רובין

frikin shin

New member
../images/Emo5.gifרובין../images/Emo5.gif

סקר קצר על רובין שנופתה בפרק האחרון. 1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? (לא אז לא בהכרח העגן העצום שלה אלא הפנים שלה) 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין? 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן? אני עונה: 1. אני חשבתי מההתחלה כבר שרובין לא יפה. הפנים שלה מלבניות, השיער שלה דוחה, השיניים שלה עקומות ופשוט יש לה פרצוף לא יפה לדעתי... לא הפנים וגם לא כל כך הגוף... 2. האופי של רובין לדעתי דוחה! החיים שלה מבוססים על התנ"ך! זה עוד בסדר אבל היא עשתה דברים כל כך מגעילים כמו: נגעלה מאבוני והחברה שלה והעובדה שהיא לסבית. גם איליס לא טובה בשבילה בגלל שהיא לא מאמינה באלוהים. לא יכלה להתפשר כשנתנו זמן חופשי לטייל בפריז. ועוד ועוד... אני חושבת גם שהעובדה שהיא מנצלת את הכסף שלה לשטויות לא משהו... כלומר, מנקר עיניים? למה היא צריכה את זה? והעובדה שהיא ניצלה את זה שיש לה כסף כדי שמישהו יעזור לה להגיע לפגישות גם הייתה די דוחה... אבל מה שכן טוב בזה זה שהיא עשתה הכל להגיע לפגישות לא כמו קיסי, שלצערי, הייתה עסוקה במריחת קרמים. 3. אני חושבת שמזל שניפו אותה עכשיו. דעתי האישית היא שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן כבר... במיוחד בתקופה שהיא לא התאמצה במכון כושר כי היא עשתה להם הרבה בעיות אז והם אמרו לה את זה אבל וויתרו לה ולדעתי לא היו צריכים לוותר לה. זהו
מקווה שתגיבו. ואם אתם לא אוהבים את הדיעה שלי אז אתם יכולים להגיב אבל בלי קללות וכעס כמו שלפעמים זה קורה מהודעות כאלה.

../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif../images/Emo31.gif

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? לא, לא אהבתי אותה בכלל. 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין? אופי
(שיט באנגלית זה..
) 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? כן
התפלאתי מאוד על מה שג'יי וטיארה אמרו שהיא עשתה
והגיע לה
מה היא חושבת שהיא עושה לג'יי הכוסון שלי
(המשך שאלה 3) אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן? כן.. היא הייתה פגע רע בתור החבורת בנות האלה..

L P rulez

New member
אוקיייי

1. היא לא כזו יפה....אבל גם לא מכוערת.... 2. היא די חוצפנית....אבל לפעמים היא צודקת במעשים שלה... 3. הוא היה צודק...טוב...למה שינפו את אדריאן או את איליס או את שאנון??

../images/Emo5.gifעונה../images/Emo5.gif

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה?לא היא בכלל לא יפה!!אני לא מבינה איך היא נשארה עד עכשיו בתוכנית.....
2. מה אתם חושבים על האופי של רובין?אופי מחורבן!!(סליחה על המילה...) היא פשוט חתיכת פקצה מהלכת......מזל שהיא עפה....
3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן?הניפוי היה מאוד צודק והיא כבר הייתה צריכה לעוף בתוכנית הראשונה!!

שלומית16

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

1.מכוערת 2.חרא של אופי, היא פשוט אישה כזאת מגעילה וסנובית היא חושבת שהיא נוצריה טהורה,הרשו לי לצחוק חחחחחחחחחחחחחחח היא בדיוק ההפך מזה ,היא האישה הכי לא אכפתית, הכי אנוכית והכי מגעילה שיכולה להיות 3.אני לא מבינה מה היא עשתה בשלב כל כך מתקדם , היא הייתה צריכה עוד לעוף מלפני חמש תוכניות!!!לדשעתי היא בכלל לא הייתה צריכה להיות בתכנית הזאת

liliro

New member
תשובה

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? (לא אז לא בהכרח העגן העצום שלה אלא הפנים שלה) לדעתי היא נראת זקנה הרבה יותק מבגרת מ-26 ואין לי בעיה עם דוגמניות מלאות אהל הגוף שלה חסר פרופורציות למטה(בטן)היא שמנה ולמעלה(חזה)היא רזה 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין? חרא חרא חרא בחררה לי אישית לא אכ-פת שהיא נוצריה הדוקה אבל היא חתיכת כלבה מיפלצתית בפרק הקודם היא לא הסכימה אפילו להיתפשר ללכת גם לאן שאדראין רוצה וגם לקניות אם היא היתה נוצריה הדוקה שהולכת לפי התנ"ך היא צריכה להיות נדיבה ונחמדה ליתפשר ולוותר והיא סתם כלבה!!!!! 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן?עדיף מאוחר שאשר לעולם לא

../images/Emo67.gifלפי דעתי...../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

סקר קצר על רובין שנופתה בפרק האחרון. 1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה?
הגוף שלה יפה אבל הפנים ארוכות ולא יפות לטעמי. 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין?
יש לה אופי מגעיל היא מתנהגת כאילו כולם הם שפוטים שלה וחייבים שלה משהו,כמו שהיא קראה את התנ"ך(חושבת שה' יקשיב לה...
)ואיליס עברה לידה והיא אמרה לה שהיא נזכרה בה כשיהא קראה עכשיו
. 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן?
לפי דעתי היו צריכים לנפות אותה ממזמן. אם השופטים היו מעיפים מתמודדות על התנהגות בדירה עצמה הם היו מעיפים אותה.

אני עונה...

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? (לא אז לא בהכרח העגן העצום שלה אלא הפנים שלה)
אממ אני לא חושבת שרובין יפה... ולא אני לא מתכוונת לעדן העצום שלה אלא לפנים שלה.. יש לה שפתיים מתוחות כאלה... והן ממש ארוכות..
2. מה אתם חושבים על האופי של רובין?
אממ בצינזור לכל מה שאינ חושבת על האופי שלה אז היא רעה, חושבת על עצמה, ורק על עצמה, היא מניאקית, מאמינה בתנ"ך? סבבה אבל איך שהיא מתייחסת לכאלה ששונים ממנה זה פשוט מגעיל.. כשהיא נגעלה מאבוני ואפילו לא נכנסה להציג את עצמה בנימוס.. איך שהיא הראתה לאיליס את הפסוק הזה בעעע ממש מגעילה... וכל הקטע הזה שכל דבר שהיא עושה היא חייבת לעשות מזה כזה סקנדל.. בונה זה דוגמנות אי אפשר לא לעשות את זה ולא לעשות את זה בגלל שהיא מאמינה חזקה.. ג'יסס ג'יסס ג'יסס או ג'יסס
3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן?
הניפוי של רובין היה מאוד צודק... ואני חושבת שהיו צריכים להעיף אותה מזמן מזמן מזמן!! אי הייתה כל התוכנית פקצה שתמיד צריכה את ההכי טוב ואף פעם לא תזיז אצבע.. ועושה רק את הדברים שנחמדים לה בתוכנית... שורה תחתונה: אני ש-ו-נ-א-ת אותה!!!!

EvanescencE3

New member
עונה!

אני לא חושבת שהיא ממש יפה אבל היא כזה נומרלית האופי שלה מגעיל היא פשות נחש בטח שזה צודק היא היתה צריכה כבר לעוף מזמן היא לא מתאימה לעולם הדוגמנות יש לה אופי חרא היא לא ממש יפה אז ......... והיא גם שקרנית

jlo9

New member
תשובות שלי....

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? (לא אז לא בהכרח העגן העצום שלה אלא הפנים שלה) את באמת אני לא ממש חושבת שרובין מתאימה לדגמן אולי יש בה חן שבטוח רואים אותו אבל היא לא מספיק יפה לדוגמנות. 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין? חחחחח האופי של רובין! שתהיה בריאה האישה הזאת ניתנת לתיאור במילה אחת : כלבה! לפי מה שראיתי בכל הפרקים אי אפשר להסתדר איתה בגרוש. והקטע שלה עם אלוהים ושהיא שונאת אנשים בגלל שהם לא מאמינים או שהיא נגעלת מלסביות, כאילו מה הקטע הזה?? אם היא כל כך מאמינה באלוהים אז אני חושבת שהיא יותר מכל בנאדם אחר צריך להבין ולקבל את השונה. בקיצור האופי שלה מסריח והיא לא למדה את המילה להתפשר! 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן? אני חשבתי כבר מזמן שהיו צרכים להעיף אותה. התוכנית הזאת לא בשבילה ולא מתאימה לה היא היתה צריכה לחזור בחזרה לכנסיה שלה.

בעעע...../images/Emo5.gif

רובין כזאת מכוערת לפי דעתי וגם שמנה דומה לאיזה סוס... לדעתי היו צריכים להעיף אותה ראשונה!

אז ככה....

לדעתי רובין בכלל לא יפה...שום דבר בפנים שלה לא פרופורציונלי יחסית לחלקים האחרים בפנים... אני בכלל לא אהבתי את האופי של רובין...לא בגלל שהיא הייתה דיווה וסירבה להתאמן וזה...וגם לא בגלל שהיא לא רצתה להצטלם בעירום(להפך,אני דווקא מעריכה אותה שהיא לקחה עמדה ולא ויתרה,אלא אם כן מה שטיירה אמרה באמת נכון בנוגע למה שקרה בחדר ההלבשה ואז אין לרובין סיבה לא להצטלם) אני לא אהבתי את האופי שלה בגלל איך שהיא התייחסה לאחרים...נכון,צריך לחשוב טוב על עצמך אבל לא צריך לחשוב שהאחרים לא טובים...אז מה אם רצית לעשות קניות? מה רק רובין נמצאת בתחרות? לא! יש לך עוד 3 שותפות ואת צריכה להתפשר ולהתגמש בקשר למה לעשות...ומזה צריך להיות לעשות לאדריאן פני מורה כי היא לא התנהגה יפה...מה את מורה? לא! למיטב ידיעתי את רוצה להיות פאט-סופר-מודל ולכן אין לך זכות לעשות את מה שעשית! אני חושבת שהיו צריכים לנפות אותה מתי שניפו את קיסי לא בגלל שזה הגיע לה דווקא באותו ניפוי פשוט כי זה לא הגיע לקיסי...אבל בהרבה ניפויים אחרים הגיע לה...

frikin shin

New member
תודה לכולם על התגובות

אני רואה שכולנו מסכימים... רובין=כלבה
אני מאוד הסכמתי עם מי שאמרה פה שזה בסדר שהיא לא רצתה להצטלם בעירום אבל מה שהיא עשתה אחר כך עם "מיסטר ג'יי" ממש לא בסדר...

dementer

New member
אני חושבת...

לדעתי רובין יפה אבל ההתנהגות שלה באמת מגעילה. הגיע הזמן שינפו אותה.

Toxic Girl

New member
אני עונה

1. האם אתם חושבים שהמראה החיצוני של רובין יפה? לא 2. מה אתם חושבים על האופי של רובין? מעצבן, מעצבן, מעצבן 3. האם אתם חושבים שהניפוי של רובין היה צודק הפעם? אתם חושבים שהיו צריכים לנפות אותה ממזמן? לדעת היו צריכים לנפות אותה מ-ז-מ-ן, היא לא מתאימה לתוכנית הזאת בכלל, מצדי שתלך להפך לנזירה ולצעוק על האנשים בכנסייה שלא שרים טוב מספיק "הללויה"

KerenWelling

New member
אז ככה...

1. אני חושבת שרובין בסדר..היא יפה אבל יש לה יופי כזה של מנתחים פלסטיים..כאילו כל חלק בפנים שלה עברו ניתוח פלסטי כלשהו..סינטטית כזאת...השיער שלה מזעזע ממש... אני לא אוהבת. אני אוהבת יותלר פרצופים חמים עם אשיות יפה... 2. אני חושבת שיש לה את האופי כזה מחורבן ואני מתפלאת איך בכלל יש לה חברים?! איך מישהו אוהב אותה?!?!! 3.אני חושבת שהניפוי שלה מאוד צודק והיו צריכים לנפות אותה עוד בהתחלה...

למעלה