../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היום, שני שירים לפני החדשות בגלגל"צ, היה שיר אחד (מן הסתם...), בסגנון ראפ. פתאום אני קולטת שהמילים שלו זה we just two lost souls swimming in a fish bole, teay after year, running over the same old.... שזה המילים של wish you were here . לקחו את השיר, ועשו אותו בסגנון ראפרי כזה. מגעיל. זוועה.

DUDE5

New member
נדמה לי שאת מדברת על הקאוור

של וויט קליף ג'ון (שמישהו יצלצל 911!!!). אכן קאוור מגעיל ביותר...

נימרודל

New member
אוי ווי

האמ היא שזה עצוב. הן אדם לא מספיק כשרוני בשביל לעשות שיר משלו, הוא התחבר לשיר הזה, הוא עשה אחד ועוד שני שליש והרס שיר קונצפטי מדהים והפך אותו לראפ דוחה וחסר מלודייה. שמישהו יביא לי אופטלגין!

CaerBannog

New member
יש לו מספיק שירים משלו...

חסרים אמנים שעושים קאברים שאת צריכה להשתמש במונח לא כשרוני מספיק כדי לעשות שיר משלו? דעה ז דבר אחד, אבל זכותו לעשות קאבר, חוץ מזה שקאבר שלו די נוראי, השירה בפזמון נחמדה והכול, אבל הראפ ממש ממש מעצבן

נימרודל

New member
אוקיי,

טוב אז הוא לא "לא כישרוני" אבל אני ממש מתנגדת לחידושים של שירים, אולי זה איזשהו דפק אצלי אבל כשעושים שיר, אפילו פשוט או דבילי או מאולתר, משקיעים בזה מחשבה, בדרך כלל הרבה מאד מחשבה, ואימונים וחזרות. וכשמישהו פשוט לוקח את השיר ועושה לזה גירסא משלו... אותי זה דיי מעצבן. זה כמו שיראו את דונה שרה את אמירקן פאי, (שהיא קיצרה אותו ב3/4 והוא בכלל מדבר על התקופה של שנות ה70 וה60 באמריקה) ואיזה ילד בכיתה ד' ישמע את זה ויחשוב שזה שלה בלעדי, ואז ישמע ברדיו או בטלויזיה את השיר המקורי ויחשוב שהוא "העתיק" ממדונה. זה לא מביא לך תסעיף?

yuvalpik

New member
הוא לא היה צריך לבקש רשות?

יעני, הראפר הזה סתם השחיט שיר של פינק פלויד ועוד המנון כמו וויש יו וור היר. למה לא הוגשה תביעה של זכויות יוצרים וגם תביעה על הריסה אכזרית ביותר של שיר קדוש. זה כמו שהייתי עושה גרסאת ראפ לברית החדשה.... כל הנוצרים היו ....... אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל מה הם היו עושים לי.......

meandmeandme

New member
אני די בטוח שהוא ביקש רשות...

למה היא נתנה לו? זה כבר מחוץ לשליטה שלי..

נימרודל

New member
תראו

קודם כל הוא משם כסף לאנים שממונים על הבלעדיות של פינק פלויד. (חברת ההקלטות וכו') אבל אני עדיין חושבת שזה ממש לא בסדר. לא משנה כמה כסף הוא משלם.

קרימזון

New member
../images/Emo6.gifזה חטא מכמה סיבות

אמנם אני לא מת על ויש יו... (רק על שיין און, חובה להודות - שיר חזק)... וייקליף ז'אן חייב לשכנע את עצמו שהוא לא יודע לנגן. אמנם גילמור לא היה וירטואוז אבל הוא ידע להלחין קומפוזיציות נותנות יופי בראש. אולי לא הבנתם - זה שהוא לא יודע לנגן, אני מתכוון לזה שהטכניקה שלו - היא באמת גרועה! אני אמנם בסיסט, אבל אני לא מתבייש לומר שיש לי חברים שלא רואים אותו ממטר! (אמנם הוא יודע לבחור גיטרה כמו שצריך, בניגוד לגילמור... אבל זה כבר ויכוח אחר

למעלה