למתגייסים ולמתגייסות מחר

oshiko

New member
../images/Emo50.gifלמתגייסים ולמתגייסות מחר

ביבשה (מודיעין, יחידים) באויר (טיס) ובים (סטי"לים).

סמדר בנ

New member
הצבא היה צריך לבטל את גיוס יולי |מז

זה באמת מאוד צפוף עם הבגרויות (יש כאלו שעושים מועדי ב'), ויש מדריכים ורשג"דים בצופים שלאחר שנת השקעה לא יוצאים עם החניכים למחנה קיץ. הילדים האלו פשוט לא מספיקים קצת להירגע וכבר הם מתגייסים. תחשבו למשל על מסלול קשה כמו קורס טיס עם לחץ נוראי ויציאות גרועות - מדוע שלא יתחילו את הקורס אחרי חופש קצר? שיהיה בהצלחה לכל המתגייסים החדשים.צאו בשלום וחיזרו בשלום

oshiko

New member
../images/Emo50.gifגם לבת של מאקי

שמתגייסת מחר. ולכל מתגייסי ומתגייסות מחר האחרים שאינני יודע עליהם. BlueFairy ודרדשקסית - לא שכחתי אתכן. יש לכן עוד כמה ימים ... וכן, יש בזה משהו. אבל אני מניח שיש דברים שעכשיו די קשה לשנות. למשל לקורס טיס יהיה קשה מאד לוגיסטית לשנות את הסבב החצי שנתי של יולי-ינואר. יש 5-6 קורסים שכבר מגוייסים לפי הסבב הזה.

סמדר בנ

New member
נכון

אם כי עקרונית כנראה יכלו לשנות בשבועיים את תחילת הקורס (תחילת אוגוסט - תחילת פברואר).

BlackJack1

New member
יש לזה חשיבה מסויימת

החשיבה באה ככה:יש בקורס טייס אנשים שגם מאותרים ליחידות התנדבות אחרות.הגיבושים ליחידות האלו גם מתקיימים כל חצי שנה: במרץ-אפריל וספטמבר.אם חניך נושר מהקורס,הוא יוכל להספיק את הגיבושים לאותן יחידות..ועוד סיבה זה שחניכים יוכלו לנשור בשלב מסויים למחזורי גיוס קרביים רגילים וככה לפעמים יש להם יותר אופציות..אני זוכר שלפני שנתיים קורס טייס התגייסו ב10 ליולי..

סמדר בנ

New member
חשיבה קצת מוזרה

לאור העובדה שאמנם יש "מועדי נשירה" ידועים - כל הצ'קים למשל, אבל יש מספיק כאלו שעפים באמצע מכל מיני סיבות אחרות. בכל מקרה, סתם נתתי לדוגמא את קורס הטיס, אני חושבת שגם למי שהולך למסלול רגוע יותר בצה"ל זה מאוד לחוץ, ואף ראינו כאן תגובה של דרדשקסית בנושא. בכל מקרה, לא נורא, העיקר שיהיה שירות מוצלח לכולם

תודה ובהצלחה לכולם

אני מסכימה עם הנאמר- שהיה צריך לדחות קצת את הגיוס- רק ביום חמישי האחרון הייתה הבגרות האחרונה שלי, לא הספקתי להתאוורר ובוודאי שלא לעבוד ולחסוך קצת כסף לתקופת הצבא. הכל לחוץ מאוד ואני מרגישה כאילו לוקחים ממני תקופה חשובה בחיי- כי עם החברות והידידים שיש לי עכשיו אני לא אוכל לבלות שוב באותה מתכונת, ולא אוכל לעשות את אותם הדברים.... אבל- אין מה לעשות- צריך להתמודד עם מה שיש- נקווה לטוב!

BlackJack1

New member
בהצלחה!

האחים החדשים שלי התגייסו היום! בטח הם בדרך הביתה הקטנים כמה כיף להתגייס ולקבל אפטר באותו היום!

BlackJack1

New member
שלילי

חודש הבא ליתר דיוק הקורס מתחיל ב21.8 אני חוזר לצבא ב17.8

למעלה