פוליטיקה בפורום
"שומרת-מרחק" ו"רימון רסס" יקרים, אני לא יודע אם שמתם לב, אבל אני מאד משתדל להרחיק את הפורום מהתנצחויות פוליטיות. ככל שהפינוי מתקרב, אני מניח שהפיתוי להכניס לכאן דיעה פוליטית בעניין יילך וייגבר. יש כאן שירשור אחר מסוף השבוע שעבר, שמגיע מצדו של מי שוודאי הפינוי איננו חגיגה עבורו. גם עבורי, באופן אישי, ועבור הבן שלי שמשרת בנאמנות, לא ממש מדובר בחגיגה. למרות זאת, גם פותח השירשור וגם אני נמנענו מהבעת דיעה שעלולה לפלג את הפורום, וכל השירשור הוא ברמה האנושית פסיכולוגית בלבד, ללא כל הטייה פוליטית. אני מצפה מאחרים שינהגו באופן דומה, גם אם דעתם הפוליטית שונה. מה שמאחד את הפורום הזה הוא נשיאת העול הקשה והדאגה המשותפת של שירות הילדים בצבא; בעול הזה נושאים כל משתתפי הפורום, שביניהם יש בוודאי ימיניים ושמאלנים, דתיים וחילוניים. לכולם מגיעה אמפתיה במידה שווה. וזו תהיה שגיאה להטות את הפורום לכיוון מגזר זה או אחר. לכן די צורם לי השירשור הזה, שהכותרות שלו מביעות לכאורה צהלה לקראת הפינוי המתקרב. זה די חסר התחשבות באחרים בפורום שעבורם ועבור בניהם או בנותיהם המשרתים הפינוי הוא סיוט. אם לא הבנתי אתכם נכון - עמכם הסליחה.