פלצן הלהקה!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif פלצן הלהקה! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

חחחחחחחחחחחחח איזה שם המצאתי למשחק הזה , תאמת ? אני ממציאה את המשחק הזה תוך כדי שאני כותבת , אז ככה .. כל אחד בפורום הזה כותב את השם שלו ואת השם של חבר הלהקה שהוא הכי אוהב, ולמה .. חחח אבל לא איזה 2 שורות , להתעמק חח , תכתבו למה , מתי הכרתם אותו פעם ראשונה , אם רק דרך הלהקה או מחוץ לה , ועוד ועוד ועוד ,, בסוף השרשור אני יסכם איזה חבר להקה הוא הכי אהוב כאן בפורום למרות שאני יודעת שכולם אהובים , ונקרא לו "פלצן הפורום "
שיהיה אחלה יום :]

DarkSecretLove

New member
חחח מגניב אהבתי ../images/Emo13.gif

חח אז אמ אופקיטה
והחבר להקה שאני הכי אוהבת זה שאנון הסקסי שמקסי. ולמה? לא יודעת האמת שבהתחלה אהבתי את טומו,ופשוט באיזה שהוא שלב הבנתי שאני ממש ממש אוהבת את שאנון בעצם[חח איזה בעיות בזוגיות הא?
] חח לא יודעת למה,פשוט קוץ קוץ כזה לא ראיתי בחיי
כזה טמבל עם חצאית סקוטית שלי

yaaruka

New member
גמאני משתתפתת!!!

שם מאוד מצחיק באמת המצאת XD אז קוראים לי יערה ואני הכי אוהבת את ג'ראד לטו [צפוי לא!?] כי הוא מוכשר, והוא חתיך, והוא מנגן ומצייר ושר מדהיייייייייייייםםםם והוא מנגן יפה בגיטרה? אבל מה שמעצבן זה שאינלי איפה לראות את הסרטים שלו כי בבית לא ילך כי אני קטנה מדי.. ואף אחת מהחברות שלי לא מוכנהה שאני אראה אצלהה>< אהה.. וגם אני אוהבת את ג'ראד כי הוא מצחיק והוא מטומטם וקיצרר.. אני אוהבת את האופי שלו. אין מה להעמיק פה XD אבל כמובןן שאני אוהבת את כוווווווווווולם!!!!!!!!! כי כולם מצחיקים וחמודים ומשוגעים רציתי לשאול שאלה... המפגש של הפורום ביום שני או ראשון?

i am777

New member
hi YD

אממ.... כולם כמובן אהובים עליי באופנים שונים.... כולם מצחיקים , מגניבים , חתיכים , מוכשרים ואני יכולה להמשיך עוד ועוד ועוד ועוד , אבל - לא. הבחירה שלי הוא תומו
כי חמוד , מקסייייםם .....אין עליו פשוט. הוא מדהים........:))) אין ספק שאצלי זה מתחלף כל שנה , כל חודש וכל דקה. זה יכול להיות פעם אחת שאנימל או פעם אחת ג'ארד או טים. לילה טוב לכם חברי , אני בריאה עליכם.....

אוי איזו שאלה.

טים. אין ספק. למה? כי הוא אליל מין. וכי הוא ממש יפה. וכי יש לו גוף לפרצוף. וכי הוא ממש יפה. וכי הוא שרירי וחטוב. ויפה. סתם. האמת כי לפי דעתי צריך הרבה כוח בשביל לעבור את מה שהוא עבר ועדיין עובר. טים נכנס ללהקה בדיוק לפני שנה ופשוט לא הפסיקו להשוות בינו לבין מאט. השוואה מובנת, 100 אחוז. קטלו אותו הרבה, הרוב המוחץ העדיף את מאט על פניו, כמעט מכל בחינה שהועלתה. הוא תמיד הצטייר כלא יותר מתחליף, אפילו לא נחשב רשמי. עובדה שבטח גם לא מקלה עליו. הוא לא יכול להשתתף בראיונות, הוא לא יכול לקחת חלק בקליפים, לא יכול להיות מוצג רשמית, לא יכול לעלות לקחת פרסים עם הלהקה, להסתובב ולהיות איתם בפומבי כשיש תקשורת מסביב ועוד הרבה דברים. אלה סיטואציות שבהן הוא בטוח מרגיש חלק נפרד לגמרי מהלהקה, וזאת לא הרגשה שקל להתמודד איתה. גם ככה הוא נכנס ללהקה מגובשת, שעברה כ"כ הרבה חוויות יחד במשך כ"כ הרבה שנים.. זאת בטח לא עובדה שעזרה לא להתאקלם. חוץ מזה, כל המאמץ שהוא משקיע.. והוא אפילו לא יודע אם הוא יזכה להקליט עם הלהקה את האלבום השלישי או לקבל רשמיות. נעזוב את העובדה שטכנית, הוא כרגע כל הזמן במעקב, לפחות של גארד. לא יודעת. אוקיי קליפ של בולט באמטיוי ביי חבריםםםםםםםםם

DarkSecretLove

New member
אני לא חושבת שמשווים אותו למאטי

אני לפחות יותר מתגעגעתי למאטי..ממש..חח מוזר להגיד את זה כי לא הכרתי את הבנאדם אישית אבל הוא חסר כזה,אולי זה לא הוא שחסר אלא עוד חבר בלהקה,משהו חסר שם. עד שלא יכריזו על טימי כרישמי,אני לא מכלילה אותו ממש כחלק מהלהקה למרות שהוא שם בהופעות,הוא לא באסיסט מחליף של מאט כי מאט הלך,כי די נמאס לו מהבאלגנים. אבל אני לא יכולה גם להגיד שהוא הבאסיסט שלהם,סוג של לא לפתח ציפיות.

yaaruka

New member
כן אה?

חבל שהוא עזב! ועוד לטובת להקה אחרתת!?!??!?! לא הייתי מאמינה עליו!!

DarkSecretLove

New member
זה לא היה לטובת להקה אחרת זה היה לטובתו

לא התאימו לו כל הלוחות זמנים הלא מסודרים של הלהקה ,אז הוא הלך ללהקה עם לוח זמנים מסודר.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif גמאני ראיתי חח

את ראית את הקליפ של בולט במצעד מייספייס ? הוא מקום 10 כי הוא נכנס רק עכשיו למצעד ~~~~לא קשור~~~~

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif עכשיו תורי לענות ? ../images/Emo13.gif

חח שיהיה , אני אלמוגוסססססס
אני אוהבת לבנתיים .. את ג'ארד , ולא כי הוא חתיך וסקסי וממש ממש יפה - כאילו גם זה חחחחחחחחח
אבל בעיקר בגלל כשכל פעם אני שומעת את הקול שלו , עוברת לי צמרמורת בגוף , ממש אבל ואני לא מגזימה , יש אפילו כמה שירים שמורידים לי דמעות
אכן אכן ,, בכל אופן, , אני תמיד אהבתי לשמוע מישהו מנגן בגיטרה, לא משנה איזה שיר ,איזה קצב , ופשוט כשג'ארד מנגן בגיטרה (האקוסטית) ושר שירים בעוצמה גבוהה כזאת , וואי זה פשוט מצמרר אותי , כמו השיר : old blues song (כתבתי נכון ? ) יש את ההופעה ההיא שהוא שר את זה , אין , זה,, אי אפשר להסביר פשוט .. טוב סתם חפרתי פה , בעיקר אני אוהבת את ג'ארד כי יש לו קול מדהים ומצמרר, והוא מנגן ממש יפה , הוא מוכשר,הוא יוצר,כותב , מלחין , הוא יפה , יש לו אחלה בחלה של גוףף!! :) וכמובן שאני אוהבת את כל חברי הלהקה , וכמו שכתבתי, ג'ארד הוא המועדף לבנתיים , אולי זה עוד ישתנה [: אחלה לילה

yaaruka

New member
כן.. דברים משתנים XD

יאאווו אלמוגוווססססס!!! חחח ג'ראד שולט! חח סתםסתםם כוולם שולטיםם!!! אבל אני חושבת בדיוק כמוך!! ובאמת שכחתי את זה שכשהוא מנגן באקוסטית ושר בעוצמה כזאת זה ממש יפהה!!! אפילו, ואני חוזרת ומדגישה, אפילו אמא שלי אהבה את השיר THE KILL כשהשמעתי לה את זה באקוסטיתת!! ויש ביצועים יותר טובים מאותו ביצוע שהשמעתי לה.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחח לא ..

ג'ארד לא שולט , הוא פשוט כל הדברים שאמרתי בהודעה הקודמת ההיא ואני לא ממש מכירה את טומו ושאנון כל כך טוב כי לא עשיתי עליהם חקירות וכאלו כמו שאני רגיל בדרך כלל אבל אני יודעת ששניהם מדהימים!

yaaruka

New member
לא אמרתי שג'ראד שולט XDD אמרתי סתםם חח

הלהקה שולטתת!!!

ShAhArnavonXD

New member
לג'ארד בהחלט יש קול יפה.

אבל גם יש לו קול מיוחד.. זאת אומרת...אין עוד מישהו עם קול כמו שלו,יש לפעמים זמרים שיש להם את אותו קול..למשל איימי ווינהאוס (כן..אני שומעת אותה מידי פעם)ואיידל (ככה קוראים לה?..Adele) יש את אותו קול..בהתחלה חשבתי שאיימי שרה את השיר Chasing Pavements... אני מקווה שהבנתם אותי..חחחח
ואם כבר שרשרתי לפה.. אזז... קוראים לי שחר והחבר להקה האהוב עליי הוא------שאנון! אוח שאנון! איזה מתופף! הוא מוכשר,הוא יפה,הוא מצחיק והוא אחלה בנאדם..(לפי הראיונות..). קשה לי לכתוב הרבה על אותו חבר להקה כי אני אוהבת את כולם מאוד מאוד מאוד אז אני משתדלת... לבינתיים אני אוהבת הכי את שאנון.. ~עד כאן!~

אוו אוו שרשור נהדר

אז קוראים לי יוכבד. סתם- קוראים לי שני. והחבר האהוב עליי בלהקה הוא תומו. דה. בהתחלה הוא פשוט היה סקסי בטירוף, עם הגיטרה שלו ככה.. אחר כך, הוא פשוט נהיה מצחיק, ואחר כך ממש מגניב, ואחר כך פשוט בן אדם כל כך נחמד. כשראיתי אותו בדה קיל ובקליפים בהופעות חשבתי שהוא ממש סקסי, איך הוא מנגן (יש לי משיכה אדירה לגיטריסטים.רציני) ואחר כך ראיתי ראיונות שלו והוא התגלה כבן אדם ממש מצחיק. ואז בהופעות כשראיתי אותו באמת באמת הוא היה ממש מגניב- שהוא שר לי
ואז כשפגשתי אותו ממש לראשונה הוא התגלה כבן אדם כל כך נחמד! ומעל הכל הוא מוכשר בטירוף. וזה למה אני אוהבת את תומו.

למעלה