לכל המתחרים מחר...

yaia

New member
../images/Emo50.gif

פתחתי שרשור בפורום הראשי לא נורא, לא עולה כסף

הערה למארגני אליפות ישראל....

היום התקיימה אליפות ישראל ברכיבה נג"ש, אחד מארועי השיא באופני כביש שמתקיימים במהלך השנה בארץ. אני לא משתתף בתחרויות, אבל למרות זאת התכוונתי להגיע למרוץ לעודד את הרוכבים ולתת תמיכה לענף האופניים בישראל. אבל לצערי הרב בגלל החלטה של מארגני התחרות לקיים את המרוץ בשעה כל כך מוקדמת ביום שבת בבוקר, הסיכוי שיגיע קהל לתחרות כל כך חשובה כמו אליפות ישראל היא קטנה. למרות שהבטחתי לאחת המתחרות שאני אגיע לעודד אותה, פשוט לא הצלחתי לצאת מהמיטה בשעה כזו. ברור לי שיש כמה שיקולים שבגללם הוחלט על שעת המרוץ, לחץ של משטרת ישראל, שכנראה לא התלהבה לסגור את כביש החוף בשעה מאוחרת. ולחץ של המשתתפים שלא בטוח רוצים לרכב בשעות היותר חמות של היום. אבל לפחות לדעתי השיקולים האלו לא נכונים ולא מספיקים. ניתן לפתור את הבעיות הללו: * אי אפשר לסגור את כביש החוף בשעה קצת יותר מאוחרת? תשנו את המיקום של המרוץ, אני בטוח שבכבישי הדרום תמצאו כבישים שניתן לסגור אותם (מנסיון של רכיבה קבועה בשבת בבוקר, כביש יד מרדכי-נתיבות יכול להתאים למרוץ. * חם מדי? באתונה הלוהטת מתחרים בשעות החמות ביותר של היום, כנראה שגם בארץ אפשר. ואם לא, בגלל שמראש האליפות לא מתקיימת בתאריך הקלאסי של האליפויות הלאומיות (הסופ"ש האחרון לפני הטור), אפשר לחכות לאוקטובר ולקיים את המרוץ בתקופה נעימה יותר. בכל מקרה אם המטרה היא לעורר את המדינה ולקרב אותה לספורט הזה, התחרויות לא יכולות להתקיים בשעה כל כך מוקדמת בבוקר. בועז שחר.

טיראן מ

New member
וגם 4X100 מטר נשים הסתיים ....

אבל בגלל שהאמריקאית לא החליפו טוב בהחלפה שנייה .... התוצאות תתקבלנה בעוד יומיים ...

miko1810

New member
חבר'ה, מי אלוף ישראל??

היה מירוץ, יש תמונות בשוונג, אבל מי האלוף??

ido mazor

New member
תותח אמיתי

תמונה של דני, אלוף ישראל ברכיבה נגד שעון 2004. מקום שני באליפות ישראל באופני כביש 2004. אלוף ישראל ברכיבה נגד השעון 2003. אלוף ישראל באופני כביש 2001. תותח אמיתי.

היחיד שעבר את מחסום ה 45 קמ"ש

מהירות ממוצעת למרחק של 28.6 ק"מ , וגם קיצץ 15 שניות משנה שעברה.

ido mazor

New member
אלופת הארץ לנשים חלי(סטה) רוזנשטיין

חלי רוזנשטיין מקבוצת מגידו, אלופת הארץ נגד השעון 2004. מקום שלישי באליפות נגד השעון 2003. מקום שני באליפות נגד השעון 2001. סגנית אלופת הארץ בטריאתלון אולימפי 2003. ועוד ועוד. תותחית!!!

levinerez

New member
שכחת גם איזה הישג בקטגוריות גיל

בטריאתלון בחול לא? אבל באמת, המנצחים האמיתים הם הרוכבים שהעדיפו לא להגיע! אלו שרוכבים בשביל לרכב ולא בשביל להראות שהם "רוכבים" ותחשבו על זה

natyh

New member
אלה שהגיעו לאילת

ברכות למסיימי טור ישראל : יורם גלבוע אווי איתן , ושמאי , ראו גם פורום טיולי אופניים . הגיעו היום בשעה 10:00 לאילת לאחר ההתחלה במטולה ביום ה בבוקר , ולמרות סמיכות האירועים הרי שאנו מאחלים רק טוב לאירוע המתחרה ... אליפות ישראל נגד השעון . ובמיוחד לאווי עוזרבך , גדי אלוני ועוד רוכבים שהתאמנו מתאמנים או יתאמנו בחברתינו . פרופילים של המסלולים כאן בקרוב כמובטח . נתי

ido mazor

New member
המנצחים הם דני וחלי

ארז ונתי היקרים. כולנו מלאי הערכה לכל רוכב שבא או לא בא, שרוכב להנאתו או שאוהב להתחרות. עם כל הכבוד, והבלגן בזמנים, היום היתה אליפות הארץ נגד השעון, ובה זכו חלי רוזנשטיין (בנשים) ודני הלסטוך (בגברים). אפשר לתת להם מעט כבוד, לא? בכל זאת, הם בטח התאמנו והזיעו קצת בשביל התואר...

urias1

New member
וחוץ מזה זכו גם

ילדים , נערים , נשים , גברים בקטגוריות גיל שונות מ -10 עד 65 אבל אותם אף אחד לא סופר. כן וגם הם ועוד עשרות רבות שלא זכו ,הזיעו השקיעו וגם קמו מוקדם. אבל אנחנו נכנסים לסטטיסטיקה רק כשצריך להראות שיש "הרבה" 217 איש ואישה נרשמו לתחרות כביש בין הגדולות אם לא הגדולה שנערכה במדינה מה אנחנו מתלוננים על "תקשורת עוינת" אם אפילו כאן אצלנו באים לראות( אם באים) רק את רוכבי העילית ומזכירים בפורום רק את מנצחי העילית.

ido mazor

New member
אורי זה ממש לא העניין

אתה לא מכיר אותי אבל אני לא מזלזל באף אחד. פשוט נאלצתי לעזוב את הארוע לפני הטקס, בעיצומו של בלגן התוצאות, וגם בערב עדיין לא היו תוצאות רשמיות או חצי רשמיות, אז פרסמתי רק את התוצאות שהייתי בטוח בהן (אני מקווה שהם עדיין נכונות). אתה מוזמן להיכנס לגלריה היפה שצילם אודי עם המון תמונות מהתחרות.

למעלה