פרק 1X18

קרלוצה

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo41.gifפרק 1X18../images/Emo41.gif../images/Emo5.gif

אוווווווווף עם הנוח הזה!!! הזכיר לי למה שנאתי אותו....יש לו פה מעצבן
אני לא מבינה איך הוא מצליח לכבוש את סיד ככה......
ראו את ווהן בדיוק פעמיים, פעם אחת סיד העירה אותו באמצע הלילה (מסכנון) כדי לדבר איתו על אמא שלה שגם ככה לא בא לו להיזכר בה ופעם אחת כדי לדבר איתה על נוח היקס פיחס שמעכשיו גם בו הוא לא ירצה להיזכר יותר, ונכון כשהיא זרקה לו שהם גם יצאו זה היה נראה כאילו היא עושה את זה כדי שיקנא??
איזה רעה...
בפרק הבא ווהן יהיה עוד יותר מסכם
אהה פרנסי הצחיקה אותי כשניסתה לנחש למה סיד לא סיפרה לה על איטליה

varty

New member
אני חושבת שהיא סיפרה לו ../images/Emo58.gif

על נוח כי היא לא הרגישה נוח שיש לה רגשות אל נוח כי יש לה רגשות גם לווהן . היא סיפרה לו כי היו לה רגשות מצפון. זה בדיוק כמו ש - ספוילר לעונה השלישית אנשים
כמו שהיא שכבה עם ויל ואחר כך סיפרה לווהן, למרות שהיא לא חייבת כי ווהן שוכב עם לורן כל יום (או אולי פעמים ביום
) אבל בשורה התחתונה היא סיפרה לו כי היא הרגישה לו נוח עם עצמה כי יש לה רגשות לווהן

קרלוצה

New member
את חושבת באמת??../images/Emo4.gif

כי אני לא כל כך מצליחה לקרוא את סיד ואת הרגשות שלה כלפי ווהן..... ווהן ברור כשמש שהוא מאוהב בה אבל סיד קצת קשה
לגבי ההשוואה לעונה השלישית, קצת קשה לי להשוות את זה כי סידני מאוהבת בווהן באותו זמן וזה ברור שהיא גרמה לו לקנא בזה שהיא סיפרה לו ששכבה עם וויל אבל בקשר להיקס אני לא כל כך בטוחה....

varty

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה השלישית

אני חושבת שאם נח קצת קשה לוודא במאה אחוז להשוואה שאמרתי לך בעונה השלישית אבל בכל זאת זה נראה לי כי, היא אמרה לווהן שהם נהגו פעם לצאת ביחד והיא אמרה את זה מהר כזה כאילו להוציא את זה, לספר לו וזהו. ובדרך כלל שמישהו אומר משהו מהר, הוא לא מרגיש נח עם עצמו. וגם את אמרת שהיא אמרה לווהן על נח כדי שיקנא. ובמקרה שלהם היא רצתה שיקנא כי היא אוהבת אותו והיא הרגישה לו נח כי היו לה רגשות לנוח אבל גם לווהן. זה כמו שהיית ילדה וסיפרת לאמא איזה מעשה שעשית וידעת שאמא שלך לא אהבה לשמוע אבל היית חייבת לספר לה כי הרגשת רגשי אשמה או שאמרת לאמא שלך מה עשית כי רצית שהיא תקנא כי הרגשת שאת צריכה ממנה עוד אהבה... משהו בסגנון הזה, מקווה שהבנת את הרעיון. בלי שום אייקון עד עכשיו....חחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
so WTF........

היא שכבה איתו??????????
היית צריכה לראות, צעקתי לה שתישאר לשבת
וקרעת אותי עם זה כשהייתי ילדה קטנה

קרלוצה

New member
ככה זה, כשלהורים אין תשובה....

הם שולחים את הילדים לחדר שלהם!!!

למעלה