לשנת הלימודים החדשה-להלן כמה טיפים

נועית10

New member
../images/Emo50.gifלשנת הלימודים החדשה-להלן כמה טיפים

החופש הגדול הסתיים ושנת הלימודים בפתח. לקראת החזרה ללימודים חשוב להכין את הילדים למצב החדש; ההכנות כוללות בניית הרגלים חדשים והחזרת הרגלים ישנים, כגון: שינה בשעה מוקדמת, תזונה נכונה, הרשמה לחוגים וכד'. מומלץ לקחת בחשבון כי יהיו מצבים שידרשו טיפול מיידי, לדוגמא: כינים, פזילה, בעיות גדילה ועוד. חשוב לשים לב לשינויים שחלים על ילדיכם ומשפיעים על מצבם הנפשי - החל ממתח ולחץ ועד לחרדה. הסיבות לקשיים יכולות להיות קשורות למשברים חברתיים של גיל ההתבגרות או בעיות שונות בלימודים. הניוזלטר הנוכחי יתמקד בנושאים אלו תוך שימת דגש על מניעה, זיהוי הבעיות ודרכי הטיפול בהן. זכרו, כי אין דרך להפיג לחלוטין את החששות הקיימים, אך ניתן לצמצמם באופן משמעותי. כאמור, הילדים חוזרים ללימודים והתפנה זמן לעצמנו. לאלו מבניכם שרוצים לעבור שינוי אסתטי לפני החגים, צירפנו כתבה בנושא טיפולים קצרים, המאפשרים חזרה מיידית לשגרה. שתהיה שנת לימודים פוריה ונעימה. מתוך אתר דוקטורס www.doctors.co.il

תפילה של אמא / סמדר שיר

"שמלאכים טובים ילוו אותך מרגע צאתך מהבית, עם תלבושת אחידה וילקוט שיד שהיד לא תשיג אותך בדרך, או באוטובוס הכורע מצפיפות שתזכור לחצות את הכביש רק במעבר חצייה ותקפיד על כללי הזהירות שכל הנהגים במדינה יורידו הילוך, יצפרו פחות ויפגינו יותר אחריות שבחצר בית הספר לא יתקרב אליך ביריון המכיר רק את שפת האלימות שהמורים שלך יהיו כאלה שבליבם עוד פועמת תחושת ייעוד ושליחות שגם במקצועות המרדימים ביותר הם יצליחו להצית בך ניצוץ והתלהבות שהם יסבירו לך שעיקר ההנאה היא מעצם הלמידה, לא מציונים ותחרות שתשאף להבין ולפצח את הקשה , לא רק למלא חובותיך בקלי קלות שבשיעורי החברה יאפשרו לך להביע את דעותיך באומץ ובנחישות שלא ילחיצו אותך יותר מידי במרדף אחר תוצאות, הישגים ומצוינות שתמיד יזכירו לך שכל אדם הוא אדם, אשר זכותו לחיות ולא למות שהכתה תהיה בועה עצמאית המבוססת על כבוד הדדי והתחשבות שתרגיש בטוח בין חבריך ואיש מהם לא יתנשא מעליך ביהירות שאם תפצע במשחק כדורגל, תמיד יהיה מי שיחבוש לך את פצעיך בעדינות שתמיד תהיה ראש גדול, מפני שהאויב הנורא מכל הוא האדישות שתרחיב אופקים גם בתחומים שעליהם לא תדרש להבחן בבגרות שתשאף לשנות את העולם, או לפחות לצבוע בורוד את המציאות שמלאכים טובים ישמרו עליך בדרך הביתה, עם תלבושת אחידה וילקוט ומה שתקבל בחשבון , תורה או אנגלית - זה כבר באמת חסר משמעות ".

נועית יקרה, את מקסימה וכל הכבוד

שאת דואגת גם בתחום זה. עדין לא הספקתי לקרוא הכל, אבל אתפנה מאוחר יותר ואולי אוסיף גם "שני גרוש" משלי

יובל2

New member
יש לי תיק גב שיכול להתאים לנער או נערה

אז מי שצריך, אחלה

שוקולתה

New member
זה מתאים לחטיבת ביניים עם כן

אשמח לקבל עם תוכלי להעביר לנירה 63 בהיזדמנות שיצא תודה לך

שוקולתה

New member
יש לי מעטפות למחברות חדשות

ומחברות רגילות עיברית שורות 14 או 11 שורות

יובל2

New member
בהחלט מתאים

בהזדמנות הראשונה זה יעבור לנירה, וממנה תצטרכי למצוא הלאה

A N N 7

New member
שבוע טוב לל נועית10

יש לי גם גם מחברות ועפרונות ותיק חדש לבית ספר לכיתה א-ב וגם האיפור שמור עם שני התיקים לנערות וגם חולצת ליקרה לבנה מהממת וג'קט לרזונת - זה לנערות רק תכתבי לי למי אני אשלך או בדואר לא מפריע לי. זה רק טוב על הלב. יעשה לי. אשמח לקבל ממך תגובה יש אפשרות לכול מקום להגיע למען הזולת חני באהבה - וגם אני מבקשת אישית ממך סילחה אם כבתי לך משהו לא בסדר. ואני יודעת שלא.. מכול הלב שבןע טוב וגם יהיה מבורך לך ולעשייה שלך.

A N N 7

New member
נועית10 יש לך כאן למסירה...

ואת לא מגיבה לי יום טוב לך ואיך לחשוב על שינוע זה שווה. חני ...

נועית10

New member
חני מותק תודה, אבל אני לא צריכה

אם מישהו צריך הוא יפנה אלייך. אני פשוט כתבתי על מנת שכל מי שצריך יכתוב כאן. לי אין לאן להעביר את הדברים. תודה

A N N 7

New member
טוב הבנתי יום. חג לךמתוקה.

הכול בא רק מהלב הטוב שלי של האדם.. חני

למעלה