אתי@

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

הבעלוש גילה שאני מכינה לו הפתעה ליום נישואין
ולא רק שהוא גילה שמחכה לו הפתעה, הוא גם החליט פתאום לרענן את ערכות המגן שלנו, מה שחייב אותו להיכנס למחסן (הנטוש בד"כ) ולראות חבילה חשודה ולא מוכרת (=קופסת הפינוקים שהכנתי לו). איזו אכזבה. קיוויותי כ"כ שלא יהיה לו מושג מכלום עכשיו הוא יודע שתהיה הפתעה וזו כבר לא תהיה הפתעה

יעלי2

New member
עכשיו הוא בטח אוהב אותך יותר ../images/Emo9.gif

מה לעשות, יש לו זמן פנוי, בטח קיבלתם את ההזמנה בדואר (כמונו, גם אני נסעתי במיוחד להורי לקחת את ערכת המגן כדי להחליפה במשך השבוע). אז הוא גילה! תמיד תוכלי לספר לנכדים בחיוך איך ליום הנישואין הראשון, הכנת לסבא קופסא מיוחדת ומושקעת והוא גילה אותה בטעות. הוא כבר יודע הכל או רק על הקופסא? אנחנו יכולים לעזור לך לחשוב על משהו קטן וחדש, אבל זה מיותר-העיקר שהוא ידע כמה חשבת וכמה רצית להפתיע אותו. והעיקר שתציינו את יום הנישואין שלכם באווירה רומנטית ביחד, מתפנקים. זה באסה, אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה.

הילית*

New member
לא נורא! בעיקר הכוונה

העיקר שתהנו... דרך אגב- את בטוחה שהוא לא קורא כאן בפורום ?

שמופית

New member
מסכימה עם הילית ../images/Emo45.gif

העיקר הכוונה ובטוח שהוא לא יודע בדיוק מה ההפתעה (אלא, באמת, אם הוא נכנס להתעדכן....) ואפילו אם הוא ידע הכל וההפתעה כבר לא תהיה הפתעה - עדיין תעשו כיף

אתי@

New member
הוא לא יודע כלום חוץ משיש 2 הפתעות

אחת, משהו שעושים ביחד. השניה, משהו שהוא יקבל
לשמחתי הוא לא נכנס לכאן, ולכן אני מרגישה חופשיה לשתף אתכן הכל...

הילית*

New member
לא נורא ! העיקר הכוונה ויותר חשוב

העיקר שתהנו... דרך אגב- את בטוחה שהוא לא קורא כאן בפורום ?

הילית*

New member
איזה קטע- זכרתי שכתבתי את ההודעה

פעמיים אבל היא נקלטה רק פעם אחת... אז מי שלח את ההודעה (אולי מפלצת ההודעות שכל פעם בולעת אותם?)

נכון שזה מבאס, אבל יש יתרונות...

קודם כל, הוא באמת רק גילה את הקופסא, ולא את כל ההפתעה, נכון ? אז את ההפתעה עצמה זה לא הרס, והוא באמת יהיה בהלם מרוב אהבה לאישתו המשקיענית... וכאן היתרון הכפול - קודם כל, הוא באמת יהיה מאוד מאוד נחמד אליך בזמן שנשאר (וגם אח"כ), וחוצמזה - זוכרת שקיטרנו על הגברים שלא יוזמים ולא משקיעים ולא זוכרים ? עכשיו יש לו תמריץ קליל להתאמץ ולמצוא משהו מגניב בעצמו... מי יודע ?

אתי@

New member
אמרת שעכשיו יש לו תמריץ קליל להתאמץ

אני חושבת שהוא דווקא התכוון להתאמץ הפעם, אבל "קילקלתי" לו

עדיין יש בשביל מה להתאמץ...

הפתעה "גדולה" סטייל סופ"ש אפשר לדחות בקלות, אם הוא תכנן משהו דומה... הפתעות קטנות סטייל מתנות וצ´יפורים תמיד יש זמן ומקום לתת... וגם אם זה לא ימריץ אותו הפעם כדי לא להאפיל עליך, שלא יהיה לך ספק שבאירוע הבא הוא יעשה תחרות איתך... נו, ככה זה גברים, זה לא הרגישות - זה הניצחון... סתאאאם....

אתי@

New member
אמרת שעכשיו יש לו תמריץ קליל להתאמץ

אני חושבת שהוא דווקא התכוון להתאמץ הפעם, אבל "קילקלתי" לו

fila

New member
אולי הוא יודע שיש לו הפתעה

אבל הוא לא יודע מה ההפתעה באמת! תאמיני לי שכשהוא יראה לאן את לוקחת אותו הוא ממש יופתע!(הרי הוא לא חשב שתעבירי את יום הנישואים בלי שום תוכניות...
) איזה קטע איך עברה לה שנה.........@

אתי@

New member
תודה בנות,על העידוד ../images/Emo24.gif

אכן הוא לא יודע הרבה, רק שיש הפתעה ושיש קופסה
איזה כיף שיש לו סיבה טובה לאהוב אותי יותר

fila

New member
...........

אני בטוחה שגם בלי ההפתעה יש לו מליון סיבות טובות לאהוב אותך!

רחלילי

New member
אחרי שהכל נרגע....

אתי@ יש אנשים שמאמינים שדברים לא קורים סתם - שהוא לא סתם נכנס להחלים ערכות דווקא עכשיו. אני לא יודעת אם זה ככה או תא אבל הנה הוא גילה שיש הפתעה וזה אבטוח ימנע ממנו לתכנן הפתעה משלו(לארי לך שאתם צריכים להיות בשני מקומות באותו יום ושעה). בכל מקרה אני מניחה שזה מחזק את האהבה. שיהיה לכם יום נישואים שמח!

Ronnie*

New member
אוי... לא נורא ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שהוא היה מנחש בכל מקרה שאשתו המשקיענית מכינה לו משהו...
וכל עוד הוא רק יודע שיש קופסה, זה לא נורא מדי. זו עדיין תהיה הפתעה...

אתי@

New member
תודה בנות ../images/Emo9.gif אתן כ"כ חמודות../images/Emo24.gif

ולג´ס - יש הפתעה שלישית

למעלה