שאלה על צבעים במטבח - ארוך!

crayola

New member
../images/Emo5.gifשאלה על צבעים במטבח - ארוך!

שלום, אני מפורום אחר לחלוטין, בכל מקרה קנינו דירה ואנחנו עכשיו בעניני בחירת הצבע של השיש והקרמיקה למטבח. היכולת שלי לדמיין איך הצבעים ישתלבו יחד פשוט לא קיימת. האם יש תוכנות שאפשר לראות את השילוב כמו שהוא יהיה באמת או מישהו שיכול לעשות לי את זה. בחרנו ארונות פורמייקה בצבע בז' קרם וחשבנו על שיש אבן קיסר בהיר אבל נראה לנו שזה מתחיל להיות חיוור מדי. אז חשבנו לקחת קרמיקה נייטרלית ולזרוק כמה אריחים צבעוניים אבל אני ממש ממש לא מצליחה לדמיין כלום!!!! עזרה......

lank

New member
ארונות וצבעים

אני דווקא ממליצה בחום ללכת על שיש בגוון ייחודי שיהיה שונה מגוון הארונות ויתן את הקונטרסט. לצאת כבר מהשיגרה של צבע אופוייט ובז'ים למינהם , די משעמם!!!
אפשר ללכת על גוונים של כחול או תכלת או אפילו ירוק . ל"אורפל" יש גוון של תכלת עם שילוב של נקודות בבז' שנראה פשוט מדהים. אל תפחדי מומלץ בחום. גם לאבן קיסר יש גוונים מטריפים של ירוקים או באם את ממש נועזת כדאי לך ללכת על צבע אדום.
בהצלחה!!!

דלי3

New member
רק לקחת בחשבון........

שעל משטח כהה וחלק=אחיד בצבעו של אבן קיסר או אורפל יראו את כל סימני המים והאבנית מה שלא בולט על גבי משטח בהיר (כמו 3200 של אבן קיסר) בכל מקרה יש להם לאחרונה דגמים חדשים "מנומרים" או שמא נקרא להם "מושפרצים" ויש להם טקסטורה ,כך שגם זה אמצעי להסתיר מהעין את תלאות העבודה במטבח. דבר נוסף :אם תבחרו בארונות כהים יותר תוכלו לשלב עם משטח בהיר יחסית מבלי שזה יהיה חיוור. בכל מקרה כדאי לגשת לראות תצוגה של שיש/אבן קיסר וכו' עם דוגמאות חומר וצבע של כל מה שישתלב בעתיד ביחד! אין כמו מראה עיניים! בהצלחה!

למעלה