לעידו מזור, מנהל חדש בפורום

../images/Emo50.gifלעידו מזור, מנהל חדש בפורום

אחרי סטז' של כמה ימים בפורום אופניים, נראה שהוא יוכל להצליח גם כאן. יאללה, לעבודה!

איציק המנוי הזה אומר שעידו גם

אחראי על הניקוד של משחק הפנטזיה? מזל טוב עידו!!!! הצלחת באופן סופי להשתלט על קהילת האופניים של תפוז, הפכת להיות מונופול
.

talctalc

New member
משפחת מזור כבר מזמן מונופול ../images/Emo8.gif

אני מכיר 4 שכבר כתבו כאן, ועוד אחד שלא... (אבל אותו אני לא מכיר-רק שמעתי עליו) משפחה למופת אין ספק

S h u g i

New member
אמרתי כבר פעם מזור זה

משפחת בנאי של קהילת האופניים

איציק, זה מתחיל לעייף

שוב צריך לאחל לעדו בהצלחה, וכל זה, אולי תדחה את זה בעוד שבוע? טוב, אם אתה לוחץ. אז הנה: עדו, בהצלחה בהצלחה! תהיה חזק, ותייצג אותנו בכבוד! והכי חשוב, תהנה. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל העושים במלאכה. המון תודה על כל התרומה וההקרבה שלכם. אין ספק שהפורום, שהתחיל בעבר הרחוק ובאתרים אחרים, תרם רבות לענף האופניים בארץ. בזכות הגולשים בו וכמובן בזכות 'ההנהלה'. אני מרגיש שגלשתי אז אעצור כאן

ido mazor

New member
תודה לכולם ../images/Emo45.gif

הפורום הזה מאד מיוחד לדעתי, ומאד שונה מהפורום הכללי. כולל שרוטי רכיבת כביש וותיקים שלא מוותרים על שבת בלי אופניים, לצד חדשים בתחום וכאלו שרק צופים בתחרויות בטלוויזיה (וגם זה בסדר). יש פה הרבה אנשים שמבינים הרבה יותר ממני באופני כביש, הן בתאוריה והן בפרקטיקה (שלא לדבר על הכושר), אני אשתדל לעזור כמידת יכולתי. ותודה מיוחדת להורי, שהביאוני עד הלום.

רחל צ

New member
שניים במחיר אחד!!!

עידו מה עם טיולים? ואולי גם פריי רייד גם שם נראה אותך? יש כמה דרישות לקבלה אבל נראה לי שתסתדר... בהצלחה

ido mazor

New member
לא תודה

בטיולים אילן ופיש עושים עבודה מדהימה ומסתדרים מצוין. בפרירייד.... חחחח.... לא יקבלו אותי... אני מסתפק בשני פורומים, תודה!

IlanShacham

New member
חן חן למתחנפן ../images/Emo9.gif

כשהצטרפת לניהול הפורום הראשי לא הבנתי למה לא גם לכאן, עכשיו הכל ברור (-: שיהיה בהצלחה כפולה

למעלה