chedva

New member
../images/Emo5.gif

שלום , אני חדשה. אני לא ממש יודעת ממה להתחיל.

chedva

New member
../images/Emo7.gif

אני נאנסתי בשבוע הזה בדיוק לפני שנה. בחור שהכרתי אנס אותי בפגישה השלישית שלי איתו. זו היתה גם החוויה המינית הראשונה שלי... למרות שאני בת 27. בגלל שאני מגיעה מבית דתי. אצלינו לא מקיימים יחסים עד אחרי החתונה. אני ממש מפחדת שאף אחד לא ירצה אותי עכשיו בגלל שאני לא בתולה.

chedva

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo4.gifהאם אני נורמאלית?

אני כל הזמן חוזרת ע"י תמונות רצות אל הארוע הארור הזה. מידי פעם אני אף נהיית חולה פיזית עם חום גבוהה רק מהזכרונות. האם זה נורמאלי אחרי שנה עדיין להיות בטרוף על מה שקרה? איך אני אדע אם אני נורמאלית??? איך יודעים איך להיתמודד נכון?

seeyou

New member
איך אני אדע ?../images/Emo24.gif

מה שאת עברת זה לא דבר חדש! את לא היחידה במצב כזה! הרבה בנות "נפלו" קורבן אני לא רופא אך מאחר ואת כותבת ומשתמשת במחשב את "נורמלית" אך חולה! עם טיפול נכון וזמן..תוכלי להנות שוב מהחיים....זה מה שיש לנו! מה לעשות? פשוט! לא לפחד! לא להתביש! לגשת לרופא המתאים בתחום! אנשים בפורומים יכולים "לתמוך" מורלית-אך לא יותר... עצות-יכולות גם לגרום לך נזק יותר מבלי שהנותן יהיה מודע לכך. תזכרי! רק את אחראית על הגוף והחיים שלך..אף אחד אחר! בהצלחה!

חדווה יקרה, ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

כן, זה נורמלי. אם לא מדברים על מה שאירע ולא מעבדים את זה טוב - הדברים לא הולכים לשום מקום וממשיכים להיות בתוכך ולהשפיע, לרוב בצורה די משמעותית, על התיפקוד שלך. טוב שבאת והתחלת לדבר. אני מקווה שאנשים יגיבו לך, כדי שתרגישי פחות לבד עם מה שאת עוברת. התמודדות "נכונה" היא על פי מה שמתאים לך בזמן הנוכחי. אם לפני שנה עדיין לא יכולת לגעת בנושא ולדבר, זה היה נכון לך אז ועכשיו הדברים משתנים, את מתחילה לדבר. דיבור ובירור של מה שעברת - עוזר. ומעבר לזה, את יכולה להיעזר במטפל שמומחה לטיפול בטראומה שהיא תוצאה של תקיפה מינית. אם תרצי, נוכל לעזור לך בהפנייה למכונים שהומלצו לנו.

למעלה