להסטוריונית

pompii

New member
../images/Emo50.gif להסטוריונית../images/Emo70.gif

אורנית שיהיה לך בהצלחה היום בבגרות בהסטוריה! תגידי לנו אחר כך איך היה

היסטוריונית?אני?בדיחה טובה....

תודהההה רבההההההההההההה לךךךךךךךך!!!!!!! באמת המון תודה לך מתוקה,היסטוריה זה המקצוע שאני מפחדת ממנו.ועוד בגרות.ועוד היום.אני לא יודעת אם אני אכנס הנה אחר כך אולי לא יהיה לי מצב רוח או אולי אני אהיה נורא מאושרת ואצא לחגוג או לא יודעת מה..... אבל ברור שאני אכנס מתישהו להגיד איך היה.אחרי שנדנדתי לכם כאן כל השבוע מגיע לכם לדעת איך הלך לי. אז אממממ..תודה..ונקווה לטוב......ותחזיקו לי אצבעות,ותתפללו בשבילי,והמשך יום נעים לכולם1

לכולם!*

0 יו כל ההודעות היום יצאו לי נורא מבולבלות..מקווה שהבנתם מה כתבתי......טוב נו ביי ביי ויום נעים.

חזרתי.

וזה עבר.הבחינה עברה.היא הסתיימה.היא מאחוריי.אתם קולטים?וואווווווווווו היה בסדר,תודה.

הא?חח זה היה לפני כמה שנים לא?

כנראה זה ממש השפיע עלייך אם את זוכרת את זה ככה(אם אני טועה אז סליחה).....אח איזו הקלה יש לי עכשיו שעברתי את זה. עכשיו אני גם נשמעת יותר נומלית לא?

לצערי אורנית הפעם את טועה

עברתי את הבגרות ביום ה האחרון כנבחנת משנה אינטרנית.אין לי בגרות מלאה מסיבות השמורות עימי אני לא אספר למה אבל אין לי בגרות מלאה. עכשיו אחרי שסיימתי שרות צבאי לפני שבעה חודשים נרשמתי למכינה ומשלימה מה שחסר וזה לא הרבה סך הכל 3 בחינות אחת הייתה ביום ה האחרון השנייה אין לי מושג מתי מתישהוא בחורף. מקווה שאת לא נפגעת או משהו

מה פתאום אני לא נפגעת.להיפך,

חשסבתי שאת נפגעת.אבל כנראה שלא,אז אני שמחה.אז איך הלכה לך הבגרות?

למעלה