כולנו בפינוי !!

../images/Emo50.gifכולנו בפינוי !!

גם הבן שלי בקורס חובשים מזורז ,אמנם מסתדר שם מצויין למרות הרתיעה מהמחטים -מעניין לו שם ...........אך כל הקורס מצטרף לפנוי !! נקווה שיהיה להם קל..........

oshiko

New member
פוליטיקה בפורום

"שומרת-מרחק" ו"רימון רסס" יקרים, אני לא יודע אם שמתם לב, אבל אני מאד משתדל להרחיק את הפורום מהתנצחויות פוליטיות. ככל שהפינוי מתקרב, אני מניח שהפיתוי להכניס לכאן דיעה פוליטית בעניין יילך וייגבר. יש כאן שירשור אחר מסוף השבוע שעבר, שמגיע מצדו של מי שוודאי הפינוי איננו חגיגה עבורו. גם עבורי, באופן אישי, ועבור הבן שלי שמשרת בנאמנות, לא ממש מדובר בחגיגה. למרות זאת, גם פותח השירשור וגם אני נמנענו מהבעת דיעה שעלולה לפלג את הפורום, וכל השירשור הוא ברמה האנושית פסיכולוגית בלבד, ללא כל הטייה פוליטית. אני מצפה מאחרים שינהגו באופן דומה, גם אם דעתם הפוליטית שונה. מה שמאחד את הפורום הזה הוא נשיאת העול הקשה והדאגה המשותפת של שירות הילדים בצבא; בעול הזה נושאים כל משתתפי הפורום, שביניהם יש בוודאי ימיניים ושמאלנים, דתיים וחילוניים. לכולם מגיעה אמפתיה במידה שווה. וזו תהיה שגיאה להטות את הפורום לכיוון מגזר זה או אחר. לכן די צורם לי השירשור הזה, שהכותרות שלו מביעות לכאורה צהלה לקראת הפינוי המתקרב. זה די חסר התחשבות באחרים בפורום שעבורם ועבור בניהם או בנותיהם המשרתים הפינוי הוא סיוט. אם לא הבנתי אתכם נכון - עמכם הסליחה.

באמת לא צריך פוליטיקה

בפורום הזה. יש מספיק במות לדבר פוליטיקה ולא צריך להכניס זאת גם לכאן. פה אנחנו בסה"כ רוצים לדבר על הילדים שלנו...להעביר חוויות ולעלות בעיות... כולנו כהורים מודאגים בקשר לזה...ורק נקווה שהכל יהיה בסדר.. בעוד כחצי שעה מתחיל מסע הכומתה של הבן...אני מקווה שכאבי הרגליים שלהם לא יהיו נוראים... מאחלת להם בהצלחה במסע... שבוע טוב לכולם...

oshiko

New member
כולנו איתו

ואיתך. נקווה שהוא התגבר על הבעיות ברגלים.

עציון

New member
שיעבור את המסע בקלות. מאחל

אבא שבנו עשה זאת לפני כשבועיים בואכה צומת גולני..... שבוע טוב.

BlackJack1

New member
../images/Emo45.gif

יש מספיק דאגות פה להורים על הראש פוליטיקה לא צריכה להיות אחת מהן

לא התכוונתי !! :)

לא נכנסת לפוליטקה בכלל כוונתי היתה ,לכל אחד בהצלחה בדרכו . כולנו בחששות כבדים מהפינוי ובעיקר מהדרך בה זה יתבצע,ובעיקר כל אחד חושש לגוזל הפרטי שלו...הכל מזווית אישית ולא פוליטיתתתתתתתתתת את זה לצערינו נשאיר לפוליטיקאים

oshiko

New member
OK ../images/Emo52.gif שתליתי בך כוונות ...

כולנו שותפים לחששות. שיעבור כבר בשלום, אמן.

oshiko

New member
שמח שהוא מסתדר

בלי קשר להערה שלי למטה - אני שמח שהוא סוף סוף מוצא את מקומו ומסתדר. כמו שחשבנו, כנראה מתרגלים לכל דבר, גם למחטים. אני מקווה שהדאגה שלך בעניינו שקטה קצת.

למעלה