שלום לכל חברי הפורום

Jugula

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo122.gifשלום לכל חברי הפורום

שלום לכם שמי ענת ואני מקווה להשתלב בפורום החמים הזה שלכם
. אני שומעת כבר כמה שנים טובות רדיוהד(5 ליתר דיוק) ומאוד נחמד לפגוש אנשים דומים :) . זו ההודעה הראשונה שלי - מקווה לבאות אחריה. ואם כבר אני כותבת - אשמח לשמוע האם למישהו יצא לשמוע כאן את הגירסה הסימפונית שעשו לOk Computer ??? - גירסה נהדרת מזכירה את הגירסה שהסימפוניה של לונדון עשו לפינק פלויד(גם מומלץ בחום!!) - אשמח לשמוע תגובות מענות ושאר ירקות עם סויה (מצטערת בדיחת טבעונות שכזו)

e-shfiyut

New member
לא, לא שמעתי על גרסה סימפונית,

אבל את מוזמנת לפרט...
ברוכה הבאה!

sceptic

New member
אולי היא מתכוונת ל

Strung Out on OK Computer: The String Quartet Tribute to Radiohead. רביעיית כלי מיתר (שני כינורות, צ´לו, ונראה לי ויולה) שמבצעת את כל שירי OK Computer. אני מצאתי את הענין מעט משמים וחדגוני, אבל באמאזון יש לענין דוקא ביקורות טובות. (אין לי כח ללנקק. שוט מי.)

רק תיקון קטן, לשם הידיעה. ../images/Emo4.gif

ביצוע כמו שסקפטיק מתכוונ/ת אליו הוא ביצוע קאמרי, ולא סימפוני. רק כדי ליישר קו בנוגע למושגים. ולסקפטיק: נחמד למצוא עוד מישהו שמתעניין בפה והטלפיים.
שמור/שמרי על קשר.

לגבי הדיסק:

מומלץ בלהט רותח!!! אינטרפרטציות מאוד ייחודיות ליצירות המורכבות של אוקיי קומפיוטר, במיוחד הביצוע של איירבאג. משהו ש-ו-ו-ה!!! כל הפרויקט נוטף ממקצועיות (לדעתי) ואהבה למוזיקה. רביעיית מיתרים שמצליחה להעביר קונספטים חדשים על האלבום הבאמת-נדיר הזה. ומעבר לברברת של המבינים במוזיקה, זה מאוד מאוד נעים להאזין לדיסק הזה. משהו של שבת אחר הצהריים. שלום ותודה.

Bquiet

New member
מצטרפת

באמת באמת יפה. בהתחלה היה לי קצת קשה איתו, בגלל שתמיד קשה לי לשמוע רדיוהד לא מבוצע ע"י רדיוהד (ובכ"ז אני אקשיב לanyone can play radiohead, כי זה מענין), אבל אחרי שהקשבתי לו שוב הבנתי כמה זו יצירה יפהפיה. תנסו שוב, בקיצור.

אגב, רדיוהד בביצוע אחר...

עוד מומלצים בחום ביצועיו של פסנתרן הג´אז בראד מלדאו לפאראנויד אנדרויד ולאקסיט מיוזיק. משהו מ-ה-מ-ם!!! שווה האזנות חוזרות. שוב ביצוע מחודש שמוציא עוד ועוד רגש מהשירים האלה. היכולת של אמן טוב להוציא מיצירה גולמית של רדיוהד כל-כך הרבה יופי ייחודי ושונה, מדגישה עד כמה היצירה של הלהקה הזו מיוחדת ומורכבת, במיוחד באוקיי קומפיוטר. Brad Mehldau - Exit Music (For A Film), Paranoid Android יש שני ביצועים לפאראנויד אנדרויד, אחד סולו פסנתר, והשני בליווי להקה. שניהם מעולים. הביצוע עם הלהקה מופיע באלבום האחרון (די חדש) של מלדאו, שנקרא, Largo. למי שאוהב נגינת פסנתר נדירה. הביצוע של אקסיט מיוזיק מופיע באלבום Art of the Trio, Part 3, משהו מוקדם יותר של מלדאו, ולא פחות מקסים. אפשר גם להוריד מקאזה. תודה ושלום.

polyethylene

New member
שלום וברוכים הבאים לכולם ../images/Emo24.gif

יאללה תצטרפו לענייני הסקר הבא שלנו...
יוני בלוך - אלוהים נחמדה
(זהו, אני מכורה
)

יאללה, גם אני חדשה../images/Emo28.gif

ברוכים הנמצאים וגם חג שמח! (למה אף אחד לא זוכר את חנוכה?)

polyethylene

New member
יאללה, ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

ותצטרפי גם כן להוראות הסקר...
יוני בלוך - המשמעות של קים

Fish in the sea

New member
פששש 3 חדשים בשרשור אחד../images/Emo60.gif

כבוד. נערך פה לפני מספר ימים "שרשור פרטים" (שוב קרדיט למייג´ור). יהיה נחמד אם תשרשרו הודעות לשם כדי שנדע קצת קצת על כל אחד ממכם/ן. וכמובן ברוכים הבאים.
ובקשר לחנוכה,גם אנוכי שם לב לעובדה שהחג לא מורגש השנה. כנראה שמרוב התראות נקודתיות/חמות/ממוקדות בר-כוכבא ושות´ זזו קצת הצידה. בכל מקרה,שיהיה חג שמח.מה שנשאר ממנו לפחות.

e-shfiyut

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

רק באסה שאני לא יכולה להוסיף אותי שם... נו, מילא.

למעלה