כינים............

נועה בת

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif כינים............

הצילווווו מה עושים ??? לילדה כינים,ואני לא רוצה להשתמש בחומרים כימים, קניתי בביתטבע חומר טיבעי,אבל הכינים עדיין מטיילות , האם זה נכון ששיער צבוע לא תופס כינים ????

ה מוזה

New member
הסבתא בשטח הכינים במתח ../images/Emo13.gif

הגעת למקום הנכון , היה לנו כאן שרשור עצות סבתא על הטפילים האלו שמטיילים בראש
הנה מקצת תרופות הסבתא שעלו ע"י הגולשים תאמצי לך אחת מהן , מקווה שיעזור בקשר לצבע ולכינים ,שמעתי שמועה שכזו לא יודעת עד כמה זה נכון , רצוי שגם את ובני המשפחה תטפלו בשיער ראשכם למניעה 1.טיפות רוזמרין 2.חבילת מרגרינה מרובעת להמיס.למרוח על הראש(לחכות שיתקרר)לסרק עם מסרק צפוף לכינים . 3.סבון הפלא של סבתא ג`מילה. 4.לרכך את השיער בתערובת של שמן בישול רגיל וחומץ. הריח אמנם מאוד לא נעים, אבל התערובת מרפה את היצמדותן של הכינים והביצים לשערה. 5. ערבבו כוס מיץ לימון טרי, סחוט ומסונן מחלקיקים עם כפית שטוחה אבקת זנגוויל (ג`ינג`ר). מרחו על שיער יבש, שפשפו גם בעורף ומאחורי האוזניים. כסו את הראש במטפחת או כובע ים ולכו לישון, (או הישארו עם זה 8 שעות ביום).בבוקר, חפפו בשמפו רגיל וסרקו במסרק צפוף. 6.למרוח מעט שמן דגים על הקרקפת. הכינים שונאות את הריח. ** באדיבות גולשי פורום תרופות סבתא**

אiרית

New member
חומץ זה זוועה

פשוט עינוי לילד. אמא שלי עשתה לי את זה כשהייתי קטנה ועד היום אני סולדת מחומץ. מסריח מסריח מסריח. עדיף להשתמש בתכשירים כימיים.

ה מוזה

New member
עדיף תכשירים כימיים ?

כל תכשיר כימי שאת מניחה על ראש ילד נספג לו לדם , מה עדיף? קצת ריח לא נעים או חלילה נזק מחומר כימי ? הרי לסבתות היו ילדים ונכדים הרבה לפני המצאת התכשירים על המדפים וגם להם היו כינים וטופלו ,אולי אף בהצלחה רבה יותר מאשר תכשירים כימיים למינהם ,שבסופו של דבר מבוססים כולם על אותם מרכיבים שבתרופת סבתא - רוזמרין לחלוט הרבה עלי צמח הרוזמרין מקבלים מים אדומים חומים ריח נעים למדי של רוזמרין ,מוסיפים חומץ ,שוטפים לטעמי הרבה יותר בריא מתכשיר כימי השאלה האם את מאמינה ברפואה העממית שהצמיחה את כל אותם תכשירים שעל המדפים

אiרית

New member
טוב, אולי קצת הגזמתי

אבל זו לא אני - זו הילדה הרעה שבתוכי. או בעצם הילדה עם הטראומה מהריח של החומץ. באופן אישי אם הייתי צריכה לבחור (לעצמי) בין חומץ לבין תכשיר כימי, עם כל האנטי שיש לי לתכשירים כימיים - ויש לי - הייתי בוחרת בתכשיר הכימי של פני החומץ. אבל הבחירה כאן היא לא בין חומץ לתכשירים כימיים בלבד, לכן אולי כדאי לבחור במשהו שהוא לא חומץ ולא תכשיר כימי. ואולי לא כל הילדים רגישים לריח של חומץ כמו שאני הייתי בילדותי.

זאת נשמעת שיטה מוזרה אבל...

שהייתי קטנה היו לי בשיער כינים ביצים ובלאגנים! ואז.. המליצו לנו לשים חומץ על השיער לשפשף , לחכות רבע שעה. לעשות עם המסרק נגד כינים ולשטוף. בהצלחה!!

למעלה