turn off

../images/Emo5.gif turn off ../images/Emo6.gif

יש איזו השלמה שאני רוצה לעשות בהקשר של אימון אישי, אז פניתי למאמנים/מאמנות לראות אם כדאי לעשות את זה איתם. גיליתי שזה ממש גורם לי לא לרצות להיפגש, עם מאמנים שמשדרים לחץ/נואשות. עוד דבר שהיה turn off עבורי זה כל מיני סיסמאות שחלקם אמרו. מה שלמדתי מזה הוא לשים לב שאני לא אפול באותם מקומות שכל כך הפריעו לי.
מוזמנים לשתף מה עלה בכם בעקבות הקריאה...

עוד הוכחה....

...לחוק המאמץ המזערי של דיפאק צ'ופרה. זה מה שעלה בי כשקראתי את הדברים. ודבר נוסף שעלה - הוא מיקומם של סיסמאות. אדם שאינו מחובר לתוכן הדברים - באמת מחובר להם, משתמש בססמאות. (זה מזכיר לי קצת את תרבות הככרות..). אפשר לראות את זה לפעמים אצל מאמנים מתחילים. אני מסתכלת על זה בהבנה בשלב הזה שלהם ומתפללת שמתישהו, הם יתחילו "לדבר חלש" :) כשזה קורה - אני יודעת שהם גם הפנימו את האימון ולא רק מצטטים אותו..... מי שמחובר יכול לדבר במלים פשוטות ובנועם ולהגיע עמוק יותר ורחוק יותר לתוך ליבם וראשם של האנשים. ענת

כן. אכן ../images/Emo13.gif

והיה לי נעים לקרוא איך שתיארת את הדברים. בייחוד המשפט האחרון: "מי שמחובר יכול לדבר במלים פשוטות ובנועם ולהגיע עמוק יותר ורחוק יותר לתוך ליבם וראשם של האנשים."

למה הכוונה?

כתבת את זה בהמשך למשפט הזה: "מי שמחובר יכול לדבר במלים פשוטות ובנועם ולהגיע עמוק יותר ורחוק יותר לתוך ליבם וראשם של האנשים."?

princessy

New member
האם יכול להיות

שהמאמנים האלו שפגשת פשוט לא מתאימים לך ולצרכים שלך ברגע זה ? אך משום מה את בחר להדביק להם תויות של מיואשים ולחוצים ? אני הייתי שואלת אותך למה חשוב לך כל כך להדגיש את השלילה שבהם ? מה זה נותן לך ? אפשרות אחרת שאני רואה היא לחלוף ביעף על פניהם מבלי לשפוט או לבטל, ולהתמקד במטרה האמיתית שלך שהיא למצוא מאמן שיתיאם לך ואז תוכלי להרעיף עליו שבחים על כך שהוא עזר לך להשלים את ההשלמה שלך בהצלחה לך רות

מצאתי מאמנים שמתאימים לי ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

80% מהם היו מתאימים מבחינה כללית, ואחוז קטן יותר מבחינות של מיקום, תקציב, התאמה וכדומה. לא כתבתי עליהם, כי לא מצאתי בזה אמירה שתתרום לאחרים. המקום שרציתי להביא גם עבורי וגם אחרים - זה המקום של הנואשות, של הלחץ. זה משהו שמלווה הרבה מאיתנו, בהתחלה. למה להעלים מזה מבט...? מה זה נתן לי? זה דרש ממני אומץ לכתוב על כך בצורה חופשית. זה דרש ממני אומץ להודות שגם בי היה את החלק הזה. זה נתן לי הרבה. אני לא ממשיכה לחשוב עליהם או משהו כזה. זה משהו שהבחנתי בו ורציתי להביא לשאר המאמנים שכותבים כאן.

יעללשם

New member
../images/Emo47.gif

|כבוד לאומץ,לתעוזה,לתשומת לב על מקומות שקיימים בכולנן,חלשים חזקים מצליחים ומצליחים יותר. ובעיקר להתנסחות המיוחדת שפותחת את הלב לעוד תשומת לב שיכולה לעזור להועיל לאמן וגם לשקף. \תודה מיכל .|לב

princessy

New member
אם כך אז את במקום טוב ../images/Emo127.gif

ואני מאחלת שיהיה לך בהצלחה עם מאמן שמתאים לך אני רציתי רק להראות שיש פרספקטיבות שונות שניתן לבחור כיצד להסתכל על הסיטואציה הזו אך אני רואה שלא קלעתי וזה לא דיבר אלייך. בקשר למסר שלך על המקום של הלחץ אני מסכימה שזה משהו שכדאי להיות מודעים לו רות

אני מבינה אותך לגמרי ../images/Emo13.gif

וגם לדעתי חשוב להתמקד בחיוב בחיים, וקיבלתי את המסר שניסית להעביר

איזה יופי שכתבת על זה

בדיוק השבוע שוחחתי על זה עם עמיתה. כאשר אני עושה את פגישת ההכרות הראשונה (זו ללא התשלום). אני מקפידה לא לישם את הכלל השיווקי שאומר בסוף הפגישה להציע לפתוח יומנים ולקבוע תאריך. אלא להיפך, אני משחררת. מבקשת מהמתאמן ללכת הביתה לחשוב האם אימון מתאים לו, האם אני מתאימה לו ואז ליצור איתי קשר. יודעת שזה לא הדבר "הנכון" לעשות מבחינה עסקית. אבל אינטואיטיבת הוא מרגיש לי הכי נכון. ההודעה שלך חידדה לי מעט יותר את התובנה הזו. תודה.

נהדר ../images/Emo45.gif

אגב, במקרה שלי - בדרך כלל לאחר הפגישה הראשונה, אם אדם ממש מרוצה - הוא רוצה לקבוע פגישה ישר לשבוע הבא. הוא יוזם את זה. זה מצב כזה שלשנינו ברור שהוא רוצה להמשיך. ברוב הפעמים שהאדם לא אמר כלום, לא היתה פגישה נוספת.

למעלה