הסוו'טצ הראשון שלי בפורום

iefrat

New member
../images/Emo50.gifהסוו'טצ הראשון שלי בפורום

צולם בנייד, צריכה טיפים לאופ, זוית הצילום וכו' אבל ממש כיף לי!!!!

ronali3

New member
איזה לק מהמם ../images/Emo99.gif

נראה לי שיש לי דומה של Jade אבל אני מתשמשת בו עיקר כשנאי עושה פרנץ', איזה מספר הוא ? וגם לך קורה שאחרי כמה שימושים בלקים שלהם הם פשוט נהים סמיכים,ומעצבנים ואי אפשר לעבוד איתם ? זה קורה לי עם כ-ל הלרים שלהים!
טוב נתנחם בעובדה שהם עולים עכשיו 10 שקלים..
ו

iefrat

New member
אני לא גרופית של גייד אבל

יש להם מבחר גדול של גוונים ולכם ב 10-15 שקלים אני כן קונה אותם. זה מספר 271 הוא ורוד בייבי טיפקס מהמם!!! טבעת סגולה ובגדממשפחת הורוד סגול ואת קוצרת מחמאות לרוב. אני שמה על הלקים שאני מורחת את השקוף של שיק מספר 22 וזה מחזיק ימים שלמים בלי טיפת קילוף (אבל לכל עבודה עם חומרי ניקוי או כלים אני שמה כפפות!!!)

iefrat

New member
הי יש טיפים איך לצלם?

היד שלי לא נראית יפה, והצילום לא מראה את הגוון המדויק יש הצעות, "חוקים" טיפים, או שאני סתם מנפחת את העניין?

Camden

New member
בעיקרון נראה לי שהרבה מזה תלוי במצלמה

לכל מצלמה יש מצבים שבה איכות של תמונה מסוימת (פרופיל, תמונת לילה, תמונה מקרוב) נראה הטוב ביותר, וצריך לשחק עם זה עד שמגיעים למצב שבו הצבע בתמונה נראה הכי קרוב למציאות. מה שכן, קחי בחשבון שסגולים בדר"כ לא מצטלמים כמו שהם נראים במציאות (אף פעם לא נכנסתי לזה ממש אבל זה משהו עם הצבעים...) ושבכללי יש צבעים שמצטלמים פחות טוב ולא נראים כמו שהם באמת... וגם יש הבדל בצבעים כאשר מצלמים אותם עם פלאש ובלי פלאש, ובאור יום או בתאורה של בית, זה בעיקר עניין של ניסוי וטעייה

סקרמנטה

New member
הכי טוב זה לנסות...

בהחלט מבינה אותך. אצלי כל הצילומים בבלוג שלי הם מסלולארי :) מנסיוני החלטתי לצלם רק ב-AVG כי אין צורך בתמונות גדולות (סתם גדולות וכבדות), ועדיף לצלם באור יום בחוץ או בתאורה פלורסנטית, במרחק מסוים בין הטלפון לאצבעות כי אחרת יוצא מטושטש מדי או רחוק מדי, ולפעמים כדאי להשתמש באופציית ההגדלה. גם כדאי לשחק עם אופציות הצילום. הדבר היחיד שאני לא מסתדרת איתו, זה שינוי הפוקוס. לדוגמא כשהאצבעות בין הטלפון לרצפה אז הרצפה יוצאת ברורה והציפורניים מטושטשות...
אולי את תוכלי לתת לי טיפ בענין הזה? :)

למעלה