"?

אחרי שרואים את השטויות שהוא עושה שם (בעיקר את ה"וואאאזפפפפפ") קשה לפחד שוב מהסרט הזה

Mrs CoStA

New member
כן...חחחחח הקטע באמת היה מצחיק

אבל אפילו אחרי זה כשראיתי "צעקה" בכל זאת הפחיד.. אני עוד איכשהו אתגבר..

הוא סתם נראה גיילי כאן...

אם הגלימה הייתה אדומה אז בכלל... סנטה קלאוס בדיאטה וגיילי במיוחד... גם בכללי הוא לא מפחיד. באלי ללטף אותו :)

izik79

New member
צריך לתת לצעקה את הכבוד המגיע לו

בעיקר לסצינת הפתיחה המדהימה עם דרו בארימור והטלפון. בדרך כלל הסרטים הראשונים בכל סידרת סרטים הם הטובים ביותר (למשל הסיוט ברחוב אלם,מלתעות,צעקה וכו')

Fre3Style

New member
תראו את סיוט ברחוב אלם 3!

הוא מעולה. מפחיד בערך כמו הראשון[לדעתי]. אולי כי אותו תסריטאי של הראשון כתב אותו. לא יודע. הוא עשוי בצורה מאוד טובה. מאוד אפלולי כזה. ממליץ.

למעלה