../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

מספרים לי את הילד עכשיו. החלום שלי נגוז.. החלוםשלי היה ילד עם שיער ארוך - ועכשיו אבא שלו והוא עם מכונה בחוץ... אווווווווווווווווווווף

משוש30

New member
טוב א. לא יהיה מנוס מתמונות

ב. למה מספרים לך אותו אם את לא רוצה? ג. תמיד אפשר להאריך ד. אולי זה בכלל יתאים לו יותר? ה.

yaelia

New member
חוויות תספורת

כשסיפרנו את הללי לפני חודש פתאום התינוק שלנו נהיה במחי מספריים לילד. לשמחתי השיער גדל בקצב מהיר ביותר מבטיחה שגם לעופרי זה יקרה.

daldan

New member
יו ../images/Emo12.gif חשבתי שזה לא יקרה

הוא פשוט ביקש להסתפר? ככה פתאום? וואו זה בטח קשה לך אני יודעת כמה רצית לשמור על השיער שלו. לא נורא אוטוטו זה יגדל

../images/Emo7.gif

עבר עם הרבה בכי. החזקתי מעמד בקואלציה שהייתה נגדי שזה כלל את אבא של עופרי את הסבים (את רוב המשפחה) ואת הגננות. אבל שעופרי נורא ביקש להסתפר ולא פעם אחת ולא שבוע אלא יותר מזה. כבר זה לא משנה מה אני רוצה. אז היום עופרי בא מהגן וממש ביקש מאבא את המכונה - וקיבל. איך הוא נראה? כמו ילד גדול. בלי שיער....

sipi1

New member
../images/Emo24.gif עוד מעט תתרגלו לשינוי...

איך הוא מעכל את המראה החדש ? כשאיתן הסתפר, במשך כמה ימים הוא חיפש מאחורי המראה את הבבואה שהיה רגיל לראות, והילדים במעון בכלל התייחסו אליו כמו אל ילד חדש

הדר לצ

New member
אני מקווה שכבר נרגעת קצת

לילד כל כך יפה כל תספורת תתאים. לא?

גלשני

New member
גם לי היה נורא עצוב אחרי שסיפרתי את

מתן. יכולה להתחבר אלייך (לא משנה שכל העולם אומר לי שזה יפה, אני עדיין מחפשת את תלתלי הזהב שלו והלב נשבר בכל פעם שאני רואה תמונה "מפעם"). מחכה לתמונה!

lulyK

New member
בטוח שיהיהי לו יותר נעים בחום הזה.

יותם עדיין עם ארוך (אחרי פעמיים שהוא סופר וליבי נשבר), אבל זה כבר גובל בהתעללות - הוא נורא מזיע וזה לא מספיק ארוך לקוקו (אין דבר חביב עלי מפעוט במראה סמוראי). וכמובן שלא תימלטי מלשים תמונה

אין תמונות ../images/Emo70.gif

אין לנו מצלמה (גנסו לנו אותה). ועד שנקנה אז אין תמונות. (מבחינתי לא נרוא בכלל...)

למעלה