לכל הנבחנים
וחופשה נעימה

בהצלחה לכולם !!! ../images/Emo140.gif

ותודה לכל מי שטורח לסייע לכל אורח הדרך !
בוקסה.... מזמן לא ראינו את הבובולינה

ט ל ו ש1

New member
תודה.

יש לי שאלה.. לא למדנו על גבולות(ארץ ישראל)אבל יש את זה..מה צריך לדעת בדיוק?אפשר פירוט? נראה לי שאני יודעת את זה מבלי שום קשר..אני יודעת, אבל אולי יש דברים חדשים לי

חזי147

New member
כל מיני שאלות. לדוגמא:

שני אירועים פוליטים שבעקבותם השתנו גבולות ארץ ישראל. זה דווקא נושא קל אבל יכולה ליפול שאלה קשה שצריך לפרט ולהרחיב עליה.. מה שכן לפי דעתי אין הרבה ללמוד לנושא.

saritii

New member
שאלה

המורה שלנו אמרה שגם ההתנתקות בשנת 2005 נחשבת לאירוע פוליטי שגרם לשינוי בגבולות א"י. האם אני יכולה להשתמש בזה בבגרות?

חזי147

New member
לא עדיף להשתמש במלחמת ששת הימים?

ניראה לי תשובה יותר מספקת מאשר ההתנתקות..

ט ל ו ש1

New member
הייתה לי כזאת במתכונת

כתבתי ששת הימים ...והסכם שלום עם מצרים.. אבל מה עוד יכול להיות?

ט ל ו ש1

New member
ומה הם?

מוסכמים זה עם מצרים..ולא עם הרשות הפלסטינית? מה בדיוק?תכתוב לי הגדרה בבקשה..תודה.

הגדרת גבולות

במידה ומישהו עוד יראה את זה בבוקר... גבולות מוסכמים - גבול שהוסכם עליו בהסכם שלום, משמש למעבר אוכלוסיה וסחורות. שיראל - ירדן, ישראל - מצרים. גבול זמני - גבול שטרם עוצב סופית ונקבע בהסכמי הפרדת כוחות והסכמים שבהם הצדדים הלוחמים מסכמים על שטחי הפרדה או הסכמי שביטת נשק. גבול סגור למעבר. ישראל - סוריה, ישארל - לבנון, ועניין ישראל והרשות הפלסטינית שעוד לא עוצב סופית. אלו לא הגדרות רשמיות, אלה איזה הגדרה בסיסית בלבד.

ט ל ו ש1

New member
זה מה שכתבתי פחות או יותר

בבגרות כמה כל חלק שווה בבגרות בכללי?אני מתכוונת האנסין, על מדינה אחרת בעולם..ועל מה הבגרות שעשינו היום

למעלה