power play

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo16.gif

זהו...הפלייאוף נהרס.. קרוליינה סיימו את מונטריאול בבום גדול..סגרתי את הטלויזיה אתמול בארבע אפס היום,היום מרוב בחילה סגרתי אותה בשמונה אחת. האנדרדוג הלך הביתה... גם במערב סן חוזה נוצחה ע"י קולורדו תעשיות הרשע בע"מ.. אין כבר מה לראות את הפלייאוף הזה כל כך.. למי איכפת מעוד גביע לדטרויט או לקולורדו..רצינו לראות אקשן ושם מפתיע על הגביע.. התקווה יכולה לבוא מזירת הדמים בקנדה שם אוטוואה וטורונטו הורגות אחת את השניה. חגי-אם תשמח לאיד יותר מדי על מונטריאול אני אמחק את ההודעה שלך =) *מתבדח אבל מתכוון לזה*

puckman

New member
הנה

לפני המחבני מיון שלי לתיכון לקחתי זמן כדי לכתוב שלפחות משהו אחד הסתדר לי היום... כן כן מונטריאול הפסידו... זה לא כלכך נגד מונטריאול כקבוצה... אני שמח שהם עפו כי הם העיפו את בוסטון... אני לא שמח לאיד יותר מידי... אבל הוקל לי

HebrewHockey

New member
מונטראול לא היו אנדרדוג בסידרה

בסידרה הזו מונטראול לא היו אנדרדוג, לא היה בכלל אנדרדוג בסידרה הזו. שתי הקבוצות נחשבות שוות, קרוליינה דורגה גבוה כי היא אלופת בית - התמזל מזלה שהיא בבית החלש בליגה (הדרום-מזרחי). זה גמר אזורי ראשון בתולדותיה. כרגע אין ספק שקרוליינה היא האנדרדוג מבין הארבע שנשארו, מי שלא יהיה.

power play

New member
טל

תבדוק את האתר שלך.. יש כל מיני דברים מוזרים.. שגיאות כתיב קטנות.. כתוב בלוח משדרים:קרוליינה נגד סן חוזה. וחלק מהחדשות בפונט אחר מהשאר.

MADPUCK

New member
אני לא יודע אם מנטריאול היא אנדרדוג

אבל, קרוליינה בהחלט הייתה יותר טובה בסידרה הזאת, ובכלל, מצטיירת קבוצה הרבה יותר טובה ממה שחשבתי, זאת לא הקרוליינה שהודחה בסיבוב הראשון שנה שעברה, הרבה אנרגיה חדשה יש בקבוצה הזאת, בעיקר בדמותם של אריק קול, ובטס בטגליה, בנוסף לקפאנן ולקפטן רון פרנסיס, שמשחק מצויין, על אף גילו, בקיצור, לדעתי קרוליינה, היא אולי אחת הקבוצות היותר יציבות בפלאייאוף הזה, אולי היו להם כמה בעיות עם השוערים, אבל בסוף כולם הרוויחו מזה, ושער הקבוצה משחקת ממש טוב. אני לא אתפלא אם הם יקחו השנה. !!GO TORONTO

למעלה