• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo5.gif

אתמול סוף סוף קיבלתי זימון לוועדה רפואית בביטוח לאומי והם צירפו לי מכתב ובו הם דורשים שאביא איתי 10 מדידות של לחץ דם. הלכתי בבוקר לאחות וביקשתי דף מדדים מיוחד והיא בדקה לי את לחץ הדם..למרבה הפלא הוא היה מאוד גבוה (170/100 ) וזה אחרי הרבה זמן שהוא דווקא היה יציב. גם הדופק שלי היה מהיר מאוד ( 140). הגעתי הביתה ונזכרתי שדופק גבוה בדרך כלל מאמז על חום ואכן היה לי 37.5 , שוב החום המעצבן. בקיצור מדדים גרועים. כל העסק הזה די מתסכל. טוב מספיק התבכיונות,פשוט הרגשתי צורך לפרוק את זה.

ritosh

New member
שירי, יהיה בסדר.את לוקחת את התרופות

שלך? חשוב ליידע את הרופא שמטפל בך על התופעות הנ"ל! תרגישי בטוב!
ריטה.

ל3

New member
ריטוש´

אני בהחלט לוקחת את כל התרופות ללחץ דם והם לא מעטות ולכן אינני מבינה מדוע זה קורה. בכל אופן, אני אחכה עוד כמה ימים פני שאני רצה לרופא ונראה גם מה קורה עם החום הנודניק הזה תודה

שי פ

New member
../images/Emo12.gifשירי מה קורה?

הכל בסדר? מה זה לחץ הדם הזה? כנראה שהציון "הנמוך" והמצוין שקיבלת באמת הרגיז אותך........גם ראיתי את השיר שכתבת, הוא נהדר. אני קווה שאת מרגישה טוב, ושתוכלי לפתוח את השנת הלימודים ביום ראשון, כמו גדולה...... בכל מקרה, בריאות שלמה, והמון הצלחה!!!!!!! וזכרי, לחייך זה מחייה...... שי

ל3

New member
הי שי

כנראה שאני באמת מתרגשת לקראת שנת הלימודים. הלחץ דם הוא סיפור ארוך אצלי ולקח לרופאה הרבה יזע ועבודה קשה כדי להצליח לאזן אותו. תקופה ארוכה הסתובבתי עם לחצי דם של 170\110 בממוצע ושום כדור לא עזר ועכשיו שכבר כמה חודשים טובים נמצא האיזון המושלם אני מקווה שהוא לא יתערער. תודה על המחמאה לשיר- נחמד מצידך

קטיפה

New member
שירו´ש!!../images/Emo20.gif

לחץ דם 100 על 170 באמת גבוה אולי היית לחוצה?? או התרגשת ממשהו? את מרגישה טוב או שכואב לך משהו? אני שולחת לך הMון הMון
ים ו
ות והMון הMון
ו-
רק בריאות מתוקה ודרך אגב ממתי זה נקרא חום??

למעלה