כינים

AlonPe

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo15.gifכינים

דווקא בניגוד לדעה הרווחת שכינים זו מכה של תחילת שנה"ל, עד סופהשנה שעברה, לא חווינו את החוויה המרנינה הזו עם הקטנה, למרות שיש לה שיער נסיכות שמגיע כבר עד הישבן, אפילו פעם אחת! זה התחיל דפקא מתישהו ביולי!
ולא מצליחים להיפטר! ניסינו חומרים - טבעיים ועל טבעיים, וסירוקים אינסופיים שהם סיוט בשבילה ובשבילנו! (בשבוע שעבר, באחד הימים היא באה וביקשה שאסרק אותה... כי היא רצתה שוקולד!!! D-: ) אז למיש'ו יש איזו נוסחת קסם?!
תרופת פלאים, אולי אפילו איזה לחש או כישוף?!

AlonPe

New member
ואפרופו שוקולד....

היום היא חיטטה במקרר, ומצאה חפיסה (שאריות מהחג) וביקשה שאחתוך לה.... חתיך!!!
והוסיפה - שיהיה חתיך גדול!!!

gils33

New member
אם יורשה לי

תרופת סבתא מסריחה אבל עובדת 2 כפות נפט ו2 כפות שמן מעורבב,למרוח על השיער,להזהר על העינים, עשר דקות,לסרק במסרק צפוף ונגמר השיר לפחות עד השנה הבאה. גמר חתימה טובה

hag70

New member
לא הייתי משתמש בנפט גם אם זה יהיה תמורת קרחת

נפט גורם לכוויות בקרקפת. לא משהו שהייתי בודק על הילדים שלי.

gils33

New member
אני יכול לומר בודאות

על עצמי, שום כויות לא קרו לי מזה

hag70

New member
יצא עכשיו תכשיר שנקרא הדרין

שעובד באופן פיזיקלי (עוטף את השיער בחומר אטום ופשוט חונק את הכינים) ולא כימי (מה שגורם לפיתוח עמידות עם הזמן). אחרי ריסוס אפשר להשאר איתו על השיער כמה שרוצים בלי בעיה (לפחות 8 שעות) ואז שוטפים רגיל עם שמפו או קונדישינר ומסרקים. אצלנו נראה שעובד מצוין. אממה? לא זול

schlomitsmile

Member
מנהל
ויש גם "ריזולטס" שפועל באותה דרך וצריך פחות זמן על הראש ../images/Emo13.gif

gils33

New member
זה לא עוזר

התכשירים ממש לא עוזרים,ניסינו הכל מכל. אצלנו זה עבד(הנפט)

AlonPe

New member
מאמי, אבל...

מדובר על נסיכה בת 4! השיער הארוך, הוא לגמרי אחד מסממני הזהות שלה! ואם כבר מדברים על 'הקיץ של אביה'... אז לא צריך להוסיף אפילו עוד מילה! אנחנו ב-2010 לא בשנות ה-50!

לא להתעלף ממה שאני מציעה - טוב? זה עובד

למרוח על השיער והקרקפת מרגרינה. טוב טוב, לעטוף את השיער בניילון לשעתיים (או בשקית ועליה כובע ים) לחפוף היטב היטב היטב - כי זה שומני וגושי. לא צריך אפילו לסרק אחר כך. זה בדוק על ראש של נערה מתבגרת שבמשך חצי שנה לא נפטרנו מהכינים - עם כל התכשירים והשיטות האחרות.

הגרה182

New member
כשחופפים- קודם עם מרכך

כדי להוריד את השומניות, ואז שמפו+מרכך ברגיל.

charlila

New member
שמן מנטה+קונדישונר ולסרק

או שמן שנקרא sun-breaze אבל הפסיקו למכור בארץ. קיצור הדרך היחיד שאני מכירה - טבילה בים המלח ומריחת בוץ על הראש לעשרים דקות. פעם חיסלתי ים כינים עם שמן, חומץ ונפט - אבל מאז הכינים התחסנו...

למעלה