:-נשקלתי

נועה ו

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif:-נשקלתי../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif

מאז הלידה לא נשקלתי
קיבלתי את השוק של חיי
אני לא אכתוב כאן כמה אני שוקלת , אבל מצבי רע , רע מאוד
טוב , לפחות גם להישקל זה צעד ראשון ואני מתכונת להילחם במשקל בכל הכוח , אני יודעת שאחת הבעיות שמכבידות עלי מאוד לרדת במשקל זה ההנקה = ההנקה גורמת לי לרעב , גורמת לחזה שלי להיות גדול מאוד ( שממילא המידה שלי גדולה ) , ואני לא בטוחה אבל חוששת שעם ההנקה יש קושי גם להוריד במשקל . אני עדיין לא החלטתי מה אני עושה לגבי ההנקה כי אני מודעת מאוד ליתרונות שלה , שהם חשובים מאוד מאוד בעיני . מקווה שאצליח לרזות יחד עם הנקה - תחזיקו לי אצבעות מבטיחה לעדכן .

מחזיקה לך אצבעות כי חבל להפסיק

להניק. אני בטוחה שיש דרך להניק ולירזות (לא אמרו שהנקה "שופרת" 500 קלוריות ביום???).

../images/Emo24.gifמרגישה נורא צורך לעודד אותך

כי א: הנקתי כמעט שנתיים ונראיתי כמו פיל מהלך. שום בגד כמעט לא ישב עלי יפה ונורמלי למעט אוהלים. מכנסים לבשתי רק של ההריון ולמעשה גם כאשר כבר ניסיתי במידות גדולות להושיב עלי משהו לא אתאר לך את הבושה שאפילו לצאת מחדר המדידה לא העזתי. ב: מצד שני נורא רציתי לרדת במשקל והחלטתי שאם אין אני לי מי לא. ברגע שהילדה הפסיקה לינוק התחלתי דיאטה מאסיבית ותוך שנה נפטרתי כמעט מ-10 ק"ג. את הסיפור המלא שלי תוכלי לקרוא במאמרים אני חושבת. ועכשיו לעניין: וכאן בא ג: בהחלט אפשר לרדת תוך כדי תקופת הנקה, נכון הירידה איטית יותר אך יש ירידה. איך עושים זאת - אני מפנה אותך למאמר של טובה קראוזה כאן במאמרים אצלנו על הנקהו ודיאטה. ושיהיה לך המון המון בהצלחה. לי היא עזרה אישית וגם איזה אחות נחמדה לתוספת בטיפת חלב שנתנה לי טיפים ראשונים. והכי חשוב תכיני לך סביבה תומכת רצינית וראויה לא כזו שתגיד לך: מה רק חצי ק"ג בשבוע זה כלום, או כן רואים ירדת במדרגות כי כאלה תגובות מיד מורידות את החשק להמשיך. והכי חשוב תזכרי גם אם יהיה שבועות שבהם תרדי רק 100 גרם זה לא חשוב ולא משנה תוסיפי את זה לסך הכללי ותראי שיש לך ירידה וגם יכול להיות שבועות שלא יהיה לא ירידה ולא עליה וגם זה בסדר גמור. והכי חשוב אנחנו כאן. בהצלחה !

EMAEMA

New member
שיניתי ניק

תודה לך אמא של דפנה אין לי כרגע זמן לכתוב תשובה ארוכה כי בדיוק הבייבי נרדם , אבל תודה על העידוד שמחה לשמוע שירדת 10 קילו אבל המצב שלי כל כך חמור ש10 קילו פחות לא יחזיר אותי למצב של לפני ההריון אבל כל הכבוד הלוואי עלי

אתי אתי

New member
שמחים לראות אותך ../images/Emo13.gif

אני דוקא מעדיפה לתקוף את הנושא מהכיוון של אהבה עצמית, הגוף שלך עשה עבודה מדהימה בתקופה האחרונה, ועכשיו הגיע הזמן לתת לו את מה שצריך (ובכמות שצריך) כדי לעזור לו לחזור לעצמו. בלי להכנס לפוליטיקה, במלחמות אין מנצחים...אז תבני לך תפריט שנכון לך להנקה (אולי עם דאטנית) ותהני מהתהליך. הוא לוקח ז מ ן ן ן ן

למעלה